Лято иде, слънце грее - АВГУСТОВСКА мама дебелее

• 30 292
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Честито бебче на мама Силна , дано бързо да си приберете бебчо!!!
Момичета много се развълнувах! Наближавааааааааааа

Аз да ви се оплача Blush както не бях купила нищо , като ми дойде музата в събота -голямо пазаруване падна ! Даже малко се зайграх с дрехите , но сега всичко е толкова евтино, че не мога да се сдържа . При нас започнаха разпродажбите . Купих си стерилизатор и помпа на половин цена Grinning Много се радвам
Само дето като се прибрах , се почуствах толкова изморена. Появи ми се един шум в ушите и главоболие - дали не съм вдигнала кръвно? Вече две нощи не съм спала и съм като утрепана. Чудя се дали да не ходя на лекар?
Не мога да повярвам , че вие ходите на плаж , а ние сме със зимните якета #Cussing out
Много депресиращо
е оплаках се  Grinning Хубава вечер на всички

# 601
Ditka74,

когато и аз се преуморя от домакинстване или разходки и на мен почва този шум  и гъгнене в ушите.Говора ми става все едно съм си запушила носа и говоря през устата.Но това аз го възприемам като падане на кръвното, аз съм с ниско.

# 602
  • Бургас
Ditka74,

когато и аз се преуморя от домакинстване или разходки и на мен почва този шум  и гъгнене в ушите.Говора ми става все едно съм си запушила носа и говоря през устата.Но това аз го възприемам като падане на кръвното, аз съм с ниско.

Все едно за мен си писала.

Lady u, моят мъж също е суеверен. Все ми повтаря, че нищо не се купувало. А тя свекито е суеверна много и той на нея се е метнал  Joy

Момичета, много ми се спи, а не мога да спя. Наспивам се за половин час и после след час-два пак съм като парцал. Най-лошото е, че сутрин мойта принцеска не иска да стои на тъмно и ме кара да си отвивам корема. Като се завия и почва едно разтягане, едни шутове... отвивам се и хоп - най-послушното дете на света  hahaha

# 603
И моят мъж беше суеверен миналия път, но аз не му обърнах внимание, и по-добре - изписаха ме на 31 декември след 1 и половина ден престой в болницата, ако бях оставила на него за 1 ден да купува всичко #Crazy

# 604
Привет сладурки Hug
Априлче,как мина прегледа?гушки за двете Hug
Дитка,честити покупки Hug
Лейди и на вас,честити ви мебели,чакаме снимки Peace
Исе,много хубаво коремче Heart Eyes
Каролина,аз ще раждам в Окръжна,защото моят док,който ме следи,изражда само там Peace
О и моя е суеверен,но го  питах-иска ли да оставя на него да пазарува и глади и простира,и той се отказа,хих Heart Eyes

# 605
мерси за инфото за училищата Simple Smile ще погледна на кои ще се класирам да ида от линковете, а пък за шейново - като ида на 29 следващата седмица ще питам има ли вече или не и ще реша дали да ходя. Ако ходя ще пиша да се разберем да ходим заедно Simple Smile  Peace

# 606
Добро утро сладки коремчета Hug Hug
Пращам ви една виртуална почерпка за рождения ми ден (изберете си вие какво да е за да не ви дразня с нещо което нямате покрай вас)
Първият ми подарък за днес е срещата ми с бебко, много съм щастлива дано всички новини са хубави  Party Praynig
Лек и усмихнат ден на всички Hug Hug Hug

# 607
Здравейте бремелинки  Hug

Zlatyt  nbirthday Желая ви много здраве, хубави емоции и най-желания подарък скоро

ise_pise - много си сладка

bradata а дано бързичко да минават тези болежки, честно казано и аз имам някаква болка, която се появи в края на 4-тия месец и докъм края на 6-тия мноооооооого ме болеше, сега наболява, но не ме инвалидизира  Mr. Green без да знам защо се появи и кое я успокои  Laughing

Анито - много ме развесели с историята за отвиването и завиването  Joy

За моя преглед... ами видя ме само на видеозона и установи, че шошулката е в 30 седмица (с една седмичка назад сме от термина), но ние сме си така от самото начало, не ми е мерила кръвното, за да не ме плашела  Mr. Green, каза, че щом бебе се развива добре и листа с мереното кръвно стига до 120/80 значи всичко е наред. Изследванията ми са чудесни (засега) и съм на преглед и тонове чааааааак на 12.07  Crazy

maria_1980, SIMONA_S, green_eyes  Hug

Някой знае ли нещо за blizoo

Хубав ден бремелинки   bouquet

# 608
Добро утро,
благодаря на всички за милите думи към мойто коремче Mr. Green
И сега да ви питам,
преди малко така ми се догади Sick,все едно съм 2 м. бременна,дали е нормално?

# 609
О и моя е суеверен,но го  питах-иска ли да оставя на него да пазарува и глади и простира,и той се отказа,хих Heart Eyes
То ако се стигне някой да пере и глади няма да е мъжо, а мама, защото си го представям той как ще се справи като го обземе еуфорията  Joy
Аз съм накупила нещата, само утре за чаршафчета се надявам да се добера и почвам с прането и гладенето, че каквато ми е обиколката все по-малко задачи мога да върша из къщи вече и само разнасям корема насам-натам preggo
Все пак ще му оставя и на него покупки за накрая, за да влиза в час, защото още въобще не е осъзнал според мен каква индустрия е тази, свързана с бебетата и колко неща се купуват и си мисли, че ще е лесна работа #Crazy
Пък и някои неща може да ни подарят лели, баби и т.н., поне по списъка, който не е от първа необходимост за пръвите дни след раждането. Не че не можем ние да ги купим, но според мен е по-добре да си кажем от какво имаме нужда вместо да ни подаряват излишни неща - така и хората ще са доволни, и ние ще си имаме само необходимото, а не да направим вкъщи бебешки магазин (особено при наличие на две бебета)  twin_neutral

# 610
Добро утро!
Злати, ЧРД, бъди жива и здрава и едно прекрасно бебче през август! nbirthday
Априлче, радвам се че всичко е наред при вас! Hug
Исе, коремчето наистина е страхотно! За гаденето, на мен от миналата седмица нещо се опитва да се появява, но не е както беше в началото, но е едно постоянно такова, от какво ли е не знам  Thinking
И аз започнах с прането, преди малко изпрах всичките чаршафчета, но като се сетя какво гладене ме чака после, а има още толкова за пране  ooooh! На таткото въобще не мога да разчитам, той е скаран с всякаква домакинска работа.
След малко отивам до болницата да си взема изследванията, дано всичко е наред. Praynig
Хубав ден на всички! Hug

# 611
Здравейте бъдещи мамчета! Вън времето е прекрасно  smile3535 само като за моренце smile3548 аз вече стегнах багажа  мислехме да не ходим ама излезе супер оферта 2 нощувки с закуски в златни пясъци за двама 60 лв.  Nature Sunny и другата седмица заминаваме dance дано и времето да е хубаво  grinning039 !!! много слънчеви преградки от мен ! Hug

# 612
Привет сладурки Hug
Мари,чакаме те на отчет,дано изследванията са добри Hug Praynig
Априлче,радвам се че сте добре,а кръвното си го следи Hug
Злати,ЧРД  bouquet  bouquetМного любов и сбъднати мечти  bouquet
Кивити,приятно плажуване Hug
За гладенето и прането-аз сама искам да си свърша таз работа,майка ми ще си дойде към 01.08 живот и здраве,но дотогава може и да съм родила.А свеки и етърва ми не искам да ангажирам,защото ще си имат достатъчно работа в офиса.Вчера извадих от каката дрешките,но повечето са тип плюш и няма да ги ползваме,но има доста пижамки,ританки,бодинца,които ще влязат в употреба Peaceта мъжо ми вика-е пак ще ти се отдаде повод за нов шопинг,хихи
Хубав ден Hug

# 613
Добро утро прекрасни, надявам се днес да бъде един спокоен и прекрасен ден за всички ни:)
Злати- ЧРД, пожелавам много здраве усмивки и прекрасно бебе през август newsm51  party023 newsm59
Кивити- да си искарате страхотно на моренцето
Оле мале, вие вече перете и гладите ааз не съм почнала да купувам.... по принцип хич не се туткам ама сега нз какво става. newsm78 на 24.06 лед ЖК трябва вече да накупя някои неща, че срамота. Сигурна съм, че ако възложа на милото задачите пране и гладене няма да откаже, но искам аз да си ги свърша
Много прегръдки от мен

# 614
Силна,да ти е живо и здраво момченцето и много скоро да си го вземете в къщи да му се радвате и гушкате  newsm07
Златит ЧРД  nbirthday,да си жива и здрава,много щастлива и обичана!!!
Аз си ви чета редовно,но толкова да ме мързи да пиша и не само  Rolling Eyes,вече влизам в 8 ми месец и все повече вместо да ходя имам чувството че се търкалям,и като седна немога да стана. Shocked
Иначе почти съм готова с покупките,остана ми само количката,но свекито е решила тя да я купи така че ми остава само да испера и изгладя,но тук времето е толкова лошо и все вали така че чакам да се позатопли малко. Rolling EyesВ понеделник съм на преглед и нямам търпение да си видя малкият палавник Hug.
Исипсе много хубаво коремче,на морето направо си била за завиждане  Grinning,и на мен така ми се ходи ,но няма как пътуването не ми понася а и тукашното северно море хич не е за къпане особено при 15-17 градуса както е в момента,а на басейн не рискувам да отида че знам ли какво мога да си лепна Cry
Много гушки на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт