Къде в Бургас 27

• 85 910
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Момичета някой посети ли цирк Балкански?
Хубаво ли е представлението?Има ли много животни?
Заслужава ли си да се види
и знаете ли каква е цената на билетите

Цените са около 20 лева. Интересно е, има интересни животни, жонгльори, и в края показват по един номер, който си е доста опасен и със съвсем реален риск за живота на актьорите. Повече няма  да казвам, за да не издам всичко

# 496
Чаршафите на Калогера са същите като на Жана, с тази разлика, че при Жана са по-евтини Wink

# 497
Да се включа с мнение за Жана, купих преди 4 години чаршафи, пликове и калъфки от тях. Постоянно се перат и ползват/ използвам ги за туристи/, не са мръднали Wink

# 498
  • Бургас
Да се включа с мнение за Жана, купих преди 4 години чаршафи, пликове и калъфки от тях. Постоянно се перат и ползват/ използвам ги за туристи/, не са мръднали Wink

Каква и къде е тази Жана? newsm78

# 499
Фирма за спално бельо
http://www.jana-sd.com/

# 500
Фирма, която предлага най-различни видове платове / за шалте, чаршафи и покривки/ и същевременно по размери шие, каквото ти душа иска.Има и олекотени завивки.
Намира се на 5-ия етаж на сградата срещу Ел пром, сградата е стара и олющена, на 1-вия етаж има фирмен магазин на Черноморка.
Дано съм била полезна Peace

# 501
искам да запиша шестгодишния си син на плуване в открития басейн в морската,но там са няколко клуба, може ли някой да ми препоръча клуб или конкретен треньор

# 502
  • Бургас
И аз водих детето. Много му хареса.Цените са - 15, 20, 25 лв /мисля, че имаше нещо за деца до 3 години-май 10 лв/.Животните са само лъвовете, които рекламират.
Мисля, че ще ви хареса, а и последният номер наистина е гвоздеят на програмата!.Ние го съчетахме с разглеждане на пясъчните фигури.Там билетите са - 3 лв за възрастен и 1 лв за ученик.

# 503
  • Бургас
благодаря за отговорите   bouquet
аз от черноморка съм взимала платове, обаче още след първото пране избеля видимо цвета, а след още няколко пранета и се сви  Confused

# 504
искам да запиша шестгодишния си син на плуване в открития басейн в морската,но там са няколко клуба, може ли някой да ми препоръча клуб или конкретен треньор

Чалъкова на басейна в Морската - 0888 597849.

# 505
  • у нас
И аз водих детето. Много му хареса.Цените са - 15, 20, 25 лв /мисля, че имаше нещо за деца до 3 години-май 10 лв/.Животните са само лъвовете, които рекламират.
Мисля, че ще ви хареса, а и последният номер наистина е гвоздеят на програмата!.Ние го съчетахме с разглеждане на пясъчните фигури.Там билетите са - 3 лв за възрастен и 1 лв за ученик.

билетите са за синя зона/сектор - 15 лв, зелена зона - 20 лв, ложа партер и червена зона - 25 лв, ложа балкон - 20 лв. Деца до 3 години - 3 лв без място, деца до 10 г. - 10 лв с място до родителя.

Програмата наистина е постна този сезон, но кулминацията е рекордьорите от Гинес - това наистина си заслужава, няма такаво изживяване. Уникални са момчетата. smile3501 И отдавна не бях гледала такива акробати като едно време като бях малка - двама души скачат от една стълба и момичето, което стои на една дъска/сега немога да се сетя точно какво е/ със салта се качва на пет души един върху друг качени.

На снощното представление в антракта докато бяхме навън дочух едни разговор - една майка с дете намира телефон, обажда се на последния набран номер и казва, че е намерила телефона и звъни от него. След малко малко дойде майката на момичето, което си е загубило телефона на предното представление. Браво на момичето, което върна телефона, хубаво е че все още има такива добри хора. smile3501

# 506
Sinara,много благодаря за подробната информация.Беше ми полезно.  bouquet
Така като слушам май тези представления са по-интересни за възрастни и по-големи деца.Моето като беше малко се страхуваше от клоуните,а сега все още са му интересни животинките и през последните две години все се оплакваше,че в цирковите програми има малко животни и много акробати.Но ще го заведем,може и акробатите вече да са му интересни. Peace
Все искам да ви похваля една мандра във Веселие.Аз много обичам млечни продукти и все не намирах "истински" такива с вкуса,който помня от детството си,е сиренето и кашкавала оттам са страхотни.Бях забравила,че кравето сирене и кашкавал имат мирис на такива.Цената на кравето сирене е 6.50лв/кг,а на кашкавала 12лв.Има и други видове сирена и кашкавали.Та препоръчвам. Peace

# 507
Все искам да ви похваля една мандра във Веселие.Аз много обичам млечни продукти и все не намирах "истински" такива с вкуса,който помня от детството си,е сиренето и кашкавала оттам са страхотни.Бях забравила,че кравето сирене и кашкавал имат мирис на такива.Цената на кравето сирене е 6.50лв/кг,а на кашкавала 12лв.Има и други видове сирена и кашкавали.Та препоръчвам. Peace
И аз потвърждавам!

# 508
  • Бу-у-урга-а-ас
Как 6,50?! Аз го купувам за 8,00.

# 509

Чалъкова на басейна в Морската - 0888 597849.

много ти благодаря, а как изглежда,смятам да отида лично

Общи условия

Активация на акаунт