Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 652
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Аз имах почти едногодишна история с гъбички, през 3 месеца  Tired Като сложих чашката - отмина. Може и да си въобразявам, но мисля, че може да са били от превръзките.  Thinking От както имам чашка, не съм имала каквито и да било вагинални инфекции.
Иначе, да, спазвам реда с миенето на ръцете преди и след. И изваряването в началото и в края Simple Smile
Сега трябва да си я потърся, че сигурно ще се изненадам след няколко месеца с някой цикъл  Grinning

# 571
  • Нейде из лудите гори...
Еовин, да ви е жив и здрав Валентин Wink

# 572
Благодаря  Hug

# 573
Здравейте,аз от както съм родила не съм ползвала чашката,не знам защо изпитвам някакъв страх.
Как е при вас ,имахте ли такива страхове след като родихте?

# 574
Никакъв страх няма да имам, само да си я намеря  Grinning
Едно хубаво изваряване, че не е ползвана година и трябва да си е ок  Peace

# 575
ще се опитам другия месец.
Честито бебче на теб!И много хубаво име!На мен ми беше фаворит за име на момче Grinning

# 576
Благодаря  Hug

# 577
  • София
Момичета, от няколко години знам за тия чашки, обаче все не се решавам. И сега ми стана пак интересно, обаче искам да питам има ли някакви ограничения при ползване. В смисъл, че след 2 раждания на 4 кг. бебета имам смъкване на стените на влагалището. Дали мога да ползвам чашката? Определено поставянето на тампони след второто раждане ми е доста по-трудно. Абе с две думи имам чувството, че всичко не е там където трябва да си бъде  Rolling Eyes Като казах на моята АГ, че шийката на матката ми сигурно ще се покаже от долу и тя се развика "Стига глупости!" Twisted Evil Таааа, интересува ме дали някоя от вас с подобен проблем ползва чашка и съответно каква. Сигурно има значение  newsm78

# 578
Аз пък си мислех за моята чашка и за изтичането което имам дали не съм си взела чашка с по голям размер, защото когато си я сложа тя стои свита и не иска да се отвори добре. Дали да я сменя с един по малък размер? Някоя имала ли този проблем момичета

# 579
  • Варна
Vache, все се канех да изтърбуша чуждите сайтове за информация по въпроса, но така и не се наканвам.
Аз имам леко смъкване (чудя се защо и толкова смешно на твоята АГ това за подаването на шийката, след като наистина е възможно, нищо че точно ти не си чак толкова зле).
Ползвам среден размер МеЛуна Софт (среден размер - защото е възможно най-широка за дължината си от всички видове чашки, софт - защото така се случи).
Има дни в които шийката ми пада толкова ниско, че чашката ми се смъква и ми е дискомфортно (но пак не чак толкова, че да се откажа от нея). Когато е по-ниско пропуска - не много, но все пак ... и тъй като няма как да знам предварително какво ще е положението при конкретния цикъл и в конкретния ден, се налага да нося ежедневна превръзка и не мога чак да забравя, че съм в цикъл, като някои щастливки.
Каня се следващата ми чашка да е нормална, за да видя дали няма да е по-добре. Каня се и да издиря инфо какви упражнения трябва да се правят за укрепване на тазовото дъно, защото Кегелските вече ги отричат.

# 580
  • София
Vache, все се канех да изтърбуша чуждите сайтове за информация по въпроса, но така и не се наканвам.
Аз имам леко смъкване (чудя се защо и толкова смешно на твоята АГ това за подаването на шийката, след като наистина е възможно, нищо че точно ти не си чак толкова зле).

Аааа, не, не й е смешно, скара ми се. Аз мислех, че е шийката на матката, после се оказа, че е шийката на пикочния мехур. Демек, че не е толкова трагично, че чак матката да се подава.  Twisted Evil
При мен проблема е, че и предната, и задната стена са смъкнати. Принципно трябва да се оперирам и да се направи пластика. Опитвам се да си представя как точно би седяла чашката в моя случай, защото с тампон определено сега има проблем, за разлика от преди. Сега в обилните дни мога да ползвам, но се случва да се смъква. А в по-необилните доста трудно го поставям.
Имам усещането, че чашката би седяла силно наклонена. Може би все пак ще си взема една. Но също така не разбрах, дали в тоя случай е по-подходяща не софт?
Много ти благодаря за инфото, ще имам предвид при избора твоя опит  Hug Hug Hug

Защо да отричат Кегелските уупражнения? То не е мястото тук, ама ако можеш на лични драсни ми защо ги отричат.

# 581
Защо да отричат Кегелските уупражнения? То не е мястото тук, ама ако можеш на лични драсни ми защо ги отричат.
И на мен ми стана интересно. Недейте на лични. Аз напр. правих  поне година и половина и файда нямаше. Сега пак ми ги препоръчват, ама нещо нямам стимул като знам предишния им ефект.

# 582
Някой тук ползвал ли е морските гъби? Май само такова нямам и сега ме чопли любопитството Mr. Green

# 583
  • София
И на мен ми стана интересно. Недейте на лични. Аз напр. правих  поне година и половина и файда нямаше. Сега пак ми ги препоръчват, ама нещо нямам стимул като знам предишния им ефект.

Оххх, според мен тия упражнения задържат ситуацията. Просто не виждам как след 2 бебета по 4 кила може да се оправи това смъкване с упражнения  Confused

# 584
  • София
Здравейте, момичета,
Четох, четох, пък взех че се навих и аз да ги пробвам чашките. Досега никога не съм ползвала, но си мисля, че имам проблем с превръзките, който сега чак връзвам-все забелязвах, че по време на цикъл ме сърби и щипе, изпробвах какви ли не марки, но ефекта-един и същ-явно имам някаква непоносимост-нищо сериозно, но определено изпитвам дискомфорт. Сега се надявам, това да изчезне.
Спрях се на този вариант:
http://www.ebay.com/itm/The-Diva-Cup-Reviews-Best-Ladies-Silicon … sh=item3a7fb48780
Моля ви, да споделите, ако сте ползвали точно този вид.
Благодаря ви Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт