.
, а на мен ми звучи познато, но не се сещам откъде.
.
.
Ще захраня детето по схемата, която ми препоръча детски гастроентеролог, при който ходихме заради силните колики и бактериите в акото.
))

С мъжо взехме решение да спим пак двама по двама в отделни стаи.Така и двамата сме доволни-той- затова, че не го ръгам цяла нощ да спре да хърка,аз-затова, че Ева прави 5-6 часа пауза като спи той при нея, понеже не и чува примляскването и пъшкането. 

. Опитах се тактично да подскажа, че още е много рано за такива храни като подарих на майката една книжка за правилно хранене на детето, но май изобщо не я е отворила. Спирам до тук.
И аз много се бях притеснила, на Виктор лявото краче му беше леко извито навън, вследствие на местоположението в корема, но за щастие за две седмици масажчета всичко се оправи

на вашето мнение съм изцяло, всеки си решава какво и как да прави, на собствена отговорност. /Аз поради тази причина и реших да не се бъркам на нашите хора с бебето вкъщи, въпреки, че виждам, че това дете докато навърши месец ще се отбие./ Има нет, информация бол, всеки, който иска, може да се информира. Ако не го е направил - проблема си е негов.
, а Люба Ризова беше новинарка в бтв, а сега вече е шеф
. Така съм свикнала с името, че въобще не мисля да си го сменям на истинското име /Снежана/.
/аз не че му вярвам, ама/

Май това със захранването си е сложна работа. Като гледам мои приятелки с по-големи деца как се ровят, четат, притесняват 
). Нямам идея какво ще правя. Научих се че не всичко се случва както пише по книгите и както е "правилно"
Ще се водя от малката. Ако и харесва ще давам още и още
Но определено смятам да дам нещо по-различно от мляко след около месец. Даже нямам търпение да я видя как ще приеме лъжицата и това в нея
Като гледам как със зор пием Панадол след ваксина
)
и гледа с един умен поглед и разбира като и говоря - сигурна съм, защото я виждам как реагира според тона на гласа ми, как гледа шишенцето докато бъркам млякото
( Ето сега пак ) . От какво може да е? Не живее в стрес че да сънува кошмари, едва ли са колики
и сълзички пуска. И нищо не я успокоява, нито гушкане, нито целувки.
Май това със захранването си е сложна работа. Като гледам мои приятелки с по-големи деца как се ровят, четат, притесняват 
). Нямам идея какво ще правя. Научих се че не всичко се случва както пише по книгите и както е "правилно"
Ще се водя от малката. Ако и харесва ще давам още и още
Но определено смятам да дам нещо по-различно от мляко след около месец. Даже нямам търпение да я видя как ще приеме лъжицата и това в нея
Като гледам как със зор пием Панадол след ваксина
)
и гледа с един умен поглед и разбира като и говоря - сигурна съм, защото я виждам как реагира според тона на гласа ми, как гледа шишенцето докато бъркам млякото
( Ето сега пак ) . От какво може да е? Не живее в стрес че да сънува кошмари, едва ли са колики
и сълзички пуска. И нищо не я успокоява, нито гушкане, нито целувки.
. Ако обаче мислиш, че е нещо друго, говори с лекаря, може да има и друга причина.

Аз мисля, че това може единствено да ни бъде от полза – и споровете, и споделянето на опит. 
Каза да не ям и зеленчуци, защото били оранжейни и пълни с нитрати. Но все пак, ако съм искала да си угаждам с храната, то бебето ми щяло да страда!
Ясно е, че педиатърката иска да ме умори от глад
но все пак кажете и вие – възможно ли е от динята и черешите, които аз ям бебчо да не може да се изака? 

и честито на Sabrina1 за страхотните новини!!! 

на вашето мнение съм изцяло, всеки си решава какво и как да прави, на собствена отговорност. ........ Има нет, информация бол, всеки, който иска, може да се информира. Ако не го е направил - проблема си е негов.
Абсолютно. И около мен има сума ти майки, които според мен действат неправилно със захранването, но не ми е работа да им давам акъл. Мисля, че ефект няма да има, само ще ме помислят за луда и досадна. Всеки си има глава на раменете, да се оправят. 

М-у другото, от няколко дена и Тошко е същата картинка, буди се през час-два, пъшкане, мрънкане, направо не знам
С разликата, че явно не е гладен и не иска да суче, не знам жега ли му е, какво му е. Пробвах го едната вечер да спи само по боди и отвит, не помогна.
Някой ако има идея, да казва.
Някак беше успял да се изтласка с крачетата явно и се беше претъркулил през глава. Направо щях да умра.