48-ма Канадска Празнична и Лятна

• 30 809
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
По т. 3 това единствения адрес ли е в София или е по mестоживеене?

МaНЕВрата,

Обслужва те общината по местоживеене (според личната ти карта) и адресна регистрация. Моят никога не съм я сменяла и съм към община Сердика. Моята препоръка е да им се обадиш преди да тръгнеш натам. Мен ме изпращат в някаква ритуална зала да си дам документите. Ще ги питам конкретно тях защо е така... любопитство.

Peace и аз да се изкажа,защото точно това  правих миналия месец и добре,че им се обадих...бяха много любезни...по адресна регистрация е,но без обаждане не става,защото е имало прегрупиране ...http://bgwedding.com/index.php?page=s_4 ето ги адреси и телефони Wink

# 466
Mоят адрес по mестоживеене е общ. Връбница, ще звънна значи да ги питаm. Mерси за градивното ви лУбопитство по въпроса.

Shemet, за mесец ще си ходиm с Ер Транзат до Истанбул, а оттаm с автобус за Кърджали (mъж mи е оттаm). Кефя се как цените на билетите иm скачат с по 100$ на седmица и се чувстваm забогатяла  Mr. Green

# 467
  • Vaudreuil Canada
Shemet, за mесец ще си ходиm с Ер Транзат до Истанбул, а оттаm с автобус за Кърджали (mъж mи е оттаm). Кефя се как цените на билетите иm скачат с по 100$ на седmица и се чувстваm забогатяла  Mr. Green

Това звучи интересно ще разказваш подробности после и дали си доволна от пътуването.
И дай уеб сайта откойто поръча билетите че до догодина да не го загубиш Simple Smile

Ако има някое чартърче директно до плажа ще се замисля първо да си почина после да се срещна с родата  Joy Joy Joy

# 468
Мерси и аз за полезното инфо  bouquet

Остава само да проверя дали в Отава предлагат този формуляр, гордост на Квебек или трябва аз сама да си го търся из нета Wink

И при нас разпитваха съседите за паспорта на Диди.

За памперсите, да разбирам ли, че Костко са най-изгодни. Ние досега не сме пазарили оттам Crazy Как става това с издаването на членска карта и това вид кредитна карта ли е, каквато предлагат други големи магазини или нещо друго?

# 469
Не е кредитна, точно членска си е, както едно вреmе в Mетро. Без нея не mожеш да пазариш. http://www.costco.ca/Membership/MembershipPopup.aspx?lang=en-CA Иmа и кредитни с връщане на кеш. Нз. колко струват в Коско паmперсите, накой ако иmа точна инфо да каже, аз купуваm от mагазина на народа

# 470
Вчера бях там (коско).Купих памперси размер 3 за 35 $- в кашона са 228 бр.

# 471
... аз купуваm от mагазина на народа ...

Който е....? Simple Smile
Иначе в Уолмарт пускат памперсите много изгодно на промоция, просто трябва да се следят брошурите и по инфо от други майки да се отива в първият възможен момент, защото бързо свършвали. Например скоро 1-цата от около 200 и няколко бройки в кашон (май 250) беше за около 25 долара.

# 472
  • Калгари, Канада
И ние сме без Коско карта, пък сме оцеляли - взимам ги когато са на промоция от супера и от Уалмарт, и допълнително /когато имам/ им давам и купончета за намаление.

Я да попитам /в последния момент/ там от къде си взимате купони за Макдоналдс, КФС и други разни такива? Тук ни ги носят в къщи с флаярите.
А също има ли вероятност по моловете да има книжки с купони /намаления/ за атракциите?

Галче, ако не си се регистрирала, виж се запиши в сайтовете на Памперс и Хъгис, те ще ти пратят семпъли и периодично купони, също виж сайтовете за сухо мляко - смилъс и др. /не ги помня/ - пращат ти също семпъли /аз имах 2 големи буркана, ако ти се наложи да дохранваш да не купуваш/, за каши и пюрета - също пращат купони и мостри от кашите. Малко по диагонал ги пиша нещата, дано момичетата ти пишат конкретните сайтове или провери марките в магазините и влез в техните сайтове, виж какво предлагат при регистрация.

# 473
Kaмбанка ,то верно вече не останало.Леко и безброблемно да минава и да се гушкаш едно сладко ,ядящо и неревящо бебче.

По въпроса за памперсите не мога да се включа ,ама направо ме изумихте с ваденето на паспорти.Това за разпитването на съседите и за искането на 3 -ма свидетели го чувам за първи път Shocked.Аз също вадих 2007 на дъщеря ми паспорта ,ама само искаха да присъстват 2-та родители и детето.A ako някой от родителите не може да присъства поради някаква причина трябваше някаква декларация да се представи.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 20:54 от tanyta

# 474
И ние сме без Коско карта, пък сме оцеляли
Joy
A аз дори не съм и ходила там за 4-те ни години тук. Wink

Я да попитам /в последния момент/ там от къде си взимате купони за Макдоналдс, КФС и други разни такива? Тук ни ги носят в къщи с флаярите.
На КФС имам купони от днешната поща. Ако искаш, може да ти ги дам. До 31-ви август са. Не ми трябват. Имах и други тези дни, но съм ги хвърлила.

За паспорта на Маги и ние не сме имали такива спънки, когато го вадихме. Да е било зимата 2005-2006, не помня. В Бургас. Всичко беше мирно и тихо. А и аз съм с различна фамилия т.е моята си. И на общ адрес не се водихме тогава.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 21:00 от Вери

# 475
  • Калгари, Канада
И ние сме без Коско карта, пък сме оцеляли
Joy
A аз дори не съм и ходила там за 4-те ни години тук. Wink

И аз не съм.

Мерси, Вери  Hug Ако се сетиш вземи ги с теб на срещата.
Аз имам някакви също, ама не съм сигурна дали важат за Квебек.

# 476
мамамия, благодаря ти за съветите  bouquet; за купоните и на нас в пощата ни ги пускат, но ние не ги ползваме. Ще видя, ако Диди не е орисувала последните, които са ни пратили и аз ще ви ги запазя Hug

# 477
Вчера бях там (коско).Купих памперси размер 3 за 35 $- в кашона са 228 бр.

3-ка в Уолmарт (mагазина на народа  Mr. Green уточняваm за Каmбанка) 188 бройки са 25$. Mай е същтата работа.
Аз в Коско пазаря заради mесата, mного са качествени, а и още 5-6 избрани продукта, но всичките хранителни.

Купони уж събираm, но никога досега не съm ползвала, все ги забравяm  Embarassed

# 478
  • Монреал
Уф, това Коско изобщо не спестява, а по-скоро харчи повече пари - най-вече за импулсивни покупки  Crazy И ние нямаме карта и не мисля, че е необходима, освен ако не се плануват някакви големи покупки и спестяванията наистина оправдават примерно 1-годишен абонамент. Храната е на същата цена както и в другите магазини, а от козметиките не знам колко се спестява - то като си купиш 2 кила шампоан и ще го ползваш 1 година после, не е като да трябва да се купуват козметики през цялото време.

Днес ходихме на ваксинация и младежа е точно 8 килограма, направо цепи грама Laughing, според мен 3-ка памперси си му е идеална. Маневрата, колко кила сте сега? Иначе ние преди ги купувахме от Жан Кутю, като пуснат промоции, но напоследък сме се ориентирали към уолмарт. Абе уолмарт си е уолмарт откъдето и да го гледаш  Mr. Green

# 479
Манервата, много ме заинтригужа и мен с този полет до Истанбул. Я дай повече инфо, може и на лични - как се стига от аерогара до автогара и подобни Simple Smile
С тези 3ка памерси ме хвърляте в тъча. МОя младеж до към 9 месеца май кара на 3ка Хъгис. Той на 1 г беше 9 кила 78 см. Тогава сме били май на 4 вече
3ка наистина най-дълго сме ползвали (кашоните от тях в  мазето са най- много), така , че смело запасявайте от промоции. По един кашон 200 бр си отива на месец.

ЗА Костко - доволана съм от месата (пилешкото го развалиха откак не е лилидеил), сирена също, разни препарати,  и т.н. - 1/2 -2/3 от пазара минава оттам. За нас магазина е ОК.

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 06:12 от WebMama

Общи условия

Активация на акаунт