Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 176
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Ама какви са тези "братски" целувки и прегръдки - те правиха любов цяла нощ на яхтата - ей, я се вземете в ръце момичета.Това да ми го разправят някои 14-15 годишни пубери-да,ама ние сме зрели жени да не се излагаме-знаем много добре как стават тия работи Laughing Laughing Laughing

Да.. то и заради това 2ра такава нощ няма и да видим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy

# 586
Ама какви са тези "братски" целувки и прегръдки - те правиха любов цяла нощ на яхтата - ей, я се вземете в ръце момичета.Това да ми го разправят някои 14-15 годишни пубери-да,ама ние сме зрели жени да не се излагаме-знаем много добре как стават тия работи Laughing Laughing Laughing

di_ni ,ти кога успя да им засечеш времето  Joy

# 587
  • БГ
Исках да кажа, че на мен най-силно впечталение ми правят спонтанните реакции на хората, за мен там се съдържа истината. Peace

Миличка  Hug- според мен няма нищо "спонтанно" - всичко е режисирано и отиграно според сценария! Там пише - гледа гузно и Къванч го прави, но това е само моето мнение - да не се засегнеш сега Peace

# 588
Ами такъв е страхливец това е черта от характера .Жалко само че Бихтер която го разбра и го вижда не желае да го проумее . И ако  Нихал не го е забелязала защото той пред нея не го е проявил а и тя го идеализира  то Бихтер е по зряла и го разбра. Но неможе да приеме фактите  а и мисля че сте прави тя е на принципа "щом не си с мене няма и с нея да си " а и защо да дават втора нощ сега само това ли да направят да дават с коя колко пъти е бил то ще стане като филм от един друг жанр

# 589
  • БГ

di_ni ,ти кога успя да им засечеш времето  Joy

Ама как си ме изпуснала ,брех - бях дежурна на прозореца,зад пердето и всичко видях! Peace

# 590
# 591
Di ni  защо не си го записала бе мила та да го пуснеш сега че тука се завихри спор защо не са дали нищо по съществено между Б и  Н а при Б иБ са давали и щом са давали значи се обичат  Трябваше да го заснемеш щом си била там - в подробности

# 592
aKO мoже и Full HD ;d Може пък и Бехлюл да е направил някоя друга  лоша физиономия хD

# 593
 leonoel ,  Hug затова казах аз ,че прелом в "преломният " 69 епизод , не видях !  Peace
И на мен ми направи впечатление  как бързо заразя  Нихал и се шмугна в стаята си ! А малко преди това , на вечеря , геройски я защитаваше от Бихтер и непрекъснатите и упреци и забележки !

cvetimail , затова я харесвам Бихтер и аз - наистина обичаше Бехлюл въпреки всичко и всички ! До самият и край !

di_ni ,  Joy засне ли "суров " материал , а ?  Laughing

# 594
gospojata Grinning той Бехлюл е така - на моменти само ! хахаха то като се замисля, при Бехлюл всичко е на моменти ;D

# 595
http://vbox7.com/play:0ff7f189 хахаха поздрав за бехлюл ! Grinning

# 596
Дами,

Това не беше 69, а 68 епизод. Тази седмица ще гледаме 69-ти и той наистина е много интересен и показва съвсем различни отношения между Бехлюл, Бихтер и Нихал...... поне според мен.

Иначе на няколко пъти чета, че Бихтер е предадена от Бехлюл и че той я манипулира. Аз виждам един съвсем последователен и целеустремен Бехлюл с всичките му недостатъци и грешки - той живее на принципа "преди всичко уважавай себе си" Simple Smile. И ако той лъже и мами семейството си, то Бихтер го вижда в целия му "блясък". Той обаче видя истинската Бихтер, когато я посети в хотела.... и оттогава започна да сънува кошмари  Laughing

# 597
Бехлюл ще манипулира Бихтер ? ( според мен нямат такива сцени в сериала )   

# 598

Ако още не си го разбрала, филма е за любов. Ама е за забранена любов. За любовта на Бихтер и Бехлюл. Никъде в основната идея на романа не е залегнала любов между Нихал и Бехлюл, а присъства любовта на Нихал към Бехлюл.
То да си кажем честно и връзка (пък камо ли брак) между Нихал и Бехлюл не е от най-редните неща, но както и да е.
Основно идеята е че се разглежда любовта на Б и Б. Разбирам, че симпатизираш на Нихал, но това не ти дава право всеки факт да го изопачаваш, така че да ти е угодно.
Знаеш ли, заприличваш на Нихал. Виждаш това, което ти харесва, а това което не ти харесва го интерпретираш, така че и то да се впише в картинката. С това сляпо одбрение на Нихал вие си създавате  приказка. И това че пишеш постоянно постове не прави позицията ти по-достоверна или отговаряща на сценария и идеята на филма.
А защо всички сте толкова слепи за недостатъците на Нихал, а изтъквате само тези на Бихтер и от време на време на Бехлюл.

НЕ го приемай лично. Целта ми не е да те обидя.

Не го приемай лично ,но сюжета на книгата и
 двата филма по нея  е един:

Това  предстои в следващите епизоди
цитирам:

"........
 Бехлюл недвусмислено показва отвращението си от жената Бихтер
 и той е този, който прави първата крачка към Нихал
 и полага усилие да я спечели."

Това  предстои в следващите епизоди

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 18:00 от silvia_maria

# 599
leonoel ,  Hug затова казах аз ,че прелом в "преломният " 69 епизод , не видях !  Peace
И на мен ми направи впечатление  как бързо заразя  Нихал и се шмугна в стаята си ! А малко преди това , на вечеря , геройски я защитаваше от Бихтер и непрекъснатите и упреци и забележки !

cvetimail , затова я харесвам Бихтер и аз - наистина обичаше Бехлюл въпреки всичко и всички ! До самият и край !

di_ni ,  Joy засне ли "суров " материал , а ?  Laughing

За разяснение: Бихтер живее на долния етаж и се качи горе "за да ги кани" годениците  на закуска.
Б и Н се разделяха като любовници пред стаите си и всеки влезе в своята .
Бихтер последва Нихал в стаята и.
Бехлюл е гузен ,защото не желае Бихтер  да гледа целувката от  любов с  Нихал/за разлика от целувката  без любов с Елиф пред Бихтер/

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 18:10 от silvia_maria

Общи условия

Активация на акаунт