От Франция до България - превоз на покупките ни (2)

• 52 139
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, кога да очаквам мейл от Francetobg колко им дължа за превоза  newsm78 Поръчката ми трябва да е пристигнала вече при тях, но не знам дали пътува вече към БГ. Мога ли някъде да проверя?

# 346
Момичета, кога да очаквам мейл от Francetobg колко им дължа за превоза  newsm78 Поръчката ми трябва да е пристигнала вече при тях, но не знам дали пътува вече към БГ. Мога ли някъде да проверя?

Като пристигне в България, като я измерят, пратят и тогава ще получиш имейл......

# 347
Момичета, кога да очаквам мейл от Francetobg колко им дължа за превоза  newsm78 Поръчката ми трябва да е пристигнала вече при тях, но не знам дали пътува вече към БГ. Мога ли някъде да проверя?

Като пристигне в България, като я измерят, пратят и тогава ще получиш имейл......
Ааа, вече не е така - изпращат информация за теглото и тарифата, по която ще се таксува пратката, още в мейла, с който информират, че е пристигнала на френския им адрес. Това е от 3-4 дни.
За конкретния случай иначе, да - виж в Колисимо-то кога пратката е била доставена в пощенския клон, добави два дена и ако е до 12.06, поръчката ти в момента пътува към БГ. Ще получиш мейл с исканата от теб информация може би в четвъртък.

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 00:53 от Слънчогледка

# 348
  • Бургас
Момичета, избрах си Пти Солей за превозвач, но при регистрацията, както е указано в страницата им, на първо място излиза моето име и след това на Янислава  newsm78 При др. превозвач, моето име е на второ място  Thinking Кое е коректното в този случай?   bouquet

# 349
На 7-ми поръчах от Манго Аутлет и днес ще си получа пакета от Смарт Деливъри. Много съм доволна и от цените им, бързината, комуникацията  Peace

# 350
  • София-Лагера
И аз си промених адреса на единия акаунт,в очакване на %.
Избрах си Петит .

# 351
Аз съм в чуденка.  Rolling Eyes Категорично до тук бях решила, че Смарт Деливъри дават най-добрите условия- изчисляване до грам (мин. Е1.5, разбира се) както и последващо изпращане до другите градове и с Бълг. пощи, което за мен е определящо, защото искам да платя възможно най-ниска цена.
Другите два превозвача изчисляват по 3лв. на всеки започнат килограм, а Пти Солей дори не работи с Бълг. пощи.
Споделете защо избирате русенци или Пти Солей, да не би да има някаква уловка, за която не съм информирана? Е, ако например сте в София и офиса на Пти ви е удобен, разбирам, но иначе....?

# 352
Аз съм в чуденка.  Rolling Eyes Категорично до тук бях решила, че Смарт Деливъри дават най-добрите условия- изчисляване до грам (мин. Е1.5, разбира се) както и последващо изпращане до другите градове и с Бълг. пощи, което за мен е определящо, защото искам да платя възможно най-ниска цена.
Другите два превозвача изчисляват по 3лв. на всеки започнат килограм, а Пти Солей дори не работи с Бълг. пощи.
Споделете защо избирате русенци или Пти Солей, да не би да има някаква уловка, за която не съм информирана? Е, ако например сте в София и офиса на Пти ви е удобен, разбирам, но иначе....?
Петит Солей също изчисляват до грам и минимума поръчка е 1.50 E или 3 лв. Peace Само Русенската фирма за сега наложи тази схема на изчисляване на всеки започнат кг. Аз съм ползвала и трите превозвача, избрах Смарт накрая, защото предложиха много ниски цени и добра промоция. От Петит Солей също съм много доволна - прекрасна комуникация и яснота в абсолютно всичко - дължими суми, тегло на пратка, предстоящи курсове. Наистина е недостатък че не пращат с БГ пощи, но мисля че скоро и това ще променят, особено ако разберат че има хора на които това им пречи да поръчват чрез тях!
За напред мисля да ползвам и двата превозвача (Петит и Смарт)Peace

# 353
Петит Солей също изчисляват до грам и минимума поръчка е 1.50 E или 3 лв. Peace Само Русенската фирма за сега наложи тази схема на изчисляване на всеки започнат кг...
Това колко е актуално? Защото офертата, която виждам на страницата им е като на franceToBg.

# 354
  • на морето
Петит Солей също изчисляват до грам и минимума поръчка е 1.50 E или 3 лв. Peace Само Русенската фирма за сега наложи тази схема на изчисляване на всеки започнат кг...
Това колко е актуално? Защото офертата, която виждам на страницата им е като на franceToBg.
Вярно,че схемата е същата,но малко по-надолу пише това:
Цените се изчисляват на грамаж т.е. доставката на поръчката с тегло 1.5 кг ще е 4.5 лв; друг пример доставката на поръчка с тегло 2.3 кг ще бъде 6.9 лв
Аз май се ориентирам към Смарт Деливъри.Също като Coolmummy за мен е важно да пращат по пощата.

# 355
Ами абсолютно актуално е. И офертата с цените и кг не е като на Франсето, просто по-скоро е сложена за уточнение за 2,3,4 и т.н. кг колко се плаща. Тази информация фигурира още от самото начало на сайта им и никога не е променяна. Моите поръчки са изчислявани до грам. Ето какво пише и по надолу:
Цените се изчисляват на грамаж т.е. доставката на поръчката с тегло 1.5 кг ще е 4.5 лв; друг пример доставката на поръчка с тегло 2.3 кг ще бъде 6.9 лв

# 356
# 357
Coolmummy, не за всеки цената е водеща при избора на продукт или услуга.
Petit Soleil изпраща и с БГ пощи: "Пратките от курса на 11 юни ще бъдат разпращани с Еконт и БГ пощи ..." И цената се изчислява на грамаж.
Момичета, избрах си Пти Солей за превозвач, но при регистрацията, както е указано в страницата им, на първо място излиза моето име и след това на Янислава  newsm78 При др. превозвач, моето име е на второ място  Thinking Кое е коректното в този случай?   bouquet
При указанията им е сбъркано.

# 358
  • Бургас
Coolmummy, не за всеки цената е водеща при избора на продукт или услуга.
Petit Soleil изпраща и с БГ пощи: "Пратките от курса на 11 юни ще бъдат разпращани с Еконт и БГ пощи ..." И цената се изчислява на грамаж.
При указанията им е сбъркано.

Много ти благодаря   bouquet И аз така си помислих.

# 359
  • Варна
на мен вчера Пти Солей ми казаха, че пращат по БГ пощи, но цитирам: "като за БГ пощи ще взимаме 0.50 ст за опаковане. тъй като отказват само с найлоновите опаковки на Ларедут заради рекламните надписи, с Еконт ги приемат без опаковка"

Общи условия

Активация на акаунт