Седмокласник пътя преполовил, към финала се е устремил!

• 31 374
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Моя е допуснал една грешка в първи модул и 30 не я е решил докрай. Дргото му е вярно. Приятелите му от класа също са се справили добре.
Мисля, че и тази година баловете отново  ще са високи.

# 451
Дано съм се справила. Не беше нито трудно нито лесно. Надявам се всички да сме успяли. Късмет на следващите матури.  Сега ще чакаме отговорите на задачите по математика.  Hug

# 452
Аз на 30та едни правоъгълници намесих  ooooh! ooooh! ooooh!

# 453
# 454
# 455
  • с/у ОколоМръсТното
  bouquet  благодаря на математичките и аз   bouquet

Пък каквото сабя покаже ще да е  Peace

# 456
Пак да попитам- къде мога да намеря справка за минималните/ максимални балове за София от 2010г.?

# 457
  • София
Пак да попитам- къде мога да намеря справка за минималните/ максимални балове за София от 2010г.?
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2010_mo … _II_klasirane.pdf

# 458
  • Пловдив
На 28 задача не е ли 5,25?

# 459
  • София
В нета намерих от второ класиране.
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2010_mo … _II_klasirane.pdf
От първо ги има в справочниците от тази година.

# 460
Имаше ги в общата поща, до която нямаме достъп. Ако някоя от осмокласните мами пази таблиците, ще е хубаво да ги качи и в новия мейл.

# 461
Чакаме отговорите сега, браво на всичките ни умнички деца, ссега остава да видим какви са ги свършили Simple Smile))

# 462
  • София

Не е.

# 463
браво на всички мами - отличнички! Аз не мога да се отчета - моята каза, че ги е решила, ама довечера ще сверяваме резултатите. браво на децата отличници!

# 464
Хайде и аз да докладвам.
Според моето дете. труден първи модул, и не толкова труден втори.
Какво е решил, и колко ще има....ще очакваме да разберем до 10.06. Представяте ли си? Толкова много време ще се чудим!
А сега започва и чуденката за подредбата на желаните училища, паралелки Simple Smile
Продължаваме заедно напред, нали?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт