САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ 67

• 68 225
  • 714
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
Тази марка повлиявали се от кодове? На първа страница не пише, а досега не съм поръчвала нищо за себе си? Дано могат да се намалят още.

# 511
  • добрич
Тази марка повлиявали се от кодове? На първа страница не пише, а досега не съм поръчвала нищо за себе си? Дано могат да се намалят още.

Тази марка не се повлиява от кодове освен ако не е точно за нея,като този 76643 но може и да е изтекъл.

# 512
  • Русе

Тази марка не се повлиява от кодове освен ако не е точно за нея,като този 76643 но може и да е изтекъл.

Мерси много, този не го видях или поне не пише да я за тази колекция.

П.П. За съжаление не действа, но и не знам точно какво е условието на кода.

# 513
Кода за сет розе е изтекъл........Край на ВК......

# 514
Offres exclusives - 10€ offerts

Inscrivez-vous : 10 euros en bon d'achat et vos offres exclusives

http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?sort=PRICE_ASCENDING
Видяхте ли в горния десен ьгъл.Някой знае ли дали ще важи само за френски адрес?

# 515
  • София
Момичета, има ли някакъв актуален код за момчешка чанта? Или какъвто и да е друг подарък, който си заслужава? Ще пускам до БГ, така че БД не ми трябва.
Благодаря предварително  Hug

# 516
Момичета, има ли някакъв актуален код за момчешка чанта? Или какъвто и да е друг подарък, който си заслужава? Ще пускам до БГ, така че БД не ми трябва.
Благодаря предварително  Hug

Виж кодовете с подаръци от 1 стр. кой хваща още - има такива - и кой на теб ще ти допадне  най-много......Няма голям избор, но все нещо е останало от подаръците......За момчешка чанта в момента няма актуален......

# 517
  • Русе, България
Знам, че е нагло да моля за код, но направих една поръчка от 90-тина евро и единственото, което искам в момента, е да я намаля поне малко. Подарък не ми трябва. Пробвах сигурно 15 различна кода, само 2 се активираха, но смъкваха от редовната цена на някои от артикулите, и така поръчката стана по-скъпа. Помощ, моля?

# 518
  • София
Знам, че е нагло да моля за код, но направих една поръчка от 90-тина евро и единственото, което искам в момента, е да я намаля поне малко. Подарък не ми трябва. Пробвах сигурно 15 различна кода, само 2 се активираха, но смъкваха от редовната цена на някои от артикулите, и така поръчката стана по-скъпа. Помощ, моля?
Пижамка, необходимо е да дадеш линковете на избраните от теб неща, за да можем да погнем.  Peace

# 519
Здравейте,опитваm се от близо два часа да намеря код за бд но уви не успявам,моля някои ако има свободен да ми прати на лични.благодаря предварително

# 520
Здравейте,опитваm се от близо два часа да намеря код за бд но уви не успявам,моля някои ако има свободен да ми прати на лични.благодаря предварително

Примерно тези? От албумчето на Евка са   bouquet с подаръкът - http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224 За БД иска 10 евро от НК!
Активни са и за чувалчетата, чантата Парме от първи пост отново!  Wink

# 521

Примерно тези? От албумчето на Евка са   bouquet с подаръкът - http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224 За БД иска 10 евро от НК!
Активни са и за чувалчетата, чантата Парме от първи пост отново!  Wink

Много благодаря   bouquet

# 522
  • МИНДЕРА
Какъв е този''вълчи код''?  Embarassed

# 523
Какъв е този''вълчи код''?  Embarassed

Вече изтече............. намаляше намалени вече артикули!

# 524
Момичета харесала съм си разни неща за 30 евро ( всичко от намалените неща ) чудя се кои код да използвам за да ползвам БД до франция, но не ми се слага нищо от новата колекция за да ползвам кодовете от първа страница, т.к няма нищо под 8евро. Има ли някои код които да се ползва без да се добавя нищо от новата колекция ???

Общи условия

Активация на акаунт