Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 143
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
И аз да се разпиша в темата със снимки. След няколко седмици маски с касия, натурална къна, мед, кисело мляко и др работи вече косата ми е както преди да се боядисвам като състояние, цветът е по-тъмно русо, което само на слънце и на светкавица има червен отблясък.

Преди:
Дължини - http://i52.tinypic.com/ng6djt.jpg
Корените - http://i52.tinypic.com/34s4ck9.jpg

След:
Дължини - http://i52.tinypic.com/2z4jlnn.jpg (горе и долу вляво се вижда отблясък, който го има по цялата коса в зависимост от светлината)

Вече ми става лошо като си помисля за боя, след като виждам как може да изжлежда косата и без такова третиране. За корени ще се занимавам по-натам, вероятно ще седя по-дълго време с мед и касия, за да ми изсветлеят.
Но като цяло косата е много по-мека и лъскава  Heart Eyes

Косата ти изглежда страхотно след процедурите!
Връщам се да те изчета, за да видя как е постигнат този резултат. И на мен в последните дни ми минава през главата мисълта да изсветлявам с натурални средства, пък какъвто цвят стане - такъв. Simple Smile

# 541
  • София
Наистина в чудесно състояние ти е косата! Чак се замислих пак дали да не пробвам? Кажи, моля те, след маските пробвала ли си да си изсветляваш корените и хваща ли боята? Мен това е основното, което ме спира, защото основата ми е тъмна и без силна боя няма как да стане обезцветяване.

# 542
  • в 1001-та нощ
по памет и ест. й цвят е тъмно рус - така, че не съм удивена от резултата, едва ли ще се получи при тъмна основа  newsm78

# 543
  • София
Моята идея е да продължа да се обезцветявам с боя, а дължините да третирам с безцветна къна, т.е. амла или касия, за подхранване и блясък.

Дачита, Wink пробвах SP на Wella, вярно много добре се отразява на косата! Simple Smile

# 544
Мерси, момичета  Heart Eyes  bouquet

В действителност косата ми е добила топъл цвят, на снимката се вижда горе топлият оттенък. Друго е че косата ми много бързо расте. В течение на една година си бях с коса до раменете (без да я постригвам често), а сега ми е пораснала доста.
gardje, ти май искаше медно русо? според мен е безумие да се мъчиш с бои, като можеш да се изрусяваш с хубава боя и да слагаш глос отгоре със съвсем малко къна. Срещала съм го и като ягодово русо.
Аня♥♥ , светла ми е основата, затова мисля, че касия и мед ще ми изсветлят корените, а пък и с това слънце сега. Но още не съм пробвала. Щом основата ти е тъмна, пак можеш да се боядисваш, но пък да си правиш такива маски.

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 13:52 от Blondie_

# 545
  • в 1001-та нощ
 Hug аз си спомням, че дискутирахме какво съдържа  Hug но вече не помня  newsm78 трябва да видя къде коментирахме  Hug

# 546
Здравейте, момичета! Бих искала да си повторя питането и ще съм благодарна за насоки. Как да се ориентирам как да избера боя за първо боядисване? Какво задължително трябва да знам или да не правя  Rolling Eyes Трябвали първия път да се обезцветява косата. Някой може ли да даде съвети?

# 547
  • Бургас
Ей, пак ме направиха като кокершпаньол. Обясних на фризьорката, че първо трябва да ми обезцвети корените и тогава да ме боядисва, а тя ми дръпна един спор, че боята наистина била супер изсветляваща и нямало нужда. Как да се оттърва от този жълто-оранжев отенък? Изглеждам като болнава, днес няколко пъти ме питаха зле ли ми е... Ако опитам с тези Силвър... матиращи щампоани, дали ще има ефект?

# 548
Ей, пак ме направиха като кокершпаньол. Обясних на фризьорката, че първо трябва да ми обезцвети корените и тогава да ме боядисва, а тя ми дръпна един спор, че боята наистина била супер изсветляваща и нямало нужда. Как да се оттърва от този жълто-оранжев отенък? Изглеждам като болнава, днес няколко пъти ме питаха зле ли ми е... Ако опитам с тези Силвър... матиращи щампоани, дали ще има ефект?
да, пробвай матиращ щампоан има професионални както и балсамите на Престиж. И бъди благодарна, че не те е направила с блондор  Wink Ефектът е един и същ, боята така или иначе пада и остава обезветеното, но ако е с блондор много се къса косата после  Peace Сподели коя боя ползваш

# 549
Здравейте, момичета! Бих искала да си повторя питането и ще съм благодарна за насоки. Как да се ориентирам как да избера боя за първо боядисване? Какво задължително трябва да знам или да не правя  Rolling Eyes Трябвали първия път да се обезцветява косата. Някой може ли да даде съвети?

Здравей  Wink първо много зависи дали косата ти е баядисвана в друг цвят а ако не - каква ти е основата.Ако е тъмна само с боя няма да се получи желания цвят и ще трябва да свалиш няколко тона (в зависимост какъв нюанс русо искаш).Ако е по-светла (например средно рус) може и само с боя но и в двата случая няма да се получи перфектен цвят от първия път.Съветвам те да идеш на фризьор поне първия път- не прави експерименти в къщи особено ако не си наясно какво и как трябва да направиш Peace Успех  bouquet

# 550
  • Бургас
да, пробвай матиращ щампоан има професионални както и балсамите на Престиж. И бъди благодарна, че не те е направила с блондор  Wink Ефектът е един и същ, боята така или иначе пада и остава обезветеното, но ако е с блондор много се къса косата после  Peace Сподели коя боя ползваш

Едиственото което ме успокоява, че поне рижото ми е равномерно. Казах да избере боя, която да ми убие жълтото и да е нещо по светло. Когато ми обезцветиха цялата коса, пак си беше жълта, но предния фризьор какви миксове правеше , не знам. но се получаваше добър цвят, който и ми ходеше. Боята беше на Бес, не помня номера, аз като се видях и ми причерня. Тя се осети, каза да започваме наново, щяла да ме обезцвети, та пак да ме боядисва. Отказах, може да е рижа, ама все пак някаква коса ще имам на главата си.

# 551
  • Lost in a fairytale ...
Мацки, зная, че обсъждате професионални бои, но  някоя все пак пробвала ли е ECHO? Имам някакъв спомен, че съм чела отзиви в темата, но ми е абсурд да ги намеря, така че, моля ако някоя е пробвала да сподели колко изсветлява. Блондирах си косата онзи ден, получи се много приятен цвят след матирането, но стана доста неравномерен. Мисля си, ако пробвам да я тонирам с безамонячна боя дали ще падне до следващото боядисване?
Препоръчайте ми добра супер-изсветляваща боя за масова употреба, моля Rolling Eyes Загледах syoss онзи ден  Rolling Eyes

# 552
LilMissSunshine ECHO е доста слаба боя не покрива добре бели коси а точно русите нюанси са толкова слаби че не ми се говори.За syoss боята е хубава покривна но бързо се отмива.За супер изсветляваща се сещам за палете-достатъчно силна за да се постигне хубав светло рус цвят след блондиране. Става дума за тази http://www.palette.bg/nashite-produkti/permanent-natural-colors/ … er-pepeljavo-rus/  номер 219
Друга подходяща е велатон  Peace  bouquet

# 553
Момичета, има ли някоя от вас на линия,че пак съм в шах.

Намазах се преди 15 минути с 9.0 на крамер - бял пипер.
В момента боята,която е по кожата на главата ми е направо тъмно кафява- към черно?

да мия ли или това  е нормално?

# 554
вземи едно кичурче и изплакни виж какъв е цвета ако не е тъмно разреши го с останалата коса да се нацапа пак Peace  bouquet успех

Общи условия

Активация на акаунт