Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 12

• 46 819
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И аз да дам отзиви за две успешни сделки:

Стилна прическа в салон Арлет - изключително любезно отношение. Момичето, което ме обслужваше с голямо старание и умение ми направи много хубава прическа, въпреки че и бях казала, че бързам и да посъкрати малко процедурата. Пак ще го посетя салона.

Средиземноморско меню в ресторант "Финно" Пловдив (promomax.bg) - много съм доволна. Любезен персонал, вкусна храна и никакво по-различно отношение от това, че сме с ваучери. Накрая управителката дойде да ни попита дали всичко е наред и дали сме доволни. Определено ако имам  пак път за Пловдив, ще посетя ресторанта дори и без ваучер. 

# 151
Мамма Миа http://grupo.bg/offers/view/mamma-mia-3 - СУПЕР ! Топла и вкусна пица + студена бира - ще купя още ваучери Simple Smile

И аз съм доволна от ваучера от Мамма Миа, пици и салати по две. Вкусни, големи, препоръчвам!

# 152
  • София - Дианабад
А до този салон "Атина" как стигате? Автобус 72 върши ли работа?

# 153
  • София
С това ме спечелиха тези от Дадено.бг Simple Smile
6 дни детско меню от Ози. Юхуууу!!!
Пускам линк.
http://dadeno.bg/team.php?id=35
Ако имате наблизо пункт за раздаване на храна на Ози, офертата не е толкова изгодна, защото е задължително да ви я доставят срещу един лев на ден, т.е. реално ще си доплатите още 6 лв. и сметката излиза 15 лв. Ако си взимате храната от пункт за 6 дена ще платите 18 лв.

# 154
  • София
С това ме спечелиха тези от Дадено.бг Simple Smile
Пускам линк.
Ако имате наблизо пункт за раздаване на храна на Ози, офертата не е толкова изгодна, защото е задължително да ви я доставят срещу един лев на ден, т.е. реално ще си доплатите още 6 лв. и сметката излиза 15 лв. Ако си взимате храната от пункт за 6 дена ще платите 18 лв.
Ян Бибиян отвръща на удара http://grabo.bg/sofia/ednodnevno-detsko-meniu-na-polovin-tzena-0mtzr  Grinning
Това на Ози не е от най изгодните мисля и аз.

# 155
Цитат на: Confidential в Пон., 13 Юни 2011, 10:04
С това ме спечелиха тези от Дадено.бг
Пускам линк.
Ян Бибиян отвръща на удара http://grabo.bg/sofia/ednodnevno-detsko-meniu-na-polovin-tzena-0mtzr 
Това на Ози не е от най изгодните мисля и аз.

Според мен като цена това с Ян Бибиян излиза същото, защото там цената е за еднодневно меню. Но все пак Ози за мен са по-добрата и качествена кухня. Тук, разбира се, не искам да влизам в спорове с никого - всеки си има право на мнение и предпочитание.  Peace Аз лично вече заявих от Ози.

# 156
  • София
Оби кеноби, и аз мисля че Ози е по качествена, обаче синът ми има друго мнение по въпроса, яде повече Ян бибиянската  newsm78. Така че въпрос на вкус /не моя обаче/  Wink. И да, вярно двете оферти са с една и съща цена, хубаво е да имаме избор  Peace.

# 157
А до този салон "Атина" как стигате? Автобус 72 върши ли работа?
С автобус 72 ти е идеално:) Слизаш на спирката преди залата Фестивална( в случай,че идваш от центъра към Плиска) и тръгваш по улицата,която върви покрай парк Редута. Мисля ,че ти се падаше втората пряка да завиеш вдясно и после веднага в ляво. Салонът е в нов блок и трябва да слезнеш по едни стълби към него. Пише си с големи букви АТИНА на козирката и се вижда лесно:) Hug

# 158
Оби кеноби, и аз мисля че Ози е по качествена, обаче синът ми има друго мнение по въпроса, яде повече Ян бибиянската  newsm78. Така че въпрос на вкус /не моя обаче/  Wink. И да, вярно двете оферти са с една и съща цена, хубаво е да имаме избор  Peace.

С една и съща цена, но Ози е подходящо за деца до 1,5 год и е от 130 до 180 гр. порцията, а Ян Бибиян е за деца до 3 год. и порцията е 200 гр. Така че Ян Бибиян излиза по-изгодно  Peace

# 159
  • София
Отчет Simple Smile

Уикенд пакет в хотел Кабеи от Вип Оферта
Мнооого добре  Peace Само времето не беше много ОК, но хотелът няма вина.
Иначе хотелът и обслужването за мен са 10/10  Peace

# 160
  • София
Ихааа, каква темичка открих!
Тъкмо за мен - такава краста ме е обзела с тези ваучери и мен  Laughing Сега се лекувам от зависимости  Mr. Green

За отчета. Повечето ми сделки са сполучливи, дори сме много доволни. Вече не помня колко ресторанти обиколих, ние предпочитаме да ходим на място, а не да поръчваме за вкъщи. Но след като толкова хвалби има за МаммаМиа, ще си вземем да опитаме. Макар и да ограничавам домочадието от тестянки и пици... сигурна съм, че те тайно навън се тъпчат с пици  Mr. Green

От заведенията най-много съм запомнила bar&dinner „Мармалад“! Наистина беше страшно вкусно всичко, което опитахме там, дори най-обикновеното им ризото. Все се каня да отида пак без ваучер, ама пусто - няма време от все нови и нови ваучери  Laughing

Го паста... 50/50... 4 соса опитахме и не ни харесаха тези, които са на доматена основа - дали заради голямото количество моркови, дали нещо друго... ама ние сме страшни любители на спагетите и е трудно да ни угодиш в това отношение. Иначе самата паста я признах! Браво на собствениците!

Сега имам два ваучера за ресторант "Pacific" http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/vaucher-t-dava-pravoto-na-5 … ol-i-napitki.html   - взех ги само, защото много хвалеха ресторанта и , съответно, очакванията ми са големи.
Някой вече да е ползвал там? Впечатления? Трябва ли да правя резервацията значително по-рано? Гледам, че доста ваучери са продадени   Thinking

Като ми се отвори повече време, ще споделям и за опита си с козметичните процедури.
Но, накратко - студио Савана (в Борово ходя) - супер ми допадна, въпреки, че е много мънинко. Работят обаче качествено, усмихнато, цивилизовано във всяко отношение! Гледам, че постоянно пускат оферти по сайтовете, което те кара да си подозрителен. Но всъщност, ще се радвам да просперират и да задържат нивото все така! Дори бях свидетел, как една клиентка с ваучер им развали солариум кабината. Страшно сдържано се отнесоха, без никакви коментари, само тихо се вметна реплика помежду им: "Ето, това вече е голяма щета!" - и толкоз. Без хън-мън, пищене и превземки. Дано не им се случва повече!  Praynig Само успех мога да им пожелая!

Андеа Спа - Бляк!  Sick Не ща там повече. Ходех в Стрелбище. Не, че се държат обидно, но все пак е доста махленска обстановката там, а и послъгват в процедурите. Бях си взела ваучери за премахване на разширени пори. Моите не са в ужасно състояние, но като видях офертата, се занадявах, че ще се изгладят. Естествено, че не! За акне може и да е ефикасна процедурата, но не и за пори. Пускаха много малко импулси, а после взеха, че смениха апарата с някакъв дето въобще не "парва". И лъъъжат, та мажааат.... Никакъв ефект нямам, 7 процедури направих, а и при тях няма да стъпя повече!

# 161
  • София
 Леле, колко сте бързи, връщам са да чета, след това ще споделям за една интересна оферта от фирма на наша съфорумка  Heart Eyes

# 162
Прочетох за Андреа Спа, та се подсетих да напиша и аз малко "минуси". Имам цели 6  Shocked ваучера за епилация и дори след 3тия нямам окапали и 10% от космите- апаратът ли им не струва, намаляват ли го, за да няма ефект- не знам. Отделно веднъж ме записаха за неделя без да уточнят, че е за салона в Ст. град, а този в Стрелбище не работел тогава и търчах от Борово до Ст град, миналия месец пък ме записаха за следваща процедура и ми звънят преди 5 дена да ми кажат, че се объркали и нямало как да ме вземат за този час, та отложихме процедурата за след 2 седмици и въобще... пълна мъгла и лошо отношение. Третият път когато ходих правеха първа фотоепилация на едно момиче и то естествено попита дали ще има ефект след първата процедура (знаете как е- всеки се надява), а тази служителка й отговори супер любезно, че ефектът ще е минимален, а такава грозна физиономия направи зад гърба й- ужасно беше.
Дразнят ме много и не знам как ще ги преживея още цели 3 пъти!!!
Препоръчвам Боби М в Редута за фотоепилация- за 4 процедури ми паднаха около 90%от космите под мишките и 80% от космите на зона"интим" (не знах как да го кажа)  Laughing.

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 12:17 от vanirka

# 163
Sandalka,понеже каза че предпочиташ не за вкъщи Mama mia,сигурно това ще ти допадне! http://grupo.bg/offers/view/mamma-mia-semejna-pica   Аз си грабнах един ваучер, но моля споделете имате ли впечатление кой от 4-те им ресторанта е най за предпочитане! Аз сам била само в този до Ал Невски ,но той не е вкючен в офертата. newsm78

# 164
Еее момичета Sad аз тъкмо снощи си купих ваучери за антицелулитен масаж в Андреа спа. А вие сега  ги оплюхте Simple Smile Нищо аз си го избрах че ми е близо, после и аз ще ви кажа моето мнение

Общи условия

Активация на акаунт