Жената Лъв - тема 50+3!

• 16 523
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Миленка нямала общи теми с нас. Така каза някой преди време. Thinking

Не знам коя е, ама ми е трудно да си представя някой, който няма общи теми с вас  Rolling Eyes Grinning честно!

hayasy гадно ми е да си показвам рогата пред близките му хора, защото покажа ли ги ще стане лошо. Що се отнася до другото, за съжаление смятам, че на тях им е пределно ясно, че не ми е приятно.  ooooh!

# 556
  • Пловдив
Поли 2, значи тряя да си покажеш не рогата, а зъбите...кат една истинска лъвица.. Mr. Green

Миленка,..избега тя, избега...и колко още други... Confused

# 557
поли-поли, какво лошо ще стане като си покажеш рогата например? Thinking Нещо от мъжа ти към теб в отношенията? Това е нещо, което една жена трудно търпи. Понякога се налага за жалост, но ти не се оставяй. От колко време сте заедно? Хубаво е да си изяснявате такива неща Овреме както се казва. Whistling

Джуджи, надявам се боба го готвиш за вечеря. Crazy Ще стане, два часа макс. Peace

# 558
Заедно сме от много малко време. Нещата станаха бързо. Влюбихме се, заживяхме заедно и това беше. Клиширано, но факт просто е човек, който имам чувството, че винаги съм познавала и обратното. Той от 10 години си има кръг от приятели и хора, с които аз чудесно се разбирам с изключение на този неприятен факт за който споменах, но който ми влияе на настроението. Въпросното момче освен много близък приятел, му е колега и са заедно по цял ден. Повече от колкото ние. Ако си отворя устата в такъв момент ще бълвам змии и гущери и ще стане още по-кофти и за мен и за него и за всички. Офффф....извинявайте, че ви занимавам с моите глупости  Hug

# 559
поли-поли, аз лично спирам да коментирам, не защото ми е досадно, а за да не те обидя по някакъв начин. Да не си помислиш, че те настройваме ние тука нещо. Но имай напредвид, че повечето тук /не помня кой набор си/ сме по-големи от теб и с минимум 10-годишни бракове и като ти казваме нещо, знаем що го казваме. Peace Hug

# 560
  • Пловдив
А и си умираме да даваме акъл... Joy Joy Joy

# 561
А и си умираме да даваме акъл... Joy Joy Joy

Ми не виждам лошо. Crazy Който не иска акъл, да предупреждава предварително. bowuu

# 562
Искам акъл  Laughing то на мен си ми е обидна цялата ситуация. Чувствам се кофти, но не искам да бъда крайна. Ама вие ако мислите да се съобразявате, че съм нова, пък че съм по-малка и т.н ще ви напусна и аз. Преценила съм, че мога да споделя, споделям и нямам намерение да се засягам и сърдя на каквито и да било мнения. Ааа и друго да си ви предупредя. Като се скараме нещо с него, обикновено се ядосвам и имам навика да преувеличавам с обясненията да не ми се чудите ако избълвам змии и гущери, а след 2-3 часа няма помен за такива емоции  Grinning

# 563
Виж сЯ. Не съм искала да изтъквам, че сме по-големи, даже хич Mr. Green, ама все пак поиска акъл и ние като с по-голям опит решихме да ти го даваме. Peace А съм забелязала, че когато някой тръгне да напада половинката ти, макар и виновен, ти, т.е. всички несъзнателно почваме да го защитаваме. Понякога няма нужда. Визирам последното ти изречение. Така мисля аз. bowuu
Дано ти хареса при нас и да останеш. Никого не сме изгонили от лоши чувства. Просто не им е интересно и духват. Това е. newsm78

# 564
Не, не - не ме разбра. Аз, разбира се съм на принципа "мога да го псувам и викам, ама никой друг не може". Усещам се, макар че и пред себе си много пъти съм признавала, че проблема е в мен и моя буен нрав. В случая вината не е в мен, макар че не я виждам и в него, освен, че е малко мекушав и не предприема някакъв разговор с въпросните си приятели. Понякога обаче си е заслужил нападките и аз не предприемам каквото и да било да го защитя, но наистина в гнева си разказвам някои неща и оставам погрешно тълкувана. Както и да е. Поисках акъл и няма как нито да се сърдя, нито да се засягам. Не съм такава и мисълта ми беше да не си мерите приказките внимавайки примерно да не се обидя.  Hug

# 565
Е, те тва е алмойшавена!
Мноооого е вкусничко, мммммммм!
Вени, не, бре! За всичко си има лек Laughing Той не повръщал, а плюел Laughing
Хаяско, трЕбе да дойдеш! Пак не иска да яде! Ама то си е нормално и не го насилвам.

# 566

Джуджи, надявам се боба го готвиш за вечеря. Crazy Ще стане, два часа макс. Peace

JoyМи да и аз се надявам да го готвя за вечеря и да вземе да стане за вечеря. Но тъй като съм виден кулинар и мнооооооооого обичам да готвя, пък съм и пъргава, та нищо не е ясно все още  Mr. Green

Тед, той сега и да иска по-добре да не яде, но ако иска с удоволествие ще дойда да го нахраня  Hug

Такаааа, боба е във фурната, майка ми е тук с джуджи, а аз паля джапнките за магазина да си купя цигарки  smile3546

# 567
Миленка нямала общи теми с нас. Така каза някой преди време. Thinking

Това самата Миленски ли го е казала официално тук, бре? Учудена съм. Тя ми изглежда деликатен човек. Обича пътешествията, разходките… Кой знае – може пък наистина да й е доскучало. Не бих се разсърдила. Дето казва Бенджи – много още народ избяга. Тук темите са си относително постоянни и ако човек го завъртят някакви грижи – нормално е да не му е до нас.

Пол, засега се опитвам да огранича въглихидратите, да засиля месото и зеленчука. Но ми е трудно, защото свекърва ми готви с промишлени количества мазнина.

Кипре, цял ден на плодове? Изтощително. Въпреки, че с много вода... кой знае... може и да се прекара някак. Thinking Но ако трябва да бъде както го казва Чеби (организмът има нужда от всичко) то тогава единственото трябва да бъде хранене както Хаяси  –  малки количества много често (4-5 пъти дневно) + много вода пак.

Тединка, ти ме заинтригува с тая закуска. Сега в събота ще я пробвам. Макар че ми се завъртя сега нещо и за бърканата пица. Thinking  Яде ми се нещо печено, хрупкаво.

Хаясинка, ще се върна да прочета по-назад какво си писала за твоето ядосване. Разбрах дето е нещо със свекито, но съм изтървала какво-що в подробности. Аз ката ден се дразня на моята. Даже вече й свикнах.

Да ви кажа онзиден наблюдавах съседите под нас точно (хора на възрастта на нашите тук) – стягаха си 2 дена багажа и си заминаха на село за лятото. Синът им е в апартамента с жена си (детенце и те нямат). Освободили са място хората барем за лятото. Само нашите седят и се натискат тука. Сериалки по цел ден, семки, тв ПланЙета, тоалИетът на ГалЙена, тоалИетът на ПрИслава… Замислих се как хората долу кротичко си отиват поне за лятото и оставят сина си сам с жената. Такова при нас нивгаШки нема се случи. Ама то ще си им се върне, сигурна съм. Затова избягвам да мисля. Crossing Arms

Абе Спонджи... Joy

Поли 2, честно да ти кажа и без да ме питат също така ще си кажа… такива хави не са за търпене, отбягване, или за тактичен намек. Наскоро споделях тук (да не се повтарям), че мен пък заради това, че още нямаме дете ме „стрелят” постоянно. Да не говорим, че това не зависи само от желанието ми. Затова според мен си им кажи директно и направо следващия път. Нещо в смисъл на „Аз сега се извинявам, че ще ви прекъсна приказката, но отдавна се каня да ви кажа, че предвид ситуацията, на мен ми е малко неудобно и леко обидно в мое присъствие постоянно да се говори за миналото. Не искам да го изтривам от спомените ви, но ще ви бъда благодарна ако се опитате да проявите малко разбиране И към мен”. Разбира се с подходящия много мил, но нетърпящ възражения тон. Разбира се цялата работа, така както я описваш, мирише наистина да е нарочно, затова не се хаби в деликатни намеци. Отрежи дебелашките им истории от ряз.

# 568
St. аз споделям в темата и искам съвет от всеки един. Много ти благодаря. Написано така наистина не звучи кой знае колко драматично. По принцип той избягва да ни събира заедно и да оговаря излети или кафета точно с тези двамата, защото знае, че се чувствам зле. Така че не си виждаме всеки ден, даже и всяка седмица не е. Но наистина следващия път няма да кимам, а просто ще си кажа какво ми е. Не би трябвало това по никакъв начин да повлияе на неговите и техните взаимоотношения. Би могло само на моите с тях, но аз няма да страдам.

Hug ви всички. Още влизам в час с общите теми, които обсъждате като готвене и диети. Обещавам да се включвам  Laughing

# 569
Ами Поли 2... мнение просто.  Blush Иначе аз съм Стефка, да знаеш. Наскоро си посмених малко ника.
А ти значи се каниш да се включиваш в темите за готвенето? Браво. Аз съм милюз и даже и не се напиням да се интегрирам там. Всичко, свързано с дома - да, но не и готвене.  Naughty Crossing Arms Па каквото ще да става. Е, всъщност може би... когато си направим нова кухня и я подредя по свое усмотрение, а не тиганите по земята под шкафчето. Wink

Ти на колко години каза, че си? Имаш добър правопис BTW. Затова се зачудих.

Общи условия

Активация на акаунт