We see ‘SUPERNATURAL’ everywhere

• 25 323
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • # супернатурална #

А вие да не изцокате цялото вино, докато се оправяме, ей. И аз обичам.

Само ако го оправиш целия, докато цокаме.

Ееее, съвсем се уляхте, все пак Главната може да хвърли по някое строго око в даден момент Stop Laughing

Toчно щях да питам: 'С някаква практическа цел или да?' Laughing

Емпирично-когнитивна?  newsm78

# 91
Викам накрая да взема да се запиша в новата сладко-забавана тема и аз. Момичета, както всеки път, справили сте се като отличнички.  Hug   То и наградите Розето ги дава като за отличнички. За купони много ви бива - оправяне на менюто, омазване с мед, облизване на чиниите, бутилките - до последна капка и все такива разтоварващи дейности. Изглежда пикникът продължава. Относно загадката с е  предавам, с вдигнати ръце съм пред този Сам  Mr. Green 

# 92
А вие да не изцокате цялото вино, докато се оправяме, ей. И аз обичам.
Само ако го оправиш целия, докато цокаме.
Ще, ще. И него целия и брат му... целия, надявам се Rolling Eyes , зависи колко бързо поемате и колко носите на цокане.

Ех, Лили, само и само да си с вдигнати крайници пред Сами и този кадър ще кажеш, че не знаеш от къде е.

# 93
Тц-тц-тц докато ме няма сте разковали Самито. А за мен помислихте ли, оставихте ли нещо за кака ви? Без срам сте, ей...

# 94
Импалка,едва ли има фенка - било то Градинарка, Мараканка, Кастиелка, ултраска.... - която да не знае от къде е този кадър!  Laughing

# 95
  • # супернатурална #
Има, има, Люс като я види вири рЪце, пери краци, и много й се иска да развее белия чаршаф, пардон, знаме  Laughing

Инче, откак сме седнали на поляната, все за теб си мисля. Обстрелвах те на скайп, на лични, да дам адреса на полянката, та да се завъртиш уж съвсем случайно, с кошничка в ръка и цвете  в косите, ама нъц!

P.S Не е съвсем разковачен  Wink Още диша. И се надява  Laughing

# 96
Оф, Галче, трудно ми е тази вечер и затова така се получава, но иначе... След като се надява, тичам да търся неква кошница или поне цвете за коса, че да мога да се люсна и аз на полянката. Вие удържайте фронта, аз тичааааам....

# 97
този кадър, който сте го пуснали....
като се загледам в негоооооо

не само не знам от коя серия и кой сезон е... ами дори от кой сериал е не знам....

ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ

бъгнах се

# 98
  • # супернатурална #
Оф, Галче, трудно ми е тази вечер и затова така се получава, но иначе... След като се надява, тичам да търся неква кошница или поне цвете за коса, че да мога да се люсна и аз на полянката. Вие удържайте фронта, аз тичааааам....

Удържам...удържам....ще удържааа   Joy Не търси китки, виж в кошницата на колоездачите имаше цял букет, ще те закичат.

Оле, днес всеки втори пост е мой  ooooh! Я да дойде Чък с тефтера, нали щяхме да разпределяме Градинаря според участията в темата. Поне веднъж да се вредя първа на лехата.

Айдее, и Белс се предаде  Laughing

# 99
 Joy  Импалко, ми не знам  Mr. Green  Вярно е, не помня нито сезона, нито номера на епизода  Mr. Green  Това си е точно  като в оня виц, в който двама мераклии си задавали "трудни" гатанки  Mr. Green и единият все не познаваше  Joy  Сега, да ходя ли да оправям чаршафа, за да се предам или  Rolling Eyes  да играя нечестно и да превъртя 1-2-3- сезона. Май беше преди Касово време newsm78

Ей я на - и Белс в затруднение  Joy   Накрая ще дойде Главната с пръчката и ще ни опресни набързо, че както е тръгнало, от Градинаря ще остане само бледа сянка

# 100
Еееееее, то бива бива .... ама оставете малкои на нас де  Hug Уморихте ги ... Гале  Hug, благодаря ти за подаръците, и моя взимам/ консумирам , и на Импалка  Heart Eyes също (така де и нейния подарък).

Дейна, пощата ти е пълнаааааааааа.

# 101
P.S Давай подсказка, аз мисля, че е от втори сезон, или?
На прав път си, да, ей това прическите на Сам до съвършенство са усвоени Laughing

Аз прическите му ги оправям, но пусто не мога да се сетя къде бе подпрял така замечателно бюрото. Че и с ръкавици  Thinking Да не е в серията, дето се появяваше името Дейна Шулц , а тях и двамата ги арестуваха.

Като че ли не е този, ами другия епизод, в който ги арестуваха - 2x19 Fulsom Prison Blues Thinking

# 102
този кадър, който сте го пуснали....
като се загледам в негоооооо
[...]
ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
бъгнах се
Taка се ражда форумския фолклор: след толкова "ъъъъъ...", разтърсващ бъг.

Съгражданке, как, моля ви се, ще ми консумирате подаръка Sad ? Ненаситниците сме известни сме с това, че делим и споделяме Flutter .

PS. Хи-хи, успях да издебна Dana Hug .

# 103
Здравейте,
Най-после и моя милост да се появи онлайн днес. Мерси, че сте събрали епизода - надлежно го свалих и го архивирах за поколенията. Страхотно се е получило с двата финала, ммм Wink

Hug За Розето, Бичи, Апокалиптик, Галчето и Бела (дано не забравям някоя), които се включиха в епизод 5. Hug и за Импалка и труда да ни го поднесе на едно място.

Представа нямам от къде може да е новата загадка... такъв Сами облегнат на бюро май за пръв път забелязвам. Simple Smile

# 104
Колко секрети съм точила по тази двойно подпираческа снимка:

Общи условия

Активация на акаунт