Тема Незабравима 200

• 47 399
  • 741
  •   1
Отговори
# 540

Ивва, чудесна е ! Носи толкова настроение тази картинка !  bouquet

# 541
Добро утро, сладури! newsm51
Днес е големият ден.Тази сутрин си пия кафето във вашата компания, чета стихове - весели, сериозни, лирични и иронични, благодарение на нашите безпорни таланти - Дани, Боб, Бай Ганьо, Ивчето. А за гифчетата и снимките ...  smile3505 newsm09 Още им се кефя.
Слънчогледка-кокетка, града ни вчера наистина имаше празник, беше много хубаво на центъра. Даже и Васко Кеца имаше концерт. Rolling Eyes

# 542
Здравейте скъпи съфорумки! Днес е чаканият ден. Дано ни зарадва както ние искаме.Благодаря на всички за топлото посрещане. За мен това посрещане е балсам за душата. Малко ми е трудно да боравя още с това новозакупено "чудо", но ще се науча. Още ми е малко трудно как да отговарям на постове, но и това ще науча. Не съм очаквала, че атмосферата на този форум ще извади от мен такива амбиции. Преди само ви четях и се кефех, но сега искам да пиша и да споделям. Изпитвам нужда . ЕТО ТОВА МИЛИ МОИ СЪТВОРИХТЕ ЗА МЕН! ПОКЛОН И ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ.

# 543
Здравейте скъпи съфорумки! Днес е чаканият ден. Дано ни зарадва както ние искаме.Благодаря на всички за топлото посрещане. За мен това посрещане е балсам за душата. Малко ми е трудно да боравя още с това новозакупено "чудо", но ще се науча. Още ми е малко трудно как да отговарям на постове, но и това ще науча. Не съм очаквала, че атмосферата на този форум ще извади от мен такива амбиции. Преди само ви четях и се кефех, но сега искам да пиша и да споделям. Изпитвам нужда . ЕТО ТОВА МИЛИ МОИ СЪТВОРИХТЕ ЗА МЕН! ПОКЛОН И ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ.
Димана, добре дошла! welcome Забавлявай се!

# 544
Мисля си за големият финал на филма.  Thinking Дали пък наистина ще ни изненадат с реална сватба на някои от актьорите??? Може би не точно на Серхан и Йзлем. Имаше по-рано един слух за Йзлем и Нихат. Thinking Серхан заминава след края на сериала, но за Йзлем нищо не се говори.  newsm12

# 545
Добро утро! Прекрасен следпразничен ден ви желая с едно малко стихче!

Нужди

Я подай ми, страшна Мецо, бялото цукало
че не мога, гнусна Мецо, да стигна до клекало
Отпусни й таз верига, китките ми стяга
Па хартия донеси ми, недей до мене ляга

Поздрави за хумористичните и остроумни стихове! Поне те да разведрят мрачното действие.
Не се тревожи за бисквитките НЕЗАБРАВИМА. Сценаристите като видяли какъв е огромен интереса, бъпреки нескопосаните глупости щели да пуснат трети сезон, където в отмъщението срещу Харун и Ямур ще се включи и сина на Бату. Така, че ще имаш възможност да направиш бизнес.

# 546
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 547
има ли преведени фрагменти  newsm78

# 548
# 549
# 550
# 551
Лелеееее, колко красиви снимки!!! newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

# 552
Благодаря на Рекси, Ива и г-жа Леман, Розовка, Милена за преводите! Много сте всеотдайни и добри! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 553
Да се поглезим малко  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes

Ивве благодаря ти за поредните фотосесии...Прекрасни са   Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 12:39 от диди88

# 554
  • Стара Загора
Привет, приятели!
Ивва, прекрасни фотосесии! БЛАГОДАРЯ!
Благодарности и на нашите поети за поредната порция прекрасни и забавни стихове!
Милена, добре дошла отново и благодаря за уточненията по резюмето!

От фрагмента останах с впечатление, че срещата между Еда и Бату е по инициатива на Еда, защото тя си мисли, че Бату е отвлякъл Харун, но от него /Бату/ научава, че това е дело на аблата. Е, довечера ще разберем!

Диди, веднага грабвам лъжицата!  food010  food010  food010

Общи условия

Активация на акаунт