Германска нова медицина - 7 тема

• 85 646
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Каси, за съжаление не мога да ти помогна със съвет или нещо друго... Cry

# 556
Каси, за съжаление не мога да ти помогна със съвет или нещо друго... Cry

Благодаря ти все пак за вниманието

# 557
Извинете, ако не е тук мястото, но бих искала да попитам прилагат ли се принципите на ГНМ и при животните?
Котката ми има тумори на млечните жлези, а вероятно и на други органи (понякога кашля и диша учестено). Вет. лекари отказват да оперират, нямало смисъл...казаха да си я гледаме докато може.
От скоро туморът съвсем нарастна, после прокърви, разязви се, а сега вече има и някаква инфекция - гной и т.н., сякаш е като разяден.
Като цяло животното лежи, спи, яде оскъдно...не ми дава сърце да я приспя, не изглежда да я боли нещо.
Предишната ми котка имаше същото, но я оперираха...след 2 месеца умря.
Моля, ако може да ми дадете мнение или линк където да прочета за ГНМ и животните.
Благодаря предварително!

# 558
Извинете, ако не е тук мястото, но бих искала да попитам прилагат ли се принципите на ГНМ и при животните?

ДА!!!

# 559
Забравих да кажа, че котката никога не е раждала.

# 560
Хайде, аз пак съм тук... като справочник станах вече!  Laughing

Синът ми изкара гнойна ангина.
Имаше 6 дни висока температура, 40 градуса. Плачкаше, мрънкаше и се гушкаше непрестанно. Не ми позволяваше да го пускам от ръцете си. Повърна два пъти през първите дни. После го виждах, че сякаш му се гади, но нищо повече. Денем ме караше да го водя на чешмата и да му мия личицето и главичката със студена вода, през 10 минути. Нощем - същата процедура, но през час-два. Спеше често, но неспокойно, често във ръцете ми. Отказваше друга храна и караше само на кърма и вода. Забелязах, че не шаваше много с главичката наляво и надясно и си мислех, че нещо го боли или му е схванато вратлето. На 5-тия ден му се поду вратлето леко и на пипане бе като на топчета. Не позволяваше да му гледаме гърлото. Решихме, че има заушка тогава.
    Седмица преди това имахме семеен празник и вечерта преди самия празник купихме любима торта, която той редовно проверяваше дали е в хладилника.  Laughing Уж разбираше, че е чак за следващия ден, но явно му се е искало на детето. Дори не ми дойде на ума да му дам да си близне!  Rolling Eyes
    Веднага купихме нова, по мъничка торта. Той се поокопити, не можеше да си хапне, но й се радваше! На 7-мия ден Т му спадна. По едно време се разрева много силно, сякаш се ядосваше за нещо и му видях гърлото!  Shocked Много подути сливици и плътни ,бели налепи по тях! Аз не съм карала ангина и чак се изплаших! След още няколко такива рева, без видима причина - тези нарепи взеха да намаляват от само себе си. Сякаш с реването си ги отлепваше!  newsm78 На 8-мия ден налепите вече бяха само няколко и то само с размерите на леща, сливиците видимо спаднаха. На 9-тия ден налепи вече не се виждаха изобщо.
    Сега е в цветущо настроение и здраве!  Heart Eyes
    С който съм споделила за това - първо ме е питал лекар ли ни е казал какво му е било и по какъв начин е трябвало да го лекуваме всъщност детето.  hahaha

Преди дни нааай-после и тук заваля сняг, който дъщеря ми чака от миналата зима. (В у-ще все ги лъжат, че довечера, пък утре, пък в другиден щяло да вали)...и сега е с Т и течащ нос, даже и кашля леко. За друго при нея не се сещам. Мислите ли, че е възможно наистина толкова да го иска този сняг?  newsm78

Приятна вечер!

# 561
kassii, аз бих погледнала на твое място дали Human Design-а няма да даде отговори на това, което се случва с дъщеря ти. Не знам дали си попадала на тази горе-долу толкова "млада" колкото и ГНМ-то система. За мен тя е също толкова гениално и отварящо очите себепознание, колкото и ГНМ.

Ето малко линкове за четене:
http://www.jovianarchive.com - официалният сайт
http://www.humandesign-bg.com/bg/kakvo-e-hyuman-dizajn - на БГ

Ако се накефиш, има в БГ кой да направи персонална сесия, защото иначе си е бая четене, пиши ми на лични ако искаш координати.

# 562
kassii, аз бих погледнала на твое място дали Human Design-а няма да даде отговори на това, което се случва с дъщеря ти. Не знам дали си попадала на тази горе-долу толкова "млада" колкото и ГНМ-то система. За мен тя е също толкова гениално и отварящо очите себепознание, колкото и ГНМ.

Ето малко линкове за четене:
http://www.jovianarchive.com - официалният сайт
http://www.humandesign-bg.com/bg/kakvo-e-hyuman-dizajn - на БГ

Ако се накефиш, има в БГ кой да направи персонална сесия, защото иначе си е бая четене, пиши ми на лични ако искаш координати.
Много ти благодаря. Бях сигурна, че има някакъв отговор.

# 563
В днешните модерни времена много родители оставят децата си без детство.
Уроци по пиано,спортни занимания до олимпиади,по 5 чужди езика наведньж,успех в училище и тн.
Няма как да не се отрази на тези крехки сьздания.
Бьдете милостиви кьм децата си Peace

# 564
Искам да попитам за развалянето на зъбите. По принцип стресът на мен ми се отразява с разваляне на зъб, но преди време зъболекар откри, че зъбът ми  се защитил сам, като си е бетонирал нерва и е изолирал кариеса. С други думи въпросът ми е, какъв  е конфликта и как се решава?

Къде да прочета за диабет тип две?

# 565
   Мда, спорт по желание на детето според мен стига, ако
не е някой музикален гений, който сам да хваща цигулката. Simple Smile
   Зъбите на моето момиче са доста "развалени" и то отведнъж -
пожълтели са около шийката на зъба, на границата между зъба
и венеца, предимно по кучешките и кътниците горе. Правили сме
по спешност само една болка, кариесче беше. Аз много се дърпам
от зъболекари в момента, че направо ще ми се карат какво е това
небрежно отношение. Няма как да обясня, че детето си мие зъбите
редовно, но на яда си реагира(ше) като животно - просто се озъбва като
лошо куче. Това беше като по-малка. Сега е по-узряла и не реагира
така и забелязвам, че има т.нар. калус - желеобразна, но твърда маса
по дупките. Мисля, че няма да има време да се оправят от самосебеси,
защото скоро следва падането на първия зъб (тя ги изкара късно и
късно ще паднат - връстниците и вече иамт дупки). Остава само да
се надяваме, че постоянните зъбки ще опази от ядове. Интересно е,
че от нищо друго не е боледувала и както казваш за себе си Berend Botje -
стрес и се отразява на зъбите.

# 566
Уроци по пиано,спортни занимания до олимпиади,по 5 чужди езика наведньж,успех в училище и тн.
И аз постоянно съм на кантар по този въпрос и все стигам до извода, че не е натоварена. Не е, защото ходи с голямо удоволствие, изпитва нужда от това. Например с футбола: ДВЕ години ме изнудва да я запиша. Аз все отказвам. Използва всякакви методи, вкл. е говорила и с Директорката на у-щето, та тя да поговори с мен. Искам да кажа, че когато спорта е по желание, не би трябвало да е натоварващ. При нас мяна и олимпийски амбиции. Това е прекалено.
Да, ходи на английски ез. допълнително (единствен чужд), но пак с огромно желание и напредва бързо, без усилия. Тя и системата е такава, че не ги натоварват много. Усвояват всичко в час, има малко домашни, часовете са леки, развлекателни, приятни. Все едно си на сладкарница с приятели и си говорите и се черпите ...
Да, отличничка е, но в нейното у-ще нещата са тооолкова неглеже, че чак по някога ме хваща страх, че много ще изостане в сравнение с другите деца. Взимат си материала, изпитват ги, пишат им оценки, но всичко е толкова весело и приятелски поднесено. Директорката е приятелка с тях, госпожите са мили, майчински настроени, говорят си на малки имена (с г-жите вкл.), ходят с домашни пантофи в у-ще ...

И какво значи детство? Не е ли детето да е щастливо? Или какво - да го оставя да не си научи уроците, да не спортува, да лентяйства по цял ден след у-ще и през ваканциите... Да, има много такива хора. Има и много неграмотни ако щете - просто са имали детство??? НЕ, не е това

Нещо друго е. Другаде някъде е проблема с умората - физическата умора, която се наблюдава и при игра на гоненица в свободните й от занимания часове.

Други идеи? Не е претоварена.

# 567
  • Пловдив
И аз постоянно съм на кантар по този въпрос и все стигам до извода, че не е натоварена. Не е, защото ходи с голямо удоволствие, изпитва нужда от това. Например с футбола: ДВЕ години ме изнудва да я запиша. Аз все отказвам. Използва всякакви методи, вкл. е говорила и с Директорката на у-щето, та тя да поговори с мен. Искам да кажа, че когато спорта е по желание, не би трябвало да е натоварващ. При нас мяна и олимпийски амбиции. Това е прекалено.
Да, ходи на английски ез. допълнително (единствен чужд), но пак с огромно желание и напредва бързо, без усилия. Тя и системата е такава, че не ги натоварват много. Усвояват всичко в час, има малко домашни, часовете са леки, развлекателни, приятни. Все едно си на сладкарница с приятели и си говорите и се черпите ...
Да, отличничка е, но в нейното у-ще нещата са тооолкова неглеже, че чак по някога ме хваща страх, че много ще изостане в сравнение с другите деца. Взимат си материала, изпитват ги, пишат им оценки, но всичко е толкова весело и приятелски поднесено. Директорката е приятелка с тях, госпожите са мили, майчински настроени, говорят си на малки имена (с г-жите вкл.), ходят с домашни пантофи в у-ще ...

И какво значи детство? Не е ли детето да е щастливо? Или какво - да го оставя да не си научи уроците, да не спортува, да лентяйства по цял ден след у-ще и през ваканциите... Да, има много такива хора. Има и много неграмотни ако щете - просто са имали детство??? НЕ, не е това

Нещо друго е. Другаде някъде е проблема с умората - физическата умора, която се наблюдава и при игра на гоненица в свободните й от занимания часове.

Защо просто не отидете при друг кардиолог и да чуете и второ, а дори и трето мнение? Не знам защо сте се доверили само на въпросния лекар, при условие, че детето ви има  проблем ..

# 568

Защо просто не отидете при друг кардиолог и да чуете и второ, а дори и трето мнение? Не знам защо сте се доверили само на въпросния лекар, при условие, че детето ви има  проблем ..
Отдавна се опитвам да избягвам лекарските кабинети. Много пъти до сега съм се убедила в по-скоро вредата им, отколкото ползата. Още повече пъти съм се убеждавала в благодатното действие на хомеопатията, психическото равновесие и спокойствие. Напоследък, макар и доста неука, прилагам и ГНМ.
Така се справих буквално за няколко часа с коремни болки и повръщане и при двете ми деца.
Посещението при лекар, в болнична обстановка, преглед, апарати, машини, болни и нещастни хора около теб ... Не, благодаря ако наистина не се налага.
Тази умора трябва да има причина. Ако тя не е вродена, то нямаме работа при кардиолог. Или греша?

# 569
  • Пловдив

[/quote]
Отдавна се опитвам да избягвам лекарските кабинети. Много пъти до сега съм се убедила в по-скоро вредата им, отколкото ползата. Още повече пъти съм се убеждавала в благодатното действие на хомеопатията, психическото равновесие и спокойствие. Напоследък, макар и доста неука, прилагам и ГНМ.
Така се справих буквално за няколко часа с коремни болки и повръщане и при двете ми деца.
Посещението при лекар, в болнична обстановка, преглед, апарати, машини, болни и нещастни хора около теб ... Не, благодаря ако наистина не се налага.
Тази умора трябва да има причина. Ако тя не е вродена, то нямаме работа при кардиолог. Или греша?
[/quote]

да, разбирам, но от къде знаете, че не е вроден проблема със сърцето, след като казахте, че още при раждането се е открил шум в сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт