Подсъзнанието може всичко 41 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 39 848
  • 710
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Starlight' Благодаря за темата!  bouquet

Извинявам се снощния спам!  bouquet

# 31
Извинявам се снощния спам!  bouquet
Аз пък ви благодаря за снощния ви спам. Hug
Изпих си кафето, четейки ви и се позабавлявах и посмях от сърце. Послушах и хубава музика /даже попях, за ужас на съседите  Mr. Green/ - чудесен старт на деня: с усмивка и добро настроение.

# 32
Дам, и на мен страхотно ми започна денят с вас  Hug
Даже получих просветление, отивам на фризьор  Laughing
Едното ми желание от списъка се изпълни още на 2-ри сутринта, а го бях отписала.  Влизам си аз мирно и тихо в офиса, и ме привикаха да ми кажат благата вест: тра-ла-ла, отивам в командировка на място, което изобщо не е в моя ресор, обаче си го пожелах и винаги съм го искала. Благодаря, момичета, и хубав ден на всички.   newsm68

# 33
Добро утро момичета Hug Благо-даря ви за топлото посрещане. Започнах да чета назад и срещнах много написано за желания и тяхното сбъдване. Исках да ви питам къде мога да прочета повече за това, как се прави, какво и кога. Има някой неща, които от много време се опитвам да осъществя, но положението е една напред и две назад.
Лек ден на всички Hug

# 34
  • Canada
Добро утро мили ФеиHug

Аз пък ви благодаря за снощния ви спам. Hug
Изпих си кафето, четейки ви и се позабавлявах и посмях от сърце. ..........
И аз благодаря, пия си кафето и даже съжалявам 4е из4етох вси4ко толкова бързо Heart Eyes
Starlight, благодаря за новата тема  Hug
Много се радвам  за изпълнените ви желания, аз съм изпълнена с радостно о4акване на моите желания и някакси ми се свиди да изгоря лист4ето...Дано скоро да се похваля и аз  Praynig
Вълшебен уикенд ви желая!  babydust7

# 35
Starlight' Благодаря за темата!    bouquet

# 36
"От Кораба Майка до  агент Мълдър от Департамента за одит и вътрешна безопасност -
Строго секретно. След получаване да се изтрие от акаша."

"Мълдър, имах не съвсем позитивно протекла оперативка с някои координатори за звездния сектор и тъй като не искам да ми се случват пак такива, имаш заповед за започване на активно мероприятие с използване на СРС (телепатичен  скан, астрологична екстраполация и педагогически масаж-разпит с леки телесни повреди) относно регистриран  в Централата силен преразход на енергия и системни ресурси от група оперативни агенти клас "фея", временно командировани на третата планета от системата.
Мълдър, така не може да продължава! Още повече, че има близо година и половина до 21.12.2012!
Мълдър, на регистрираните в преразход агенти трябва да им стане пределно ясно че не може да си излизаме от бюджета, който ни е гласуван от Генералната асамблеа на расите, с цел подобряване на условията  за оперативна работа! Още повече имайки предвид че по документи нашия Департамент "почти не съществува" и не случайно даже някой агенти в миналото специално генерираха приказки и легенди за да се постигне едно идеализиране на агентите клас "фея" като измисляни или приказни герои, в които вярват само децата. (все пак от тях не може да се скрием, поне до 3 годишна възраст)
Мълдър, не може докато е активен конфликта с ледените гиганти, да се ангажира отряда за бързо реагиране на Тор с неауторизирани от ръководството заявки за доставка на наземни и въздушни транспортни средства. И какво са мислели, когато са постъпвали на работа при нас, направо се чудя. Нашата сила е в инфилтрирането, тайните операции, конспирацията и тайната информация, която имаме. Ако на всеки агент ще доставяме огнена колесница и рейнбой-мост, накъде отиваме? Все пак не сме във Флота, къде имат съвсем друг бюджет от нашия и ако им повредят някоя фрегата, направо им строят нова от Нанокибер Департамента  , че било по лесно да се оформи документално!
Мълдър, искренно се надявам мисията ти да е успешна, защото както сам може да се досетиш, силовото решение на проблема... не е в интерес на нашите агенти, да не говоря какво ще означава това за репутацията ни, градена и поддържана толкова векове!

Адонис, за Мълдър
2011 г по СредноГалКал
офис Проксима"

"всички прилики с действащи лица и събития са преднамерени и съзнателно търсени"  Joy

bishop afwitch newsm52

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 21:38 от Vox populi

# 37
  • София
Рози, да не спамя темата, няма да го качвам, но това е по темата за сърцетупа  Grinning  bouquet

Notre Dame De Paris song 23 Tu Vas Me Detruire

# 38
Starlight' Благодаря за темата   bouquet

Аз реших на това новолуние да не си правя нова карта и нов списък, а просто дописах някой неща, като наблегнах на материалните...Пожелах си да имам собствен автомобил и след това прочетох тук публикуваната от Лени информация за новолуние в Близнаци  Grinning Е, просто не виждам начин да не ми се изпълни желанието. Пооправих си и любовното желание, но не съм наблягала на него... нещо ми е объркано.Предният път ми се изпълни списъка точка по точка и нещата изобщо не се получиха. Ох, а ми е едно влюбено  Crazy

Сега се сетих да допълня нещо...КЛОНКА ми беше погледнала в кълбото по Нова Година, за един мой проблем.Не знам дали наистина познава или аз просто имах нужда да чуя, че нещата ще се наредят, но се взех в ръце и съм и мнооого БЛАГОДАРНА  Hug

# 39
  • София
Запис Mr. Green

# 40
Благодаря за новата тема! ...и както виждам от предишната коментирате въпроса за желанията, та затова да споделя и аз. Когато започнах преди година и половина да ви чета се намирах в огромна дупка. Виждах всичко в черно и имах чувството че ще се пръсна.Тогава попрочетох доста от книгите които коментирате, направих няколко успишни ритуала и един от тях беше първото ми писане на желания. Първите ми желания ми се струваха много "химерни" и продължителни във времето, но... каква изненада те започнаха едно по едно да се изпълняват, за изненада на всички които ме познават/ в смисъл че всичко около мен им се струваше много неочаквано/ Сега, вследствие на това което писах почти нямам свободно време. Само две от желанията ми все още чакат, но знам че няма да е за дълго. Първото е да открия себе си и най- вече "моята си цел", второто е свързано с огромен финансов проблем. Сега не писах желания, а просто изрязах една картинка от списание и си я сложих в нощното шкафче, след това се разходих по магазините и се изглезих. Последното го правя два или най- много три пъти в годината. Е, споделих.
Vox, успя да ме разсмееш!

# 41
Запис   bouquet

# 42
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Момичета, благодаря на всички ви, че ви има, че споделяте вълшебството и формулите за успех и много усмивки в живота.
Имам нужда от съвет. Имам голям проблем с прекия ми ръководител... Много безпринципен, много субективен и адски некомпетентен човек. Работата ни е пряко свързана един с друг, а общ език няма как да намерим, защото при мен водещото в работата е обратното на това, което той върши. В ъсщото време аз съм отговорна подписвайки се, а в голямата част той взема неправилните решения...
Вече няколко месеца тази ситуация не ми дава мира...правя всичко възможно за да изляза от неговото подчинение, но в същото време не знам дали това ще ми реши проблема...
Минават ми мисли за напускане, а в същото време почти съм се преборила за независимостта си. Той е адски нападателен в реакциите си и на моменти дори ме е обхващало страх от това какво става в главата му...
Не знам какво да правя. Какво бихте ме посъветвали?
.
Ще съм благодарна на всички за свежите идеи!  bouquet Знам, че отговорът е много близо.

# 43
  • София
Почвам да пиша книга.
Решено е! Grinning

# 44
  • София
Запис! Момичета, благодаря Ви за снощния спам! Беше точно на време, беше вълшебно! Днес се "поглезих" с ягодовата торта - за стартиране изпълнението на желанията от картата и малко шопинг. Това ми се случва веднъж в годината, така че се чуствах необичайно. Сега Ви пращам кошница с подаръци и отивам на среща с випуска, не сме се виждали....от сто години!

Общи условия

Активация на акаунт