Седмокласната дружина - ФИНАЛИ!

• 34 685
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Майчета, тъй като и ние като всички вас умуваме по подредбата на желанията, искам да ви попитам за мнението ви с  бал 33.714 момче има ли шанс през тази година за 1 английска или за Испанската. Аз понаправих накои сметки, но ще се радвам да ми кажете и вашето мнение. Ние попадаме в групата 10.500-10.999 с 10.857 и две шестици от дипломата, силни сме с математиката, но желанието е най-вече за езици, поне до снощи беше така Simple Smile

# 481
  • Sofia
Някой попита за децата от провинцията, които ще кандидатстват в София..... newsm78
На мен също ми е интересно. Миналата година са били около 200 (но къде го прочетох.. не мога да се сетя.. Възможно е да е в наръчника на Ню Импрес, но не съм сигурна).

# 482
Някой попита за децата от провинцията, които ще кандидатстват в София..... newsm78
На мен също ми е интересно. Миналата година са били около 200 (но къде го прочетох.. не мога да се сетя.. Възможно е да е в наръчника на Ню Импрес, но не съм сигурна).

540 бяха м.г. - и според Наръчника  Laughing

# 483

540 бяха м.г. - и според Наръчника  Laughing

Значи правим сметки без кръчмар. Айде пак към заявленията и още СОУ-та в класацията. Щото от провинцията идват сигурно високите балове за ЕГ-тата и СМГ-то.

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 12:59 от робин

# 484
Майчета, тъй като и ние като всички вас умуваме по подредбата на желанията, искам да ви попитам за мнението ви с  бал 33.714 момче има ли шанс през тази година за 1 английска или за Испанската. Аз понаправих накои сметки, но ще се радвам да ми кажете и вашето мнение. Ние попадаме в групата 10.500-10.999 с 10.857 и две шестици от дипломата, силни сме с математиката, но желанието е най-вече за езици, поне до снощи беше така Simple Smile

Този бал се равнява условно на 32,94 миналата година (момчета!!!) и в 1АЕГ има приети момчета с такъв бал - можем да предположим, че и тази година ще е така с бал 33.714  newsm10

# 485
Много се писа до тук, че по-важно е какво ви се иска, а не за какво ви стига балът. Но все още майки планират да подредят желанията си според това за къде (според тях) им стига балът. Така рискувате да пропуснете шанса си. Пишете това, което искате, а ако не стане - нищо не губите. Но ако стане, печелите всичко. Зарежете тези сметки с баловете, те нямат значение за подреждането.

# 486
Рових, рових и само това намерих за Варна като сравнение на балове за тази и миналата година.
http://www.facebook.com/note.php?created&&note_id=208172762552903

# 487
  • Sofia
Желанието на моята дъщеря е френската гимназия. Поради една единствена причина - иска да учи във Франция (тя е творческа личност и много я влече мода и фотография).
Изобщо не иска и да чува за немски, за испански...... за математически гиманазии... Детето си има съвсем ясна цел и се опитва стъпка по стъпка да я следва.
Искрено се надявам да успее да се пребори с тежката конкуренция, тъй като балът и е почти 31.
Стискам и палци да има късмет!

Пък..... каквото сабя покаже Simple Smile

Нататък в желанията естествено, че пак ще нареждаме паралелки с френски по другите гимназии... Simple Smile Отново, защото тя това иска.

# 488
Белмекенска благдаря! newsm53  Ще продължаваме да се преподреждаме newsm78 до 15 време бол

# 489
Двойките са драстично повече, но пък те като гледам в сравнение с миналата година - са за сметка на децата с тройки, които така или иначе не влизат в сметките за елитните гимназии. Шестиците са повече тази година също, от което следва, че баловете ще са по-високи май...

# 490
Черна станция, точно защото децата ми искат една от тези две гимназии, и точно защото ще ги напишем на първите места искам мнение от майките тук.

# 491
И аз прочетох в наръчника, че са били 540 кандидати от страната.

Сега ако е удобно да повторя въпроса си за процентното съотношение на младежи/девойки в СМГ и НПМГ? Все някой трябва  да има поглед как стоят нещата?

Определено няма да подреждаме желанията според това, за което ни стига бала, но искам поне някакво спокойствие къде горе-долу може да се очаква класиране.
Порових се за статистиките от 2009г, и ме шокира огромната разликата с 2010. Тази година почти няма изменение спрямо миналата, въпреки твърденията, че 97г била с най-малък брой родени деца Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 13:31 от Lois

# 492
  • my own world....
Много се писа до тук, че по-важно е какво ви се иска, а не за какво ви стига балът. Но все още майки планират да подредят желанията си според това за къде (според тях) им стига балът. Така рискувате да пропуснете шанса си. Пишете това, което искате, а ако не стане - нищо не губите. Но ако стане, печелите всичко. Зарежете тези сметки с баловете, те нямат значение за подреждането.

АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО! Подреждайте си желанията, без оглед на бал, пол, оценка.

# 493
Ние като подавахме документи в ТУЕС специално ги питах и ми отговориха, че и разпределението по залите, и резултатите и въобще всичко ще се качва на сайта им, такаа че няма да имаа нужда да се разхождате до там

# 494

Порових се за статистиките от 2009г, и ме шокира громната разликата с 2010. Тази година почти няма изменение спрямо миналата, въпреки твърденията, че 97г била с най-малък брой родени деца Rolling Eyes

Това е заради факта, че 2009 е последната със стария изпит - преразказ, задачи по математика, а от 2010-та е тест към външното оценяване и баловете се вдигнаха. Първият модул гарантира 4-ка, а той все пак е направен според нивото на всички ученици, а не на кандидатстващите, които специално са се готвили.

Общи условия

Активация на акаунт