Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 38 921
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас

Бешир би трябвало просто да излезе от пробната ако му пречи. Не е редно Нихал да се крие. Или да го изгони.

Въртяла съм се и аз пред очите на момчета,за които съм знаела,че ме харесват!
И това е човешко качество!
Нарочно го дадох за пример,за да се уточня какво точно имам предвид тогава,когато говоря,че са постъпки от човешки характер....................
Аз мисля, че Нихал изобщо не забеляза Бешир и поради тази причина отговорих така. Т.е не го е направила съзнателно. За нея в онзи момент единственият в стаята беше Бехлюл.
Може би не е било честно спрямо Бешир, но не е направно с умисъл. Даже като се замисля още по - гадно е, че тя въобще не отчете Бешир като присъствие. Но за това няма как да я виним.

# 556

Еее, стига, де-толкова ни е хубаво днеска!  Laughing Ми не е лесно да си гаден като Фифи-и за това се изисква усилие на ума, не и е лесно на жената постоянно да държи другите в шах.........  Rolling Eyes
Интелектуалния труд трябва да се зачита!  Mr. Green

# 557
  • Бургас

Еее, стига, де-толкова ни е хубаво днеска!  Laughing Ми не е лесно да си гаден като Фифи-и за това се изисква усилие на ума, не и е лесно на жената постоянно да държи другите в шах.........  Rolling Eyes
Интелектуалния труд трябва да се зачита!  Mr. Green
Ми да красота. Хубаво е днес. Като сме надценили се провокатори в релси  Wink Готина работа. Добре, че са поне релсите, да ни възпират.  Laughing
Фифа може да е меркантилна, лоша...Но поне знае какво иска. Не казвам, че това което е прави е страхотно, но поне знае защо го прави и какво цели. Има ясна представа за себе си и какво може и не може. Но пък си е Фифа. Най - добре да я гледам само на екран, че ако имам край мене такъв човек...брррр
Изоставям фронта за днес. Трябва да се работи.  Peace

# 558
  Snejka-не съм искала да те засегна,извинявай ако е така,а и както виждаш като цяло правя онова,за което си ме помолила  Peace
  Сесана- първото изречение от поста ти  е излишно, но  щом така си го усетила-добре. Признавам си,че понякога съм вероятно  крайна в изразяването на мнението си,но това няма за цел да засегне никого и се извинявам,ако някой се е почувствал така  Peace

# 559
  • БГ

Ми да красота. Хубаво е днес. Като сме надценили се провокатори в релси  Wink Готина работа. Добре, че са поне релсите, да ни възпират.  Laughing
Изоставям фронта за днес. Трябва да се работи.  Peace

А-а-а, не така Сесанче  ,Снежке Hug-  не прочетохте ли  newsm78, че провокацията,всъщност било -"казване на истината"  Crossing Arms

# 560
И после-детска градина било и незнам какво. Не е и детска градина-там има наивност, но не и злоба......  Naughty Явно не можем да надскочим себе си!
Жалко, че много често в привидно "интелигентни" постове, няма попуск да се захапе този или онзи........Язък за претенциите!  Crossing Arms

# 561
 Snejka-не съм искала да те засегна,извинявай ако е така,а и както виждаш като цяло правя онова,за което си ме помолила  Peace
Не съм се засегнала, Peace просто исках да обясня, че с поста си нямах намерение да спирам дискусията за това какво е направило Фирдевс такава, просто исках да споделя извода си и да се пошегувам. Но ти си го разбрала по друг начин, а после и с релсите...  ooooh!
А те помолих за онова, защото двете не можем да се разберем по една или друга причина, а не е необходимо да занимаваме останалите с нашите постоянни спорове. Това е. Wink

# 562
Здравейте, момичета!
Мен пък не ме подразни това, което Бихтер е намислила за Бюлент....не ми станаха много ясни подбудите й(имам колебания), но е абсолютно права за това, че Бехлюл не е добър пример за Бюлент - отношението му към жените, незавършеното му образование...не особено големия му интерес към работата в холдинга....И това при положение, че момчето толкова иска да му подражава.....Пък и доколкото видях Бюлент се зарадва на идеята. С две думи за мен идеята й е добра!

# 563
Че кое дете на възрастта на Бюлент не би се зарадвало на предложението да учи в чужбина?
Все още е във възраст в която лесно се манипулира, макар и с подобни предложения.

# 564

Въртяла съм се и аз пред очите на момчета,за които съм знаела,че ме харесват!
И това е човешко качество!
Нарочно го дадох за пример,за да се уточня какво точно имам предвид тогава,когато говоря,че са постъпки от човешки характер....................

Всяка жена желае да е харесвана и желана.
Умните жени знаят ,че трябва да спечелят ментално  и намират начин да са сексапилни и предизвикателни ДЕЛИКАТНО.
Бихтер  го предизвиква долнопробно и вулгарно и печели интерес основно  физически

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 20:01 от silvia_maria

# 565

Бехлюл се втрещи не само защото разбра ,че Бихтер наистина е била бременна.
Стъписването му бе и от размера на нейните ЛЪЖИ и манипулации
и не само спрямо него , и спрямо чичо му.
Изненадата му премина в тотално разочарование как е допуснал да се подведе
и извърши предателство с  ....."достойна дъщеря на Фердефс"

Трябва да е мнооого заблудена ,за да не  забележи дори фенка .....
с какво презрение и отвращение Бехлюл гледа Бихтер на кораба

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 20:02 от silvia_maria

# 566
Ах, как ми хареса Бехлюл като отвърна на Бихтер с репликата - ,,Бъди сигурна, че въобще няма да се сетим за теб по време на пътуването,,  hahaha

# 567
Не разбрах какво им подари Бихтер на кораба...  Rolling Eyes

# 568
Май им плати половината пътуване или нещо подобно newsm78

# 569
И аз останах с такова впечатление, ама можеше да му обърнат малко повечко внимание!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт