Тема Незабравима 206

• 37 405
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Бату е в оранжерията....където усети за първи път #Crazy....желанието на Мелда да бъдат интимни.Нервен е и се самонавива.....пак Хубавелко ще му е виновен,че любимата му Мелда се намеси и осуети пъклените му планове.Нов гняв силен и разрушителен ще нахлуе в болния му мозък.Защо се срещат сред вагоните newsm78Мелда сигурно .....чака последния влак с който да отпътува ......към гори тилилейски hahaha Joy hahahaно им се обажда преди да го направи и на двамата.И те ......сигурно за да осуетят плановете и....отиват за последен разговор./поне за Харун/А Бату....си гурно да я  #2gunfireгръмне.Нали отдавна е забравил що е то.....разговор.Влиза и направо #2gunfireТа такава e  мойта теория ....среща на гарата ....на 13 коловоз.А Меца през това време е отпътувала runningкъм своите горски другарчета hahaha Joy hahaha
А бату как свирепо се засилва......към нашето момче......като бик на червено.Малии то злоба и гняв невиждани и нечувани.Много ще му е на сгода на Хубавелко .....да протегне крак и да го спъне.....
Ако има и минаващ влак в същото време.....той ще свърши черната работа newsm12 smile3521 smile3508
Ама кой знае какъв вариант ......ще ни предложат-101 hahaha Joy hahaha

# 226
  • Варна
И едно стихче за така дълго чакания безпрецедентен финал на нашия сериал  Crossing Arms

На финала

Един красавец неустоим,
чаровник неповторим,
омагьосал една жена,
но и малката й сестра!...
И малката от очарование
изпаднала в безсъзнание
и цели два сезона бленува,
а ние гледаме какво сънува...

Цяла история с фантазии,
с безброй герои разни
се вихри 7 години в съня
на малката влюбена сестра...
И след 2 сезона- отрезвяване- #Crazy
на тежка сватба се озоваваме,
съвсем както си му е реда-
женят се  Харун и Мелда,
другото го е сънувала Еда...
Няма изпепеляваща любов...
Нито екшън и предизвикателства...
Няма драматични обстоятелства...
Само спокойния бъдещ живот
на влюбените Харун и Мелда
и фантазиите на малката сестра,
имала невероятно лошия късмет
да се влюби несподелено в своя зет...

Колкото и да не ни се вярва,
може развръзката да е такава!
И макар и да прилича на гавра-
всичко да е било филм да става! Crossing Arms

Организирам партизанско движение
за всички фанатизирани фенове
и ще търсим оня,в чиято умна глава
се е зародила тая велика идея-
да ни представи като сън любовта
и в 90 епизода фантазията за нея!
И като го намерим- жална му майка! newsm66
Да видим друг път, ще ли се будалка,
с чувствата на толкова хора, отдали
време, сърце и душа на сериала!...

Може би ще има нов трети сезон-
един още по-голям розов балон-
живеят в хармония Харун и Мелда,
а лек за сърцето си търси Еда-
озовава се край прословутата локва,
изпръсква я не някой друг, а Арас,
слиза и двамата се поглеждат в захлас
и съвсем нова история започва...
Че ще има Ямур с друг татко е ясно,
но всичко ще върви по мед и масло...

Само дето няма да я има
историята "Незабравима"!...

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 16:08 от danidorina

# 227
Боб,Дани,страхотни стихотворения!  newsm51 newsm51 newsm51

# 228
# 229
  • Русе
Боб,Дани, изклю4ителни стихове сте написали! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501
За "Сън или реалност"!

За "На финала"!

# 230
 Здравейте Незабравими! Hug Heart Eyes
Диди88 ,  bouquet:Дани,   bouquetРоси,    bouquetПетко, HugБоб,  bouquetНевероятни таланти, страхотни сте.Милена благодаря за превода   bouquet
Аз си искам финал, Харун и Еда 1dating married

# 231
Боб,Дани,страхотни стихотворения!  newsm51 newsm51 newsm51

+1

Не съм участвала в други форуми за филми,сега хвърлям чат-пат по едно око на Фатмагюл,но едва ли друг филм е бил стимул и вдъхновение за написването на толкова много стихотворения!
Поздравления за всички таланти във форума! newsm51 newsm51 newsm51
Ако знаех откъде взима Вени тези красиви рози,щях да ви поднеса един голяяям букет!

# 232
Щом на финала ще присъстват "фанатизирани фенове" - само по себе си говори за финал Харун-Еда. Именно за тяхното събиране палиха свещи, а непосредствено след това излезе и изявлението на Байрям (или както там беше) за финала на сериала.
Ако са замислили край с Харун-Мелда, нямаше изобщо да ги канят, нали тази фанатизирана орда ще прегази всички от екипа.
Поздравявам стихоплетците  bouquet

# 233

Боб, Дани, за вас и вашите прекрасни стихове!

# 234
  • Русе
О4аквайки днешното "интервю" нещо позанемарихме нашите герои! Rolling Eyes

# 235
  • Монтана
Щом на финала ще присъстват "фанатизирани фенове" - само по себе си говори за финал Харун-Еда. Именно за тяхното събиране палиха свещи, а непосредствено след това излезе и изявлението на Байрям (или както там беше) за финала на сериала.
Ако са замислили край с Харун-Мелда, нямаше изобщо да ги канят, нали тази фанатизирана орда ще прегази всички от екипа.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Весела,както винаги-право в целта,абсолютно те подкрепям и аз мисля така!Ще ги "разкъсат" при финал Харун-Мелда!Не приемам за възможно финалът,който Бг-хелп предполага,макар всички да знаем,че Мария разполага с достоверни източници...Дано този път да са само нейни предположения...Всеки има право на мнение,но така коментирания финал ще бъде антифинал и крайно нелогичен,неочакван и плод на  #Crazy #Crazy #Crazy сценаристи...Не вярвам да стигнат чак до там...Филми на Байрам никой няма да гледа след това-убедена съм...

# 236
Боб,Дани,страхотни стихотворения!  newsm51 newsm51 newsm51

+1

# 237
  • София

Каква прегръдка .....желана и истинска,очаквана и пропита от толкова много чувства.....  loveuuu Two Hearts  loveuuu

ПРЕГРЪДКА   

Прегръщам те......и стига ми това   
Да зная че си жив..... и си добре   
Изстрий с целувки моите сълзи   
В очите ми пак слънцето.....върни   

До мен си .....стига ми това   
Положила глава на твойто рамо   
Харесва ми как казваш ми Еда...   
Обичам те.... и винаги ще е така   

В тялото ми.... нов живот кипи   
И само искам да сме заедно щастливи   
Подай ръка....и с нежност усети   
Сърцето мъничко на воля как тупти   

Това е твоят син... жадуван и красив   
Невероятен дар.....за нашата любов   
На тебе сигурна съм....ще прилича   
Ще има най-прерасните усмихнати очи   

# 238
  • София
newsm10 smile3521 newsm10
На кайма за кюфтета ще ги направят..... hahaha Joy hahaha

# 239
Привет и от мен.
Чудесно клипче е сътворила Росисан.
Подробен превод на Милена.
Прекрасни стихове.
Форумът кипи.
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Сватба Мелда- Харун е толкова абсурдна, колкото и Едже-Харун, Еда-Арас или Еда-Толга.
Това са подигравка не толкова с публиката, колкото със самата любов.
Дори и сън да е цялата таз епопея, дето следим, който и ще да е сънуващият-било Харун или Еда, събуждайки се какво ще установи? Ясное, че чувствата в реалния му живот са мноооого далеечеее от изгарящия плам на таз сънувана, бленувана или жадувана любов. И каква сватба ще правят тогава без тоз огън? Никаква. Нито Еда, нито Харун биха приели след такъв сън да се женят за някой друг.

На втори прочит сцената в колата на път за чифлика: стана ми смешно като видях Харун да кара колата на Еда. hahaha Сетих се за израза: мъж на жена си. Та така страшна е таз Еда - узапти мъж като Харун до положение да е мъж на жена си! hahaha И то без почина на кака си- вериги и упойващи! Joy Даде му само любов и... себе си. bowuu
Незабравимке, приемам мнението ти за добротата на Еда. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт