Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 513
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
usmivkata20   bouquet
dream team   bouquet

usmivkata20 - Много точно казано и аз не мога да разбера с какво Бихтер е по-виновна от Бехлюл.
За мен също неговата вина е в пъти по-голяма от неговата, макар че да се спавнява кой има по-голяма вина също е смешно. Просто е много долно да предадеш собствения си БАЩА, човека който е направил теб човек.
Много си права също и за Нихал, ако не беше поставен в такава ситуация тя цял живот имаше да си чака да я погледне. Просто макар и за много кратко тя се порадва на един измислен рай, за мъничко се пренесе в света на мечтите си, макар че през цялото време мислеше как всичко е прекалено хубаво, за да е истина.
Бихтер не е цвете за мирисане на моменти, но просто всичко е провокирано от това, че е много, много наранена и прекалено силно обича този индивид.

denimira   bouquet  bouquet аз също ще съм зад образа на Бихтер до края, за мен също тя е най-голямата жертва. Искаше да получи защита и обич като се омъжи за Аднан, а така залитна в грешната посока, че просто всичко отиде на кино....

# 346
Съгласна съм с почти всички ваши постове.  bouquet И да ,наистина Бихтер има вина към Аднан, но и Бех има грях към него. Не напразно накрая на филма той се обърна към него с думите" ти ми беше син" а не към нея. Спомням си как Аднан им каза( на Нихал , Бюлент и Бехлюл) "  браковете се разпадат ,но децата са завинаги" и аз мисля така, мисля ако съм на мястото на всеки един от тях ,как бих чувствала и какво бих направила..... е единсвеният който немога да разбера и най-вече постъпките му е Бех. Той трябваше отдавна да се е изнесъл от къщата и да живее сам. Нямам обяснение защо досега не се е изнесъл, така щеше да си спести доста неща които го притесняват. Голям мъж а се държи като дете ooooh!
А за това че Нихал и Бехлюл са брат и сестра спор няма , това че не са кръвни такива няма значение, нали са израстнали заедно . Все едно да живеете с двама братя и едният да се окаже че е осиновен ,какво значение ще има това и с какво ще го прави по-различен във вашите очи от другият?

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 06:25 от ivana27

# 347
  • Пловдив

Добро утро...

# 348
Добро утро. Hug

Не съм моралист! Била съм безумно влюбена в човек... и знам какво е да гледаш с трескав поглед и да ти става на топка корема само при мисълта за него!
Не беше женен,но знаех безпределно ясно,че няма да станем семейство и въпреки всичко го обичах! Така че нека оставим приказките за  женската солидарност,това че сме българки няма никакво значение. Но тук става въпрос за за омъжена жена,при това по своя воля,тя си избра Аднан и се съгласи за стане негова жена.Докато той опипваше почвата около нея,тя го насърчи и сега му е сложила рога като на лопатар и то не с някой друг ами с неговия храненик или племеник .
И това трябва да ме възхищава и да го одобрявам!
Е-е-е не съм с толкова извратено съзнание-ако искате разпнете ме!

newsm10

Желая ви хубав ден. Wink

# 349
добро утро

# 350
Добро утро и от мен Simple Smile

usmivkata20, Dream Team , jujulinka, denimiraivana27   bouquet  bouquet  bouquet

# 351
Добро утро и от мен Simple Smile

usmivkata20, Dream Team , jujulinka, denimiraivana27   bouquet  bouquet  bouquet

И от мен    bouquet

Харесвам постовете ви и споделям мнението ви!

# 352
  • някъде
Да покаже на Бехлюл че трябва да е с нея. Peace

# 353
  • Бургас
Добро утро дами.   bouquet
Хубава сълнчева сутрин. Моите момченца си играят из къщи, а аз си чета тук...о идилия.
Виждам, че сте говорили за прислугата. Да ви кажа Джемиле ме дразни още когато започна да мрънкоти, че Нихал я разхожда. Никакво уважение и респект. Така и не разбрах защо се държи така. В къщата останалите дори и да клюкарят си знаят местата, но не и тя. Аз бих я изгонила доста по - рано и то дисциплинарно. Докато търсих бавачка за детето, едно от главните ми изисквания беше дискретност. Уви когато чуя бавачките по площадките как приказват за родителите на децата  Sick Sick Sick Не успях да намеря жено, но това друга работа.
Бихтер вече не ми прави впечатление. Толкова изпадна за мен, че не си струва даже да се съжалява. И то не защото изневерява на Аднан. Защото не може да приеме отказ, надценява се, арогантна е..... Една комбинация от качества, които просто не мога да дишам. Самочувствието и е просто завидно. И то не по отношение на другите, а за връзката и с Бехлюл. Тя иска...да ама той не иска. Ситуацията е ясна. Приема се и край. Това, че някой ти е казал, че те обича, не означава, че разполагаш с него когато ти кефне. Ясно и казаха край... Връзките се разпадат доста рядко от двете страни. Почти винаги единият е изоставен. Но това не са кардинални драми.
Това, което сам си направиш, никой друг не може да ти го причини.
Трябва възпитание на волята. Иначе сме просто преца по вятъра.

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 10:36 от Sesana

# 354
Sesana-отново съм напълно съгласна с тебе. Човек първо трябва да се научи да губи независимо за какво става дума-тогава приемаш несгодите в живота /а в живота на всеки ги има / по лесно.Бихтер има голямо самочувствие но често си задавам въпроса дали не е маска,защото когато е на гроба на баща си е съвсем друга. Ако е така отново е лошо за нея защото в един момент маските падат .

# 355
Приятен неделен ден на всички!   bouquet

Имам въпрос, който иска да отговаря  Peace

Ако е толкова силна любовта между Бех и Нихал, какво им пречеше да продължат напред след смъртта на Бих? Бех щеше да се помоли малко на "любимата" си и тя щеше да му прости. Какво толкова, който обича истински, прощава  Peace Нали вече нямат никакви пречки и Бех е свободен  Mr. Green

# 356

Ако е толкова силна любовта между Бех и Нихал, какво им пречеше да продължат напред след смъртта на Бих? Бех щеше да се помоли малко на "любимата" си и тя щеше да му прости. Какво толкова, който обича истински, прощава  Peace Нали вече нямат никакви пречки и Бех е свободен  Mr. Green
Да-вярно!
Тя щеше да намери начин да го оправдае,както винаги,а той понеже ВЕЧЕ е намерил любовта на живота си в нейно лице-няма да и изневерява с друга............

# 357
Аз пък се чудя как така накрая на филма Нихал изведнъж се сети за Бешир/когато е на легло, пита за него/?

# 358
  • Бургас

Ако е толкова силна любовта между Бех и Нихал, какво им пречеше да продължат напред след смъртта на Бих? Бех щеше да се помоли малко на "любимата" си и тя щеше да му прости. Какво толкова, който обича истински, прощава  Peace Нали вече нямат никакви пречки и Бех е свободен  Mr. Green
Според мен Нихал нямаше да го иска. Образа Бехлюл вече е друг. Няма нищо общо с представата и за него. А и между тях има един разярен баща.
Реално Нихал не обича Бехлю, а нейната си представа за него.

# 359
Дали е истинска или не любовта между Б и Н не знам но каквато и да е не може да продължи според мене.Предателството на Бехлюл е твърде голямо и колкото ида го обичаш  болката е много по голяма. Лично аз никога не бих простила ще преболедувам но не бихпростила .Човек трябва да има малко и себеуважение все пак- нещо което в момента липсва на Бихтер .Ако Бехлюл беше изневерил с друга жена  можеше ида му се прости но тук нещата са много по сложни  и не е само изневярата . Живота на всеки един от семейството вече е белязан, всички те са предадени от много близък човек.Каквото и да пишем в момента не мисля че  която и да е от нас би простела подобно нещо и би продължила с този човек

Общи условия

Активация на акаунт