Жената Лъв - тема 50+3!

• 16 519
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
ДобрЮтро.
Мастерчето има рожден ден ли? Мммм, сега ще я издиря.
Хаяси, и на теб лека работа!
Вени, пак ли сте имали среща? Пък аз не съм разбрала. Как я караш ти иначе? Нещо ново около бат' Гойко? Laughing
Спонджи, да разбирам май, че събота и неделя не си релаксирала. Айде тогава бегом към рабора.
Гери, много деца са това бе човек! Покажи някоя снимка от ремонта. Даже и да не е готово още. Аз обичам да гледам. Също и от Хаяси чакам снимки когато започнат.
Рейчо, няма пускам снимки със кафета и морета щото твоите са ненадминати и не могаМ се равнявам с теб. Мини само да кажеш после, че си се успокоила.
Пол, значи от днес и на диета? Коя? И аз от днес малко разтоварващо. Та ще съм ти съпорт начи.
Гудзи кога казвате се прибира вкъщи? Те дали успяха да се преселят?

# 526
  • Кьолн
Добро утро, момичета!  Желая ви лек и слънчев ден днес! И успешна работна седмица!

# 527
Добро утро!

Мастерче, да си жива и здрава. Много късмет, щастие и любов   bouquet

Стеф, всичко е оки  Wink

Чеб, много хубава екскурзийка сте си направили.

Стеф, Гудзи, се настаниха в нова квартира. Преместили багажа, подредили го и т.н. и точно като всичко се наместило както трябва и айде в болницата. Като се чух с нея каза, че най-вероятно ще я изпишат в неделята. Няма нет, но като имат ще пише

# 528
Честит рожден ден, Мастърче   bouquet! Пожелавам ти да си здрава, много обичана и обичаща и само хубави неща да ти се случват   bouquet! Весел празник!
Гудзи, да ти е жива и здрава малката Вики   bouquet! Да е много поспалива и да цока здраво, че да си спокойна и да си почиваш!

Ние се прибрахме благополучно вчера. Много ни снимаха /водачът има защитен от вода фотоапарат/, но ние така и не се снимахме с нашия. Сега чакам да разбера къде ще качи снимките, та да се видя в действие  Joy Joy Joy.

# 529
  • София
Мастерче, да си жива и здрава!  Hug

# 530
ЛелИИИИИИ.....Разконспирирахте ме!  Mr. Green

Благодаря за пожеланията! Много сте мили!

# 531
  • Пловдив
Честито, Мастерче! Само усмивки, здраве и любов оттук нататък!  bouquet

# 532
Аз също честитя на Мастерчето. Не я познавам много, ама знам, че е видна кулинарка и за това и пожелавам освен да е жива и здрава и много вкусни гозби да направи занапред.   bouquet
А за самолетите видяхме, костюма на Георги Иванов, спускаем апарат, който на мен ми заприлича на казан за ракия с леген в него, храна за космонавти и апарат за вода.И разни двигатели и оръдия за самолети имаше вътре.  Crazy

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 19:39 от Cheburashka

# 533
  • Балчик
                                       Поздравявам и аз Мастерчето с рожденият и ден , като и желая                                                                         
                                                 здраве здраве
                                                 и пак здраве   bouquet

# 534
  • Кьолн
Добро утро момичета!През деня нямам време да пиша, затова бързам да пиша сутрин! Желая ви един много слънчев ден!

# 535
Добро утро и от мен!

Мозилке, какво птравиш през деня. newsm78

Вий, каков става с теб, никва те нЕма? newsm78

# 536
ДобрУтро!

Ехееее, Мастерче, да си жива и здрава! Много любов, късмет и сбъднати мечти! Hug Пък ела ни навести, деееее... разкажи как си. Последно имаше проблеми някакви...

Оффф, малчо вчера повърна и вдигна Т. Сега пак и ще ходим до чичо доТкУЙ Mr. Green Да взема и един болничен да си пусна... не мога така да си оставям децата...

# 537
Добро утро! Hug

Честит Рожден ден на Мастерчето! Жива, здрава и щастлива, бъди!  bouquet

Тедко, ш' си пуснеш болничен, м'чи как. Naughty Сигурно някой вирус го е лепнал малчо. Да се оправя бързо. Hug

Стеф, ти на какъв режим си? Аз почнах 90-дневната, но много се съмнявам да я изпълня цялата. Thinking Просто нямам нужда от толкова, не за друго. Дано да има фект де. Crazy

Норче, благодарско за съветите какво да папкам.  bouquet Днес съм на диня и зеле. Mr. Green Утре ще го мисля.

Голям студ беше тая сутрин. Водих Н. на ясла с количката. Докато се върнах, каталясах. Mr. Green Много застоял живот водя. Thinking

# 538
  • Балчик
Здравейте и  от мен ,
тия дни съм у дома , че се контузих
навехнах  си коляното и се налага да полежа.
Все едно съм в отпуска  Mr. Green
Теди бързо оздравяване на малчо.
Момичета хубав ден ви желая  Hug

# 539
Здравейте лъвчета.
честит рожден ден на Масърче на патеричка. Много приятни емоции желая.
Да ви разкажа за вчера. Ходихме с един приятели на моя мъж. Много е сложно, а и не знам как да реагирам, но се нуждая от съвет за това на кратко. Разбирам се с всички негови приятели, но точно тези с които бяхме вчера много ме потискат. Причината е бившата му. Той е бил с нея 4 години. Тя има сестра близначка, която е гадже на един от най-добрите му приятели. Всеки път като излезем с тях се започват разкази и спомени за нея и него. Умишлено е, усеща се. Обръща се и ми казва "И Поли седнали сме аз той и тя и правим това и това и беше много забавно и не знам си какво". Не ми е приятно, защото е абсолютно всеки път и каква очакват да е моята реакция - не знам. Той от друга страна също се чувства кофти, че попадам в такава неприятна ситуация, но не може да каже на сестра й "недей да говориш за нея" например. Офф не знам дали ме разбрахте, ама тъй. Иначе беше приятно, имах нужда от разходка някъде на тихо място сред природа. Сега куп неща ме чакат да свърша, но ще ви навестявам. Успешен и усмихнат ден ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт