Звездни компромати-102

• 63 220
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Eмито прилича на Бри ван Де Камп , а песента навярно цялата е кошмар,изслушах 10 секунди.Май пее доста фалшиво. Rolling Eyes

# 662
# 663
Вижте какво е написала Златка Райкова в истинския й профил във ФБ Simple Smile

"Моля за подкрепата ви в надпреварата срещу черната Златка Димитрова.Подкрепете МЕН като изпратите безплатен sms с текст: 0886376701,5 на номер 1616(за клиенти на абонамент) или sms с текст: 0886376701,1 на номер 1764(за прима абонати).Услугата е активна само за абонати на Мтел.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ"

А дори има и пращали. Чак накрая някой се е усетил, че това е за зареждане на ваучер и смс-а съответно струва колкото цифрата след запетайката.
Може някой друг да го е писал вместо нея, защото по-горе е писала, че заминава някъде (Холивуд) и братовчед и ще се грижи за профила й. Явно той е решил да изкара някой лев  Laughing

# 664
Още си е тук, поне онзи ден я видях.

# 665
# 666
Вижте какво е написала Златка Райкова в истинския й профил във ФБ Simple Smile

"Моля за подкрепата ви в надпреварата срещу черната Златка Димитрова.Подкрепете МЕН като изпратите безплатен sms с текст: 0886376701,5 на номер 1616(за клиенти на абонамент) или sms с текст: 0886376701,1 на номер 1764(за прима абонати).Услугата е активна само за абонати на Мтел.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ"
Mr. Green много хитро. Аз съм зареждала така преди ваучери на приятели, но вече май нямам такива, всички са на сметки.

# 667
  • София
Преди малко изцъквах каналите и попаднах на сцена от сериала по БТВ (не го гледам не запомних по коя тв кой сериал тече), в който играе Диляна Попова - внушавам ли си или има не особено хубава кожа. И две много изразени бръчки около устата. На снимки много ми харесва, но на екран не. Беше в сцена с Елена Петрова, която изглеждаше много по-добре.

# 668
Ееее,не че нещо,ама Диляна е адски красива жена.Какви бръчки ,какви 5 лв.?
И как й видя кожата в този акшън.
Ама карай,разни хора,разни идеали...

# 669
Ами не е като да си няма бръчки Simple Smile

# 670
  • София
Ами дадоха я в много близък план, ей така я видях...никъде не казах, че не е красива - напротив, харесвам я. Но сега като я видях на екрана и не ми хареса толкова.

Ами не е като да си няма бръчки Simple Smile

Явно не само моят телевизор се е сбръчкал...

# 671
Ми почти 30 годишна е жената, първите следи на годините ще започнат да се забелязват. Пък тя не седи вечер да плете вкъщи, вероятно доста бурен живот води.
Красива е, но има доста хладно излъчване.

# 672
  • София
Ееее,не че нещо,ама Диляна е адски красива жена.Какви бръчки ,какви 5 лв.?
И как й видя кожата в този акшън.
Ама карай,разни хора,разни идеали...
Беше! Преди сама да се окепази, и на мен не ми харесва в сериала как изглежда, направо на жаба ми прилича в лице, иначе страхотно тяло Peace Преди да си напомпа устните много я харесвах и аз.
А и на 30 години, така че е нормално да има тук таме някоя и друга бръчица, но не това я загрозява според мен Wink

# 673
тоя тип бръчки се среща при културисти и при хора , които свалят с фетбърнъри , тя не изглежда като човек , който взима фетбърнъри , ама знае ли човек ...

# 674
Какво общо пък имат фетбърнърите с тези бръчки?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт