Лятото е тука вече, февруарчетата разсъблече!-Teма 10

• 35 734
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
ох незнам 10 дни оризова каша и после ще трябва 10 дни клизми  Joy другото което ми е странно как като го свикнем да яде по 100 грама каша на обяд примерно после ще въвеждаме по малко новите неща ми то ще седи гладно няколко дни докато стане нормална дозата?

# 586
Днес е много пусто тук. До сега четох за това захранване и верно ми е каша в главата. Затова реших, че ще го мисля на момента. Ще започна с оризова каша, ако се запече ще дам тиква. Ако му понася добре ще изкарам 10-на дни на нея и тогава ще въвеждам зеленчуците. После плодове, месо и т.н. То много сложно, бе ooooh!

# 587
  • У дома... някъде
Ще се справите със захранването.Сутринта като му дадох пюре от ябълка и половината плюе,после пак пълня лъжицата и не му идва още на малката главица как да преглъща. Joy

Днес купих слънцезащитен на Бочко 30-ти фактор. PeaceМисля че е време вече да ги мажа и двамата.Бюбхена струва към 26лв и не ми се даваха толкова парички,а този е на 9лв.Има и 50-ти фактор,но е за много бели дечица.С каката съм ползвала и двете марки и честно казано не виждам разлика,дано му понесе и на малчо.

# 588
Хоп-троп Simple Smile

Днес натопих крачетата на малката в морето.(има го документирано) Фентъзи е виновна тя ме подкукороса Hug, те с мъжа и натопили Боби вчера, днес пак и да не останем и ние по назад  Joy
Водата я пробвах, топличка е. Говоря само за топване за миг, не сме се плицикали  Peace
Бяхме добре екипирани, благодарение на Фентъзи с плажна палатка + носихме и още 2 чадъра, та си бяхме на сянка. А преди да тръгнем още я намазах, аз взех на Себа Мед 50-ти фактор, че наистина ми е доста беличка, а и досега съм била доволна от всичко на тази козметика.

П.П. Наша Фентъзи е отличничка на всички изпити  Grinning

# 589
Хоп-троп Simple Smile

Днес натопих крачетата на малката в морето.(има го документирано) Фентъзи е виновна тя ме подкукороса Hug, те с мъжа и натопили Боби вчера, днес пак и да не останем и ние по назад  Joy
Водата я пробвах, топличка е. Говоря само за топване за миг, не сме се плицикали  Peace
Бяхме добре екипирани, благодарение на Фентъзи с плажна палатка + носихме и още 2 чадъра, та си бяхме на сянка. А преди да тръгнем още я намазах, аз взех на Себа Мед 50-ти фактор, че наистина ми е доста беличка, а и досега съм била доволна от всичко на тази козметика.

П.П. Наша Фентъзи е отличничка на всички изпити  Grinning
еха какви сте смели  bowuu браво браво,ако не бях патила какво ли не с баткото може би и аз бих се престрашила с бебчо,нооооооооо както се казва питай патило не старило ooooh!....та евентуално по-натам ще направим сефтето на плажа
Браво на Фентъзи за изпитите
Ятце честито Heart Eyes  bouquet

хайде лекинка
аз съм пак сама за последно надявам се Praynig

# 590
jatze, честита годишнина. Да сте много щастливи всички заедно!
Тодорка Боева, съчувствам ти за хапчетата. Имах сходен проблем с Ясмин, само че не успях да изпия цялата опаковка, защото получих кръвоизлив. Не знам какъв им е проблемът на тези хапчета.

Totoni, за детски рождени дни най-често се наемат детски парти клубове за 2 часа, но това има смисъл за по-големи деца, а не за 1 годинка (поне според мен). Иначе можете да си измислите тема  и на домашното парти (нашето последното беше с тема Мики Маус), поръчахме торта с Мики Маус, покривка, чинии и чаши пак с героите. Много балонии с хелий (трябва да се доставят на деня, защото издържат 12-24 часа) и е удобно и весело. Peace

anji86, , не знам защо лекарката ви е притеснена от половин кило наддаване. Моята госпожица качи 150гр за цял месец и на третия месец беше 5.350 Embarassed, но лекарката ме успокои, че всички деца са различни и да не се притеснявам. Факт е, че бебка спи по 12 часа нощем без да се буди, през останалото време е много усмихната и спокойна, ака всеки ден и грам няма вид на гладно или недохранено бебе. Същото така нашата лекарка каза, че няма как да очаквам бебето да е голямо, като аз самата съм с джобни размери Blush. Ние продължаваме да сме само на кърма, но понякога вечер давам добавка АМ. От няколко дни я пробвам и със сок от ябълка.

Друго от темите не помня...беше страхотен уикенд, жалко, че свърши. Много обичам да сме цялото семейство и да скитаме в хубавото време. Аз от утре, пак ще ровя в нета за оферта за моренце, нещо не ми се отдава, хем чак септември съм си заплюла Crazy. Вие къде търсите оферти/ идеи за море newsm78

# 591
Привет от мен

все ми идва наум и все забравям да питам, но сега съм се сетила.
Та, да сте чували някъде в София да предлагат плуване за бебета? Тук в Германия са много нашумяли този тип занимания и ги дават като много полезни за малчовците. Страшно ми се иска да пробваме...А да знаете изобщо някое добро и чисто място за плуване в София???

# 592
Привет от мен

Та, да сте чували някъде в София да предлагат плуване за бебета? Тук в Германия са много нашумяли този тип занимания и ги дават като много полезни за малчовците. Страшно ми се иска да пробваме...А да знаете изобщо някое добро и чисто място за плуване в София???

Докато бях бременна ходех да плувам в св. София на Мазнейкова, там има плуване за бебета и басейна е доста чист. Има треньор, който е много готин и спокоен и ми прави впечатление, че супер се справя с бебетата и децата. Аз мисля да го водим нашия бебун, ама чакам да се стопли още малко. Хайде заедно Simple Smile

# 593
Доста е постничко днес ...

Ние се поразходихме в Банкя - може да е супер малък парка, но пък все едно си някъде мноооого далеч от шума и мърсотията. Бобо си поспинка, което ме подсеща, че като сме наввън в последно време и като му се доспи иска да му хвърля някакво одеалце да се завива, иначе само мрънка. Днес му забравих пелената и като реве нашия и не ще да спи. Нито биба иска, нито нищо, добре че се сетих по едно време да му метна суитчъра и само го гушна, завъртя се на една страна и заспа моментално!  hahaha Опасен тип става синът ми!

Друго не се сещам да кажа, тъй че ви пожелавам сладки сънища!  Hug

# 594
Привет от мен

Докато бях бременна ходех да плувам в св. София на Мазнейкова, там има плуване за бебета и басейна е доста чист. Има треньор, който е много готин и спокоен и ми прави впечатление, че супер се справя с бебетата и децата. Аз мисля да го водим нашия бебун, ама чакам да се стопли още малко. Хайде заедно Simple Smile

Супер. Аз съм много навита. Ние сме в София от юли. Но трябва може би да се проучи кога има курсове точно.Тук поне са от определени дати, определен брой посещения...

# 595
  • Варна, морето, сините вълни...
Ох и аз много искам да го запиша на плуване. За нас дори е много полезно заради сърцето Heart Eyes рових в интернет дали има във Варна но нищо не открих  newsm78 някой ако знае да сподели  Peace
Лека нощ  Hug

# 596
Привет сладки бебчета и мами!

Много яктивно почивахме тия дни и не ми остана време да ви видя. Но явно и вие добре сте се забавлявали щом темичката още не е изписана.
Честита годишнина на Ятце, както и на Драйвърчето ( на патерици)! Пожелавам ви мъжете до вас да сбъдват всичките ви най- смели мечти с радост!

Честито и на сладките месечинковци от вчера и днес! Все така сладки да растат!

Аз се завръщам от концерт на Ищар! После пак по женски ходихме в наааай- любимото ми място!!!! И вече се чувствам бял човек Simple Smile))

Да кажа и за плуването- четох една тема и се оказя, че има такова в Банкя, но пък учителката беше по майчинство. Скоро не съм влизала да проверя, но ми е леко далеч. Тод
ва при Мазнейкова е близо и също бих се включила. Иначе децата плуват или в Баня Мадара, или Болница Лозенец. И двете места са чисти, но второто е с по- топла вода.
Тодорке, що така с Ясминелето? Явно аз съм някакво изключение, но при мене действах чудесно и зацапване дори не съм имала. Явно е много различно! Ами спирай ги, не си заслужава да се мъчиш още. Hug

Тотони, вода не давам. Питах миналия ден моята доки ( не че имах съмнения) и тя ми потвърди, че нямя нужда от вода. То и нашата момя с такава погнуса отхвърли и тази вечер АМ- то, че не ми е ясно как изобщо ще и дам вода.

А за парти,  Кремена мама е дала добри идеи. Има парти агенции, които могат да ти оргснизират всичко и включително да ти предложат заведение. Но моите юнаци нали са големи, изпуснала съм къде се организират сега партита за такива мъници. До нас имаше някакви - Ментов носорог и още нещо-ето даже не помня как се казваше?! newsm78

Надявам се Ивето да е вече гушнала  двамата големи мъже! Hug

ииии казвам на всички лекинка и цунки!

# 597
Халоууу Simple Smile

Честито на месечинковците ни и днес!
Да се включа и аз,че какво става... къде са всички хора??? newsm78
Да си кажа за захранването,че и при мен най-голямата каша е в главата ми и незнам как да постъпя.... надявам се поне да забележа знак от детето.

На Фентъзи браво за 6-ците!Нашата гордост! Simple Smile
Блазе ви и че сте на моренцето и когато имате време отскачате до плажа.При нас е много сложно,много път,багажи и т.н., та сме решили тая година да пропуснем. Иначе аз препоръчвам за морето Италия (Лидо ди Йезоло), в края на май-страхотно е,вече 2 години подред ходим там,по едно и също време и сме очаровани (сега обаче вече е сезона и не е за предпочитане)!Няма я тълпата,тихо,спокойно,времето е страхотно,водата и тя... И най-вече за диетуващите Mr. Green Ей,големи стипци тия италянци бе! Иначе за куперто хич не се стестняват,но на фигурата добре се отразява почивката Mr. Green

Кремена- мама,благодаря ти за идеята! При нас проблема обаче е,че те живеят в твърде малко жилище и няма къде да се съберем там,за да празнуваме. Ние пък като сме в София живеем при свекитата и не е удобно и в нас да се съберем, та затова търся някое друго местенце Simple Smile

За хапчетата- Тодорке спирай ги и щом така ти влиаят-по-добре смени начина на предпазване (според мен). Е,не те съветвам да е с моя настоящ.. Mr. Green Но аз сякъш клоня към презервативи... Rolling Eyes Тия хормони ме побъркаха вече! Година и половина,преди да забременея пих Диане 35,заради една малка,функционална кистичка,с която обаче докторчетата в БГ се погрижиха добре да ме изплашат,че една година зда пия тия хапове #2gunfire В интерес на истината след 3 месец не ми влиаяеха вече зле,но пък после сума ти време не успях да забременея и аз преписвам заслугата на тях. После и бремеността пак ми ги разбошува,сега пък и с кърменето  ooooh! Та сега не ми се пият повече хормончета и така мисля да я караме.

Идеята ви за плуване на бебчетата е много добра!Ама аз каквато съм.. много ме притеснява тая вода,каква е и как може да се отрази Embarassed Ако е хлорирана- много лошо,ако не е- пак лошо,заради евентуални болести- та грешка,или не - мисля засега да се въздържим от това упражнение.... Малко като поотрасне с татко си, той е много добър плувец,а и има един приятел,който само с това се занимава ... ще се научи,няма да остане удавник като майка си  Mr. Green
Това е засега от нас.
Приятни сънища и спящи,прекрасни бебоци!

П.П. Хепи Hug Благодаря ти за успокоението! Радвам се,че си имала толкова положителни преживявания днес! Grinning
Анджи- не се притеснявай! Крис между2-3 месец, за 40 дни беше наддал 600 грама и на фона,на това което качваше по-рано и аз се притесних,но доктора не каза,че има проблем и иобщо не е и споменавал за захранване!ПОмисли си добре наистина... вече е нормално да наддават по-малко,а кърменето е такова удоволствие и за бебетата и за нас,обожавам си ги тия моменти и не ги заменям за нищо на света! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 00:34 от Totoni

# 598
Ей,много пустичко тез дни тук.
Теди,спирай ги хапчетата,няма какво да им се чудиш.Явно не са за теб.
Пчеличке и Венци така заспива.Баткото и той ми беше така.Лятото в най-големите жеги,навън само по памперс и докато не му дадях пелената да си я качи на главата не заспиваше. Mr. Green
Хепи,много се радвам че си си изкарала страхотно.Дано по-често да ти се случват вечери като тази.  Hug
Фентъзи,браво за изпитите.  Peace
Анджи,според мен също нямаш поводи за притеснения,щом детето изглежда нахранено.
Бенджи,браво на вас.И аз да имах възможност и аз бих го топнала. Peace

Лека и спяща и от нас.

# 599
Добър вечер и от нас, ние се завърнахме от балкана и Мони направи първата си нощувка на различно място от вкъщи. Много му хареса курорта Laughing
Тихери докато съм се сетила, но мисля, че в овесената каша има глутен и не трябва да се дава толкова рано на бебе. Може би затова са те посъветвали с бабанова каша да продължиш. Дано не греша, но си провери все пак. Peace Иначе и на мен със захранването ми е каша, но искрено се смях като Ви четох Laughing Ама какво да се прави всички сме в кюпа Hug
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ДРАЙВЪРЧЕТО И ЯТЦЕ! МНОГО ЩАСТИЕ!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ ДНЕС И ВЧЕРА!
Фентъзи и Бенджи моля да споделите какви палатки сте си взели и от къде, както и другите мами които имат такива. Днес потърсих в Хиполенда, но нямаха. А чадър за плажа какъв да взема. Ние на 25 Юни заминаваме на море в Лозенец с бебо и се стягам Wink
БРАВО НА ФЕНТЪЗИ ЗА ИЗПИТИТЕ!
МИМ СТРАХОТЕН МАНИКЮР КАКТО ВИНАГИ!
Вода- откакто стана по-топло започна малко да попийва:)
Потене и затопляне - Мони се поти сега доста и не само като яде, и е имало случай и на мен ми е правило впечатление, че главата му все едно има Т, а телцето студенко и няма Т. Има случаи даже все едно и студена пот му избива.

И ДА ВИ СЕ ОПЛАЧА - МАЙКА МЕ ГЛЕДА ДНЕС И ИЗВЕДНЪЖ МЕ ПИТА "КАПЕ ЛИ ТИ КОСАТА?", А АЗ Й ОТГОВАРЯМ "ОООО, МНОООГООО", А ТЯ "АМА ТИ НАПРАВО СИ ОПЛЕШИВЯЛА, ТА ТЕ ГЛЕДАМ И ЗАТОВА ТЕ ПИТАМ" #Cussing out ОТПРЕД ОТ ЕДНАТА СТРАНА ИМАМ ЕДНО ПЕТНО НАПРАВО ПЛЕШИВО, УЖАС... #2gunfire

Лека нощ от нас!

Общи условия

Активация на акаунт