Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 190
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Понякога си мисля, че с идеята да се покаже колко желан и харесван е Бехлюл-сценаристите са прекалили и "олеква" още повече като образ.........  Tired С де що има жена го забъркаха в сериала-  ooooh!  то не бяха въпросната Седеф,Пейкер, на която е изневерявал.....,  Елиф-на която изневери с една руса мацка, Бихтер-на която изневери с "коня"  Mr. Green , Нихал.....  Sick

# 556
  • БГ
А честно казано Бихтер е моята любимка Simple Smile Адски красива жена, знае какво иска, преследва целите си и е готова на всичко за постигането им.

То е лесно така-мъжът ти да плаща, а ти да преследваш целите си-в пряк и в преносен смисъл........  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А и не е предала мъжът си Mr. Green - само дето му спретна едни рога като на лопатар,та като се разминава с хората в холдинга, закача с тях картините по стените! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 16:21 от di_ni

# 557
Е сега, че кой мъж е на 100 процента верен ? Един изневерява мислено, друг физически. То си е заложено според мен Simple Smile

А за Нихал.. съжелявам, не съм съгласна. За мен Нихал е една малка глезла, която единственото което иска е да прикове вниманието на всички. Направи си сама сметка, щом и Матмоазел малко или много да се разочарова от нея..  и да се отдръпне също. А именно матмоазел не би трябвало, но понеже детенцето Нихал се сметна за зряла жена и се обърна срещу жената която я е отгледала.. нея и брат и. И най-лошото че нихал също е импулсивна, знае не знае .. тръгва да говори, че и я гони, обвинява я. Извинявай но това си е чиста проба лигавщини. А че матмоазел има чувства към аднан - така е , но жената е уравновесена ! Лично мнение

Ама ти наистина ли мислиш така?!?  Shocked Shocked Shocked

Нормално е в едно семейство майка и дъщеря (в случая Мадам и Нихал) да си повишат тон... та в кои семейства не се случва?!? И това според теб е лигавщина?!?  #Crazy Това, че аз повишавам тон на близки хора значи, че се лигавя ли? Напълно нормално е и като млада дама на 18 години да е малко импулсивна, за разлика от любимката ти...  Sick

# 558
_Sylvia_ не ме разбра. Идеала ми за жена не се покрива на 100% от Бихтер. Но ако трябва да избирам между това да съм малкото момиченце на татко винаги и жена която използва красотата си ( макар и понякога да прекалява и да прави грешки ) бих предпочела 2рото Simple Smile Не искам никой да е с мен от съжаление. И ти не си криви душата.. Нихал знае на 1000 процента, или по точно усеща, че Бехлюл не я обича така както на нея и се е искало. Извинявай... той  отбягваше до скоро целувка с нея... а и според мен всичко което бехлюл прави за нихал е само за да и угоди и да и замаже очите.. за него и бихтер.

# 559
Ами той Бехлюл не обича и Бихтер така както на нея и се иска

# 560
Бихтер знае какво иска - Бехлюл и любовта си ! Друг е въпросът , колко "заветна " е целта и дали оправдава средстата за постигането и ! Peace

# 561
Бихтер знае какво иска - Бехлюл и любовта си ! Друг е въпросът , колко "заветна " е целта и дали оправдава средстата за постигането и ! Peace

ЕЙ ТВА Е  !  Hug Hug Hug  bouquet

# 562
  • Бургас
Е сега, че кой мъж е на 100 процента верен ? Един изневерява мислено, друг физически. То си е заложено според мен Simple Smile

А за Нихал.. съжелявам, не съм съгласна. За мен Нихал е една малка глезла, която единственото което иска е да прикове вниманието на всички. Направи си сама сметка, щом и Матмоазел малко или много да се разочарова от нея..  и да се отдръпне също. А именно матмоазел не би трябвало, но понеже детенцето Нихал се сметна за зряла жена и се обърна срещу жената която я е отгледала.. нея и брат и. И най-лошото че нихал също е импулсивна, знае не знае .. тръгва да говори, че и я гони, обвинява я. Извинявай но това си е чиста проба лигавщини. А че матмоазел има чувства към аднан - така е , но жената е уравновесена ! Лично мнение
Ми то всички изневеряваме мислено. Пък и на Бехлюл най - малкият му кусур е изневярата.
Той не е поел живота си в ръце, а вече е дърто магаре. Отдавна трябваше да е отбит. Не си разбрала какво искам да кажа.
Дениз не се е отдръпнала, защото е разочарована. Дениз я обича като свое дете. А от своето си дете не се отказваш за такава глупост. Тя продължава да е до нея. Макар и тихо.
Всички родители ще минем през тези периоди. Децата ни ще решат, че са големи /а няма да са/ ще направят по някоя глупости няма да я осъзнаят на момента. Когато обаче действително пораснат ще видят себе си.
Нихал е просто дете, което иска да порасне. Трябва и време, но всички сме минали по този път.
Виж Бихтер още не е съзряла. Но сама няма да си даде шанс.
gospojata, Бихтер няма никакъв шанс за любовта си вече. Любовта им е отровена.  И аз съм сигурна, че го знае. Поради тази причина сегашната и цел е просто да раздели Бехлюл и Нихал. Не, за да го получи тя, а за да не е с Нихал.  
Никога не бих приела да използвам красотата си. Имам си глава и тя не е за украса.
Пък и се обичам достатъчно, за да си причиня всичко това за един "мъж".

# 563
_Sylvia_ не ме разбра. Идеала ми за жена не се покрива на 100% от Бихтер. Но ако трябва да избирам между това да съм малкото момиченце на татко винаги и жена която използва красотата си ( макар и понякога да прекалява и да прави грешки ) бих предпочела 2рото Simple Smile Не искам никой да е с мен от съжаление. И ти не си криви душата.. Нихал знае на 1000 процента, или по точно усеща, че Бехлюл не я обича така както на нея и се е искало. Извинявай... той  отбягваше до скоро целувка с нея... а и според мен всичко което бехлюл прави за нихал е само за да и угоди и да и замаже очите.. за него и бихтер.

Бехлюл не е с Нихал от съжаление, а защото така му е удобно. Пък и той я обича, независимо като сестра или не, обича я. Бихтер за какво използва красотата си?  newsm78 Нихал наистина усеща, че Бехлюл не я обича както тя иска, но понякога има връзки, в които любовта се ражда постепенно, като се има предвид как се стекоха обстоятелствата при тях, че не са се опознали като гаджета и прибързаха със сватбата, нормално е да няма такива силни чувства.

# 564
  • Бургас
Гузната физиономия на Бехлюл в края на серията ми говори, че последната му среща с Нихал е била взаймна. Не за удобство, не за параван. Иначе нямаше да се чувства така виновен пред Бихтер.

# 565
Бихтер няма никакъв шанс за любовта си вече. Любовта им е отровена.  И аз съм сигурна, че го знае. Поради тази причина сегашната и цел е просто да раздели Бехлюл и Нихал. Не, за да го получи тя, а за да не е с Нихал.  

Това е много вярно.   bouquet

# 566
Ако беше за параван Бехлюл по скоро би се похилнал ехидно  /това доста добре го прави / Гузната му физиономия обаче говори друго - той не очакваше Бихтер да ги хване как се целуват / не като брат и сестра / но трябваше да го предвиди  знаейки че тя обича да го дебне

# 567
Аз не познавам човек , който да не е правил грешки по пътя към поставената цел ! За добро или за лошо ! Не познавам човек , който да не е прекрачвал граници и норми , ако е решил , че си струва в името на това , за което се бори ! Познавам ,обаче , много хора , които никога не си го признават и мислят , че ако не са го изрекли на глас , то не се случило ! Между пръвите и вторите , предпочитам първите - "грешниците " , както често ги заклеймяват !

Sesana , това го знаем аз и ти и тези , които гледаме филма ! Wink Бихтер още не го знае , по- скоро все още мисли ,че има шанс да си го върне . Съгласна съм , че вече идеята и е поне да не е с Нихал , ако няма и неин да е . В момента стъпва по острието на бръснача , малко преди любовта да се превърне в омраза ! Peace

# 568

Пък и Бехлюл не е с Нихал от съжаление, а защото така му е удобно. той я обича, независимо като сестра или не, обича я.

Ама не е и от искрена любов!  Wink Бихтер в момента е непоносима, но от това Нихал не ми се нрави повече  Mr. Green.А от любовната им нощ имам леко гадене.............  Sick

Грешката на Бихтер е,че знае много добре, че не си струва, но въпреки това се бори.............  ooooh!

# 569

Kak се срамувам,че се целувах с годеницата си на стълбите и то пред погледа на Бихтер

Общи условия

Активация на акаунт