Тема Незабравима 206

• 37 279
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
А, леля Живка май е донесла булчинската рокля #Crazy- бре, бях се закахърила за тая жена, определено липсваше! yes
Керем сега и той ли романтик ще го раздава- нещо не ми стана особено ясна тая сцена, що го шамароса мадамата? newsm78 Някой би ли ми казал как се казва тя Praynig- пропуснала съм момента на представянето! Thinking
И каква омраза в погледите на Харун и Бату #Crazy- невероятни актьори са! thumbsup Само се сетете как се гледаха на снимките зад кадър! Peace

# 61
Харун на гарата между влаковете ми се види твърде официален, за да е тръгнал на лов за Бату- черен безупречен костюм, бяла риза, прилича на младоженец! Thinking По всяка вероятност сватбата ще е истинска и за пореден път ще се провали! ooooh!
 Ей, тия нашите хора така и не могат да се оженят значи! Crossing Arms Да не говорим, че един щастлив момент не изживяха докрая! ooooh!

Оф,Дани,предпочитам да не си права! Hug
Стига с тия провалени сватби-всъщност едната беше сън,а другата провалена!Третата вече трябва да е истинска!
Харун беше така облечен и когато дойде Арас.

# 62
  • Варна
Така ли ми се струва или се появи оня куршум, който Бату пази за Харун още от първия сезон- сякаш го размотава в ръцете си! Thinking Бре, тоя да не вземе да гръмне пак Харун #Crazy smile3555, че още не съм се оправила от шока от предишните му травми  Crossing Arms или пък да убие Арас #Crazy- че ние тъкмо го нагласихме за Ниса Crossing Arms Оооох, аман от тоя Бату... ooooh! ooooh! ooooh!

# 63
А тия двамата-Харун и Бату,как налитат един на друг,като козлета,голяма смешка са!

Да,това е куршумът,който Бату пази за Харун-представяш ли си  какво желание за мъст,каква омраза!Дано не влезе в употреба!Или Бату сам да се гръмне с него!Не знам защо,но мисля,че Бату няма да умре....

# 64
Благодаря за фрагмента!  bouquet

Интересен се очертава епизода,само да не провалят поредната сватба... ooooh!

# 65
Благодаря за фрагмана. smile3525
Не ми се ще да мисля, че ще провалят и тази сватба.Това трябва да е подготовката.

# 66
Благодаря за фрагмента!  bouquet

Интересен се очертава епизода,само да не провалят поредната сватба... ooooh!

Несъмнено,разплитането на възела около интригите на Бурак и Бату ще бъде интересно.А и Арас така е подивял,че ще тласне събитията.

Пепел от рози,страхотни гифчета,поздравления!

# 67
  • Варна
Едно е ясно- серията пак ще е интересна и ще има от всичко по много! yes
И каква красива целувка на Харун и Еда в леглото! thumbsup
Днес се обсъждаше любовта между тях- че изглеждала вяла, действията им банални...Значи от коментарите излезе, че докато двама влюбени са гаджета, е интересно, пък като станат двойка и почнат съвместен живот- става безинтересно и вяло. Съвсем вярно- екшъна и тръпките са преди брака, след това идва рутината и еднообразието! Grinning Ама, като виждам глезотийките на Еда, които гледахме в предната серия, и номерцата й безкрайно кефят Харун- карат го да се чувства мъжкар и половина, грижи се, закриля я, угажда й, приятно му е, точно от това има нужда и тя му го дава! Ей, озапти го тая жена- влезе му в сърцето и под кожата, тури му златни юзди, на бавен огън го върти и той с удоволствие се отзовава! Ех, ашк, ашк...   loveuuu

# 68
# 69
# 70
  • Варна
Хубавица! newsm03 Особено когато е щастлива- цялата грее, много е лъчезарна! babydust7
Пепелке, страхотно гифче newsm10- пак си уловила страхотния момент! newsm51

# 71
Едно е ясно- серията пак ще е интересна и ще има от всичко по много! yes
И каква красива целувка на Харун и Еда в леглото! thumbsup
Днес се обсъждаше любовта между тях- че изглеждала вяла, действията им банални...Значи от коментарите излезе, че докато двама влюбени са гаджета, е интересно, пък като станат двойка и почнат съвместен живот- става безинтересно и вяло. Съвсем вярно- екшъна и тръпките са преди брака, след това идва рутината и еднообразието! Grinning Ама, като виждам глезотийките на Еда, които гледахме в предната серия, и номерцата й безкрайно кефят Харун- карат го да се чувства мъжкар и половина, грижи се, закриля я, угажда й, приятно му е, точно от това има нужда и тя му го дава! Ей, озапти го тая жена- влезе му в сърцето и под кожата, тури му златни юзди, на бавен огън го върти и той с удоволствие се отзовава! Ех, ашк, ашк...   loveuuu

Тъй като днес ми е ден за критика, Grinning, ще споделя защо съм съгласна с Каламитси, че Еда беше представена като лигава бременна. В момента, когато тя се качва в колата след като изкупи сергията с плодове Simple Smile, ми се видя неестествено да не предложи на Яамур от тях. С Харун заиграването си беше супер, но мястото не беше в тази бременност или поне не в тази форма. Wink.
Може би съм задълбала във филма Laughing, но ще да е от качването на субтитри. Wink
Та в този ред на мисли:87еп със субтитри. Благодаря на всички, които се включват с превод и изясняват детайлите. За мен те са важни.
http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhee#p/c/80378D3496C9011C

За да не чета дали съм разбрала или не - пояснявам, че Еда за мен е дискусионен образ, също както ... и Едже. Приемам всякакви  аргументи - за и пратив. На Харун, на Бату, на Мелда, на Арас- какво да им обсъждаме - ясни и предвидими...Поне към момента... Wink

# 72
златна рибке,благодаря за субтитрте! newsm51 newsm51 newsm51

# 73
  • Варна
Тъй като днес ми е ден за критика, Grinning, ще споделя защо съм съгласна с Каламитси, че Еда беше представена като лигава бременна. В момента, когато тя се качва в колата след като изкупи сергията с плодове Simple Smile, ми се видя неестествено да не предложи на Яамур от тях. С Харун заиграването си беше супер, но мястото не беше в тази бременност или поне не в тази форма. Wink.
Може би съм задълбала във филма Laughing, но ще да е от качването на субтитри. Wink
Та в този ред на мисли:87еп със субтитри. Благодаря на всички, които се включват с превод и изясняват детайлите. За мен те са важни.
http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhee#p/c/80378D3496C9011C

За да не чета дали съм разбрала или не - пояснявам, че Еда за мен е дискусионен образ, също както ... и Едже. Приемам всякакви  аргументи - за и пратив. На Харун, на Бату, на Мелда, на Арас- какво да им обсъждаме - ясни и предвидими...Поне към момента... Wink
Вярно е, че има много незавършени сцени, неща, които естествено биха се случили и не ги дават, но това е според мен, защото нашия сериал не е тип риалити. Искам да кажа, че доста сцени остават някак недовършени, виждаме доста случили се неща под формата на спомени, разбираме за нечии действия от репликите на други герои- например се оказа от превода, че Тюркян е отишла в болницата при Мелда, а дори не беше загатнато това с някакви кадри поне за миг, два! Както и с това пътуване за цели две седмици до Лондон- аз лично чак от превода разбрах, мярна ми се някъде, ама не разбрах, че са били там семейно на почивка. После безкрайно съжалявам, че не показаха нещо толкова важно каквото да речем е съобщаването на новината на Ямур, че ще става кака! Това е доста важен момент и предполагам, че ще покажат нечий спомен по темата- дано да намерят време за това, че има да гоним всички Бату...отиде поне две серии! ooooh!
А за плодовете в колата имам две версии- първо Еда не предложи плодове на Ямур, щото не бяха мити, а детето не бива да яде неизмити плодове. А второто- че ако Ямур искаше, Еда щеше да й даде- Ямур не пожела! Закачам се! Laughing Peace
Благодаря за сериите със субтитри bowuu- неоценимо е това, което правиш за всички нас! newsm51

# 74
  • Варна
Едно стихче от мен  Peace

Ще ми повярваш ли...

Ако кажа,че вече не те обичам-
ще ми повярваш ли?...
И че престанах да изричам
името ти с трепет?...
Ако кажа,че нощем заспивам
без да мисля за теб-
ще ми повярваш ли?...
Дори в съня покой не намирам-