Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 406
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
На мен все ми се искаше Нихал и Бехлюл да останат заедно и след това.
Да си вземан шапката и да се махнат.
Няма как да останат при Аднан.
Защото на практика той не е изневерявал на Нихал с Бихтер.
Нихал го познава по добре от него и би му повлияла към по добро.
Освен това тя ще порасне още и сигурно ще копира живота на своите родители.
А и е опознала що за стока е Бихтер и и му простила.

# 466
Джоджо  много хубаво би било но няма как да стане . Има неща които не се прощават не и когато си лъгал най близките си по този начин . А и Бехлюл как ще убеди Нихал че не и е изневерявал с Бихтер след като другия който може да потвърди е мъртъв. И има още нещо - Бихтер със изневярата си е засегнала само Аднан - в интерес на истината на никой друг не дължи нищо и пред никой друг няма ангажименти и отговорности. Докато Бехлюл  е засегнал цялото си семейство. Но дори и да му се прости дори и да заживеят заедно без да има кой да им трови живота  те сами ще си го отровят знаейки за станалото Лично за себе си не бих простила на мъж който ми е изневерявал не с кого да е а с мащехата ми  и е направил мен и цялото ми семейство за срам  защото такова нещо се разчува не можеш да го скриеш

# 467
А и е опознала що за стока е Бихтер и и му простила.

Бехлюл и Бихтер не са стоки с различно качество, според мен!

# 468
  Бех не е изневяравал на Нихал с Бихтер-а след като се сгодиха и спа с нея,какво беше?  Боже,Боже или то понеже още не беше спал с Нихал не се брои  ooooh!  Просто като чета се чудя възможно ли е наистина толкова много да се изкривяват фактите ,за да паснат? Ще му прости,че е бил с Бихтер,нали ,какво толкова,голяма работа станала  Sick,думи нямам просто като чета такива изказвания  Shocked  Бехлюл предаде всички и това е най-трудно простимо и то не с кого да е,ако този факт за повечето пишещи е маловажен и едва ли не за пренебрегване,заради мъжка природа и тем подобни съчинения,то за други е доста тежко морално престъпление,в което участва и Бихтер.Ако не беше нищо особено,след като се разбере всичко ,щяха да се разцелуват  Sick

# 469
дали някой от форума може да направи Субтитри за  финалната серия
преди няколко теми я бях постнала с бг .суб.Има ги в Youtube, изпиши Ask i memnu bg.sub излизат последните 2 серии.
  :bouquet:platinum

# 470
Колкото и да се различава , пак е "попила " нещичко ! Wink Тя също гледа предимно своя и на семейството си интереси . Благодарение на майка и и на Бихтер Нихал получи работа и дори акции в холдинга , а когато Бихтер напусна първият Аднан , двете с Фирдевс бяха по- загрижени как това ще има се отрази на тях , от колкото за това какво се случва с Бихтер !
Аз мисля , че не може , когато около теб гори , да кажеш , че не те интересува никой и да се скриеш в собствената си добре устроена сушинка ! Или може и да можеш , но тогава заразваш всичко , мъжът ти напуска холдинга , ставате самостоятелни и независими и тогава - ок ! Въпреки , че и тогава не е редно за мен !  Peace

джоджо , аз не мисля , че Нихал заслужава човек като Бехлюл ! Връзката им е изградена на лъжи и интриги , не мисля , че имат бъдеще ! Peace

# 471
 Бех не е изневяравал на Нихал с Бихтер-а след като се сгодиха и спа с нея,какво беше?  Боже,Боже или то понеже още не беше спал с Нихал не се брои  ooooh!  Просто като чета се чудя възможно ли е наистина толкова много да се изкривяват фактите ,за да паснат? Ще му прости,че е бил с Бихтер,нали ,какво толкова,голяма работа станала  Sick,думи нямам просто като чета такива изказвания  Shocked  Бехлюл предаде всички и това е най-трудно простимо и то не с кого да е,ако този факт за повечето пишещи е маловажен и едва ли не за пренебрегване,заради мъжка природа и тем подобни съчинения,то за други е доста тежко морално престъпление,в което участва и Бихтер.Ако не беше нищо особено,след като се разбере всичко ,щяха да се разцелуват  Sick

а, някой снощи даже беше писал, че след годежа на БиН, БиБ не са били интимни повече....сигурно се забравят нещата.

# 472
 Да,забравят се,за да се напаснат както би се искало,но има и други,които помнят.  Бихтер забременя точно след годежа с Нихал,тъй че хич не й е изневерявал,не  Mr. Green
   Госпожата,подкрепям всичко написано на сто процента   bouquet

# 473
Просто това е мнение, което е различно от твоето.
...предпочитам повече да чета, отколкото да пиша smile3525

Ето, това е!

Сигурен съм, че и мен ще обвините в нещо, но карай!...  Какъв ли не го изкарахте Бехлюл, какъв ли не го наричахте, ама прескочихте нещо:  Бехлюл, който много обичал паричките на чичо си, на 25 години нямаше кола, защото не беше си поискал, защо ли? А уж бил готованец-лапач ; тъпата Елиф  смачка  колата му, единственото, което Бехлюл имаше със собствени пари ( не изкарани с работа, но все пак негово наследство, а не Аднанови пари), а той потули пред полицията това, можеше да я осъди и да си получи загубеното, но не го направи, лиши се от нещо, за което всички млади мъже мечтаят и с цената на всичко се опитват да имат - кола.  Защо ли ? Любителят на охолния чичов живот пак се примири да пътува с таксита, вместо с кола.

Ако беше толкова долнопробен Бехлюл можеше да се подвизава и скатава в холдинга, други да работят, а той да получава заплата, достъп до банковите сметки на чичо си или на холдинга, би могъл той да дръпне 200 000 долара при бягството им, т.е. той да осигури парите за бягството им, но не е той, а тя.  От даденото във филма стана ясно, че Бехлюл харчеше толкова от парите на чичо си, колкото получеше от него самия, не го забравяйте, това значи много.
   Това значи, че единственото  ценно нещо в живота за Бехлюл беше обичта и принадлежността му към семейството, което по неволя има, а не по право, а не парите, като цел, ако правите разликата добре, ако ли не, Ваша си работа.

И така, на фона на всичко, което написах, в дома на Бехлюл ( защото домът на Аднан бей беше и негов дом по волята на самия Аднан ) с гръм и трясък се въдворяват два субекта, които привидно „ не обичат парите „, но купуват като невидели дрехи, обувки и бижута, играят комар от криво разбрана богаташка принадлежност, разбират, че децата са необходим наследствен фактор, но не стават за обичане, че и на всичкото отгоре едната субектка изисква безпрекословна обич, любов, всеотдайност.
 Аз съм ! Други няма ! – е нейното мото.

Останалото е по законите на биологията и физиката.  Според мен за  останалото виновни няма, вина няма, любов има, всичко е любов или омраза, и е толкова сложно, многопластово, комплексно, че чак се чудя откъде вземате едни мисли и къде виждате всичко онова, дето го изписвате по такъв не сложен, но дисекционен  начин.
Има много класика за любовта ( и на хартия и на лента ) , но никой не я е разгадал любовта, освен Вас, де !  Дерзайте ! Успех !

# 474
Госпожата - разбира се че Пейкер е попила нещо все пак толкова години са живели заедно няма начин. Но за мен се различава в това че  се интересува най вече от съпруга си и децата докато при другите две няма такова нещо там се гледа само собственото си АЗ .Фирдевс действително уреди акциите на Нихат но според мен беше за да го отдалечи от Хилми да го привлече към "отбора на Мелих". Тя знае че това ще нарани страшно Хилми все пак  Нихат му е единствен син

# 475
Slawena - Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана и нека всичко което ти се иска да ти се случи  bouquet Весело посрещане на празника!

Не съм съгласна, че Бихтер иска парите на Аднан.
Тя беше готова да остави всичко много, много пъти.
Бехлюл е този, който не може без парите на чичо. Много мразя такива мъже, нищо не е постигнал в живота си сам, още живее с родителите си, но иначе е много важен!

Беше готова, ама само на думи и празни приказки... много е смела, няма що...  Joy

# 476
  Акциите на Нихат бяха ,за да живее добре дъщеря й.Пейкер се интересува за любимия си мъж и децата и пак за собственото си аз-заряза сестра си,тъй че къде е разликата?Еднаква е с тях.

# 477
vedat  newsm10 Отдавна имаше нужда от един такъв пост...

Благодаря за пожеланията  newsm51

# 478
 Всички знаем че не беше готова да си тръгне и да остави всичко ако беше така щеше да си тръгне само с това с което дойде - с дрехите на гърба си . Та тя даже искаше да наеме къща в Маями  ако Бех се съгласи да избягат  и пак с парите на Аднан . А защо заряза сестра си защото Бих се държа гадно и с нея  . Пейкер се опита в интерес на истината  искаше да поговорят но не нашата хубавица не понася никакво вмешателство.

# 479
  Бех е алтруист  Joy,това разбрах аз.  Вместо да се казва как е можел да краде пари,нека се каже защо не работи и не е завършил. Историята с колата и Елиф-премълча,за да не дава обяснения защо се е разделил с нея,да не стават панаири и да има репортери,така че как прави всичко само и единствено от добро сърце -за мен не е така.
  Тук никой няма претенцията да е разгадал нещо,а пише за своите виждания и разбирания,vedat,  и няма нужда някой да се подсмихва под мустак.Нека каже мнението си,добре дошъл е,но не и да обижда останалите фино и под прикритие.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 15:04 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт