Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 221
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Аз пък не разбирам защо ги сравняваме и съпоставяме. Ми те нямат нищо общо сами по себе си.
Единственото, което делят е леглото на Бехлю. А пък да се чудим, коя е по - достойна за него  hahaha То за него още не се е родила пирфектната.

# 496
  • София
Моля за един бърз отговор.
Извинете първо, но не мога да изчета всичко. В къщи има една дама, почитателка на този филм, също като вас. Та ме помоли да ви попитам- кога се очаква края на филма?
Нетърпелива е милата ми майчица  Laughing

# 497
Аз пък не разбирам защо ги сравняваме и съпоставяме. Ми те нямат нищо общо сами по себе си.

Ами защото са конкурентки....... Като визия предпочитам Бихтер /естествено  Laughing/, като характер-нито едната от двете.....  Sick

# 498
Като се замисля, конкурентки за какво? За любовта на Бехлюл? А той заслужава ли изобщо любов? Кой знае колко от бившите му са го клели, след като ги е зарязвал. Накрая си е получил заслуженото. Мисля, че за Нихал е по-добре, че научава истината за него преди сватбата. Иначе щеше да страда още повече.

# 499
  • Бургас

Ами защото са конкурентки....... Като визия предпочитам Бихтер /естествено  Laughing/, като характер-нито едната от двете.....  Sick
Бискит явно е въпрос на вкус. Аз лично Берен не мога да я нарека красавица. Спор няма, че е хубава жена, но просто не е моят тип жена. Нихал също не мога да я нарека красавица, но още ми е дете. Аз нали съм фен на цвят мляко с какао...Елиф ми е къде по - красива, грациозна. Всяко едно нейно движение лъха на красота и финес.
Даже и за любовта му не са конкурентки. Те може и да го обичат, но той не знае коя обича и изобщо какво изпитва.

# 500
  • БГ
Приятно е да ставаме свидетели на любов между младежи каквито са Берен и Къванч.А и как играят само?!?!?Коментарите,които правим тук са доказателство за добре свършената от тях работа!
Явно занапред ще виждаме една още по-неприятна Бихтер.Докарана е до отчаяние,не може да се измъкне от примките на любовта си към Бехлюл, а според мен и не иска.Та тя изобщо не поиска да потърси друг път.Колкото Нихал е вманиачена по Бех,още повече е Бихтер.При нея всички чувства са на макс.Съдбата й бе отредила един безметежен живот,тя обаче пое по грешната пътека и избра грешния мъж.
Много упрекваме Бехлюл,но той май осъзнава ,че не може да бъдат заедно с Бихтер,дори и тя да се разведе с Аднан.Някакво вътрешно усещане имам,че Бех май няма много доверие на Бихтер,не е сигурен в нея.Може да я обича,може да копнее за нея,може да е в мислите му ежечасно, но сякаш усеща ,че няма да бъдат щастливи като семейство.За съграждането на семейство освен любов са необходими и много други неща –доверие,приятелство и прочие.Колкото и повърхностен да е Бехлюл все пак има инстинкти.

# 501
Аз пък си мисля, че основното, което не харесва Бехлюл в Бихтер е, че ако наистина биха могли да бъдат семейство, тя би била водещата.  Joy Сляпо влюбената Нихал, познаваща го от детството си, би се поддавала по-лесно на манипулациите му. hahaha

# 502
Ако трябва да сложим на един кантар грешките на Нихал и на Бихтер-везната на чия страна би се наклонила според вас...коя от двете се е държала най-неадекватно до този момент?!!!

# 503
Приятно е да ставаме свидетели на любов между младежи каквито са Берен и Къванч.А и как играят само?!?!?Коментарите,които правим тук са доказателство за добре свършената от тях работа!
Явно занапред ще виждаме една още по-неприятна Бихтер.Докарана е до отчаяние,не може да се измъкне от примките на любовта си към Бехлюл, а според мен и не иска.Та тя изобщо не поиска да потърси друг път.Колкото Нихал е вманиачена по Бех,още повече е Бихтер.При нея всички чувства са на макс.Съдбата й бе отредила един безметежен живот,тя обаче пое по грешната пътека и избра грешния мъж.
Много упрекваме Бехлюл,но той май осъзнава ,че не може да бъдат заедно с Бихтер,дори и тя да се разведе с Аднан.Някакво вътрешно усещане имам,че Бех май няма много доверие на Бихтер,не е сигурен в нея.Може да я обича,може да копнее за нея,може да е в мислите му ежечасно, но сякаш усеща ,че няма да бъдат щастливи като семейство.За съграждането на семейство освен любов са необходими и много други неща –доверие,приятелство и прочие.Колкото и повърхностен да е Бехлюл все пак има инстинкти.

newsm10 newsm10

# 504
Моля за един бърз отговор.
Извинете първо, но не мога да изчета всичко. В къщи има една дама, почитателка на този филм, също като вас. Та ме помоли да ви попитам- кога се очаква края на филма?
Нетърпелива е милата ми майчица  Laughing

Остават 10 оригинални еп или около 20 наши,в края на юни ще е финала,ако бтв не направи промени някакви

# 505
  • БГ
emanyela20 wavey wavey wavey wavey wavey

Sesana Hug - радвам се,че след отсъствие,което почувствах, отново си на линия!

# 506

Peace Много пъти съм си го мислила същото.........Тя наистина му нямаше доверие, постоянно го дебнеше, беше мнителна, ревнива.Правеше скандали по повод и без повод......А с това-"има бебе"/"няма бебе" направо прекали.Това отблъсква всеки човек.
Нихал от друга страна е много наивна, лесно манипулируема и обсебваща......Това също дразни.  Rolling Eyes

# 507
Не знам защо, но аз не виждам Бихтер да се е държала чак толкова ужасно.... мога да я разбера, когато си влюбен....  Rolling Eyes ами не знам понякога можеш да направиш много необмислени неща.
Може би найстина ако бяха избягали Бехлюл и Бихтер нямаше да просъществува дълго време връзката им, но пък щеше да бъде истинско всичко.
Докато при Нихал и Бехлюл няма нищо истинско, освен едно чувство за вина. Да Бехлюл я обича, но просто я обича като сестра, знае колко лесно ранима е тя, и че просто няма да издържи той да я изостави.

# 508
 Мисля че Бехлюл е бил повече с жени които много или малко приличат на Бихтер- по темпераментни със завидно самочувствие  убедени в красотата си  и влиянието им върху мъжете Нихал е доста по различна  може би защото е по малка . Не случайно той и каза на яхтата " никога не се променяй . Относно коя е по красива  и в двете има по нещо специално но на мен лично най ми хареса Елиф

# 509
  • БГ
...
 Относно коя е по красива  и в двете има по нещо специално но на мен лично най ми хареса Елиф

На мен пък мама/баба Фирдевс Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт