На Aвгустовското дете му замириса на море!

• 27 673
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ния,какво става? Hug

Ади,аз съм ходила два пъти в Лозене като мома.... и не ми хареса Rolling Eyes село си е  много малко..... нищо нямаше тогава то дори и плажа беше един ooooh! Mr. Green но със деца става!
Ние на море няма да ходим-абсурд Peace беля на главата няма да си взема Laughing ще видим по нашите планински курорти на минерални басейнчета и така!

Райън нови пъпки няма супер май приключихме Simple Smile с има,няма 2 пъпки : Олее Party

# 226
  • В светлината на слънцето
Димяни, браво на Райчето. Peace Сега ако и двете госпожици я изкарат по същия лек начин, направо ще ти олекне и повече няма да я мислиш тази шарка. Hug

# 227
Лозенец за деца не става  Peace, не знам кой кога е ходил, но аз съм от градче на 5км от там. Ужасна дъндания и цигания е станал, фул с народ, плажа по принцип т.е. морето никога не е било от най-гостприемните. А и там нали уж отсяда/ има вили елита- Белослава и т.н., дискотеките дънят до сутринта, виж, ако си с къмпани е супер, гостуват често Дичо и др. от съвременната естрада  Mr. Green, весело си е, има къде да отидеш, но без деца  Whistling.

Леко, безтемпературно оздравяване на всички дечица!!! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 228
Ясно,ще си ходим в Гърция,значи Peace

Или,защо не пуснеш една урина на Яни.Да не е някоя бактерия newsm78По-принцип Т над 3 дни си е за АБ ooooh!Последният път,Ив ми държа такава Т от ушите и направи отит.Дано при вас не е това и от утре да сте добре Praynig

Ния,стискам палци с Немците да ти провърви.

Бобче,АЛ като беше така,педи ни изписа Нурофен,нищо,че нямаше Т,като противовъзпалително.Също Изопринозин (имуностимулатор),а аз на своя глава му правих компрес с извара(както този за отпушване на запушени канали на гърдите).За два дни му мина гърлото.Бързо оправяне на Мила Hug

# 229
Леле много болнички.
На всички бързо оздравяване.
На Ицковата градина започват основен ремонт и ги водим в сградата на яслата.Той е много доволен имало много играчки.
Всеки ден ме пита кога ще има рожден ден .Да има торта и много подаръци (ако можеше да пише сигурно щеше да ми връчи списъка) Joy Joy Joy
Утре сме на контролен преглед при невролога.Дано всичко е наред.
Ще си купя пушка и ще стрелям по всички които си пускат кучетата да се разхождат свободно.
Вчера Габи се размина на косъм от охапване от съседко куче.Зъбите само я одраскаха а гордата собственичка ми казва ,че кучето искало да си играе #Crazy #Crazy #Crazy.Подадох жалба в полицията да видим какво ще стане.

# 230
Или, може да е така наречената "опашка" на вируса, т.е да са последни температурни мигове  Sick Неди така беше 5 дни с Т, на 6-ти без Т и на 7-мият вдигна 38.5...после спадна и оздравя...Но си е мъка да изтраеш де... Tired Дано се размине АБ-то  Praynig

Мен ми е малко депресивничко днес..дано отмине бързо  Praynig

Здраве на всички   bouquet

# 231
  • морето и сините вълни :)
Здравейте,отдавн не съм писала,ще пиша повече почивните дни Embarassed Embarassed
за сега само да се прикача към темата Mr. Green  bouquet

# 232
  • Видин
Или, как сте тази сутрин Hug Дано Яни да е добре и да те ядосва вече Mr. Green
Ани-Бани, добре завърнала се. Но обещай да пишеш по-често Peace  bouquet

# 233
  • София
Здравейте  Hug.
Бобче, дано бързо се справите с червеното гърло и да не се налага АБ. Бабини рецепти за толкова малко бебе не се сещам, но виж в сайта на "Часът на мама", там Михайлов може да е дал някоя рецепта.
Димяни, радвам се, че Райън така леко изкара шарката Grinning. Ако бебките се разболеят, дано и те така леко минат Praynig.
Ния, дано стане работата с немската фирма fingerscrossed.
Вася, как е госпожицата? Приели добре новия АБ?
Яна, ужас направо. Добре, че не е успяло да е захапе сериозно. А относно коментара на съседката, съм без думи #2gunfire. Хубаво си направила, че си подала жалба Peace.
Ани, радвам се да те видя в нашата тема Hug. Как е малкия сладур?
Приятен ден   bouquet.

# 234

Вече го ошамарих  Tired ужасен е от как е станал  #Crazy

# 235
  • Видин
Вече го ошамарих  Tired ужасен е от как е станал  #Crazy
Е това е добър знак. Аз по това разбирам Марти кога се е оправил Mr. Green

# 236
  • В светлината на слънцето
Пихте ли вече кафе?

# 237
  • Видин
Още го допивам Hug Но пък се разболявам. Носа ми е задръстен, и в същия момент сух. Гадно ми е на гърлото, даже през нощта ме болеше. Сега смуча лукчета, че не искам хапчета Crossing Arms То май няма ден в последните 2 седмици, в който някой да не се оплаче че е болен. Какво става просто не знам Tired

# 238
Здравейте,отдавн не съм писала,ще пиша повече почивните дни Embarassed Embarassed
за сега само да се прикача към темата Mr. Green  bouquet
ти кога си писала тук,маймуно Laughing

# 239
Този път няма да се хваля, че дребния няма температура  Mr. Green
Ния, наистина в момента е супер ужасно време, горещо, потиш се и само да те хване от някъде течението и айдеееее- гърло, сополи  Tired То ако се размине само с това, екстра  ooooh!
Лулу, мерсаЖ за кафенцето, тъкмо допивам моето, ама нещо ми свършиха бисквитките в много неподходящ момент  Laughing
Днес ще вали ли, ще гърми ли newsm78

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт