С МАЙ-ски рожби се сдобихме, щастието ний открихме! - Тема 1

• 29 216
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Добро утро bowuu
Мен кво да ме гледате...като пребито магаре съм Mr. Green

Тук съм със Слави като бебе но сега съм същата. Ще потърся още снимки но обикновенно аз снимам.
За коликите какво да кажа - вече незнам какво да давам, как да го давам и кога да го давам Tired То като има...има. Сякаш сега Еспумизан /давам 3-4 пъти на ден, че май от него се запича/ и Колийф-а давам когато сме в нас, че пише да се държи в хладиник.

производителите на Венци Mr. Green

# 181
Бръмбазела Hug   Много благодаря за съветите ! Ще се опитам да му давам да суче, въпреки,че сега ми се струва невъзможно. Иначе се носим със слинг и спи върху мен постоянно, много часове в денонощието.. Но за гърдата НАИСТИНА не знае какво да прави с нея.. лапва за малко, изнервя се, продължава да търси наоколо и плаче... надявам се да се научи един ден. наистина голямо стерелизиране пада  Simple Smile

# 182
  • София
На нас ни подариха ето това  вчера, аз го изпрах и изсуших в сушилнята и го пробвахме вечерта. Беше й много интересно. Имахме и още една играчка, която закачих и тя също й хареса. Надявам се да й е интересно за по-дълго време, но сигурно ще трябва да търся още закачащи се играчки.  Grinning

Само не разбрах защо играчките са закачени наобратно - аз ги закачих да гледат към нея.

# 183
Здравейте и от нас:)
Моята мацка още е сополива, вече не знам какво да правя.  Shocked, че да и мине. Не може да яде, не може да спи...постоянно изнервена. Когато се опитваме да издърпаме секретите с аспиратор, реве все едно я колят ooooh! Поне кашлицата спряхме за сега и температура няма... Praynig
Мист, Нели, Хера и Менианте - Много сте хубави всички - изглеждате страхотно на снимките Hug
ние снощи  с таткото пробвахме да  luvbed, но много некомфортно ми беше Twisted Evil Дали от умора, дали от напрежение или от часа на забавата (4,30 сутринта, след кърменето Mr. Green) не знам, но не беше каквото очаквах след 8 месеца суша ooooh!
Искам да кажа и за запека - снощи пробвахме с моя мъж ЕБХ на бебка и се изака сама, без никакви проблеми и помощни средства.  Peace Който има желание може да опита, при нас помогна Simple Smile
Хайде усмихнат ден от нас!

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 09:59 от princess SHENY

# 184
Добро утро и от нас с Ина!

Снощи ми беше много добричко детенцето,само проблема с акането остава Cry

Иначе и ние с ММ официално  открихме новия сезон luvbed

# 185
Момичета я кажете , когато не сте на разходка как минава денят с бебето в къщи?
Само моето ли спи на всеки три часа по 30 мин и се разнасяме през другото време.Играчките си ги гледа точно 10мин.
И друго да питам гимнастика правите ли на бебетата и ако да каква?

# 186
 И ние се разнасяме нон стоп,ама нали сега им е времето да ги носим и да ги гушкаме.Голямата ми дъщеря вече дори не мога да я вдигна,колко бързо лети времето...

# 187
Ха,добър ден най-накрая и от мен  Laughing

Нелили...много сте красиви с Елито...а тя много ми прилича на батко Алекс  Heart Eyes

Луси...хайде сега....стига скромничи  Stop .Ти нямаш никаква нужда от фотошоп и така си прекрасна и другият производител на Венци също  Flutter

Аз последно храних в 23:30 и после ме събудиха в 03:40  Tired Надявах се на мааалко повече сън за мен.Но пък след това Рая откара чак до 09:30 та успях да се наспя  Flutter Незнам обаче кога ще махне това среднощно хранене.Брат й и сестра й  нямаха такова и затова ми е малко странно  Thinking От 00:00 директно сутринта се будеха....а това хлапенце нещо не ме кефи така  Thinking Дано по-нататък се отучи  Praynig

# 188
  • Сливен
Привет и от нас Simple Smile
Наистина стоенето в къщи малко е кофти... Особено сега, когато времето е малко облачно и всеки момент може да завали... Не посмях да я изведа, защото забравих да купя дъждобранче за количката и ме е страх да не ни завали...
Ние снощи се хранихме към 9, после се събуди към 1 и аз я взех да я кърмя, но малката заспа както си хапваше и я прехвърлих в кошарата и... Събуди се към 6,после в 9:30 и... сменихме си памперса и се нахранихме... оставих я в легълцето и, а тя си кротуваше и гледаше... Но така около 1 час, а после докато аз простирам дрехи тя се разцърка... Взех я и готово, отпусна се и дреме... Липсвала съм и аз Simple Smile

Нелили... Люси много сте хубави на снимките Simple Smile

# 189
Здравейте мами,
браво на всички които сте се наспали и сте свежи на нас тази нощ беше трагична  #Cussing out
Събуди се с пълен памперс в 3:30 часа смених го неще да заспи принудих се да я нахраня в 4:30 часа в 5:30 часа пак напълни памперса и дремнахме до 7  часа Tired
Направо съм труп милсех да излезем днес но нямам сили  ooooh! Дано довечера е по добре  Praynig

# 190
  • София
Здравейте майчета и от мен! Laughing Laughing Laughing
Нелили,Менианте: Страхотни снимки, много сте сладки с бебенцата на питите си!  bouquet
Деси,Шени: Добре дошли в клуба на правилите luvbed  Peace
Снощи, у нас имаше ''лайнян тайфун'' между 23.00 и 24.00-5 къпания и 5 чифта дрехи-това е равносметката Mr. Green Какво му стана да това детенце, дали не е реакция на колийф-а? newsm78
Днес имаме нова мода- Маги отказва да се храни повече от 5 мин.- много съм притеснена Sad, иначе е спокойна и не схващам какъв ни е проблемът? smile3511

# 191
  • Варна
абе като говорите за  luvbed ... има ли някоя мама на която още не са спрели лохиите след 40-тия ден?!? На мен още ми цапа, вече се срастнах с тия превръзки  #Cussing out Имала съм и чисти дни и тъкмо да се зарадвам и пак - изненада  #Crazy В нашта къща кекса е мираж от август месец, от както разбрах че съм бременна и док забрани! И после то не бяха шевове, конци, и сега тия лохии край нямат  Rage
При нас снощи беше голям екшън в 3ч.... малката така се беше наакала, че памперса не издържал и кошарата беше приказка  ooooh! тя реве гладна, аз се чудя кое по напред да мия, после така се наяде, че от лакомия повърна на фонтан върху спалнята.... не беше повръщала така досега, явно се уплаши, задави се, и пак рееев  ooooh! викнах таткото да я държи докато аз сменям чаршафи посред нощите, тя пак реве гладна  #Crazy направо ме подлуди това детенце, сега като я гледам как е заспала като ангелче, все едно не е била тя  Joy
Сега като прочетох назад, гледам че не само при нас е било весело снощи  Joy

# 192
# 193

Снощи, у нас имаше ''лайнян тайфун'' между 23.00 и 24.00-5 къпания и 5 чифта дрехи smile3511
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Извинявай, сигурно не ти е било смешно, но не се сдържах  Wink Нас Колийф ни запекоха и ги спряхме.
Дона Ани и Виктория не са се разписвали, дано бебчетата им да са добре Praynig

# 194
  • София
oposum4e, аз досега чисти дни не съм имала, а от 2 дни пак са ми кървави... Направо имам чувството, че никога няма да свършат...  Close
А при вас е било голямо шоу посред нощ... Аз се изнервям само като направим повръщането на фонтан и мама и бебе трябва да се преобличат, пък после и мама да мие под - защото обикновено я усещам кога ще го направи и обикновено го правим на пода - навеждам я и се почва  Sick  smile3511help clean

А мен ми е интересно как се справят мамите с близнаци?

Общи условия

Активация на акаунт