Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 089
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и от мен. От скоро се боядисвам руса,след като цял живот съм била почти черна. Получи се от първия път,но в момемнта косата ми е мн.суха и като се сресвам ми се струва че падат косми повече от обичайното. Какво ще ме посъветвате да ползвам за да си върне жизнеността косата ми?

# 646
Здравейте и от мен. От скоро се боядисвам руса,след като цял живот съм била почти черна. Получи се от първия път,но в момемнта косата ми е мн.суха и като се сресвам ми се струва че падат косми повече от обичайното. Какво ще ме посъветвате да ползвам за да си върне жизнеността косата ми?

Каква е косата ти? Косъмът - плътен, тънък? Как се грижиш за нея, какво ползваш? Опиши всичко!   Hug

# 647
  • в 1001-та нощ
между другото - последните ми две боядисвания са с лореал преференс (не покрива бели коси) и лореал екселенс (покрива бели коси)

единия път аз бях на море, втория път фризьорката беше и се спасих самостоятелно, и от двете бои ползвах суперизсветляващите, но от лореал екселенс - нямаше моето златисто русо и ползвах натуралното или бежево - и стана много бежево русо - не много типично за мен, но интересно и хубаво

като се има предвид, че всеки ден след плаж съм се мила - съм учудена, че все още няма поражения, но и ползвах само протеин в грижата с отмиване (изглаждащия копринен реконструктор на джовани - с маслата)

от боята екселенс - ми щипеше - не знам дали е по-силна  newsm78, но като че ли изсветлява повече  newsm78

# 648

изглаждащия копринен реконструктор на джовани - с маслата

Джовани от iherb ли?   newsm78

# 649
  • в 1001-та нощ
да  Peace

# 650

Каква е косата ти? Косъмът - плътен, тънък? Как се грижиш за нея, какво ползваш? Опиши всичко!   Hug

косата ми е гъста,но с тънък косъм. Не полагам особени грижи поради липсата на време,но задължително при всяко миене ползвам маска и кристали, почти не ползвам сушоар.

# 651

косата ми е гъста,но с тънък косъм. Не полагам особени грижи поради липсата на време,но задължително при всяко миене ползвам маска и кристали, почти не ползвам сушоар.

Напиши поименно продуктите, които ползваш от маска до маска има огромна разлика. Същото важи и за останалите продукти.   Wink
Бих те посъветвала да пробваш това преди да измиеш косата с шампоан:
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=231_311&products_id=2709
Препоръчвам Екстрийм версията, защото вярвам, че ще доведе до бързи резултати.   Peace
Ще изберем още неща, когато уточним какво ползваш.   Hug
При всички положения можеш хидратираш косъма, правейки си от време на време маслени маски.   Peace

# 652
Здравейте! Насочиха ме  при вас  Hug
Имам тъмна коса и искам да я направя тъмно руса.
Как е редно да процедирам без да я изгоря и да получа желания цвят?

# 653
  • в 1001-та нощ
ако имаш възможнот - качи снимки на косата в момента и цвета, който жеклаеш (картинка от нета)

също опиши косъма, дали тъмният цвят е естествен или от боя .... и т.н. каквото се сетиш, че ще е полезно  Peace

# 654
ето,това искам да се получи.
А в момента косата ми е на червени кичури ,с подложка тъмен кестен ,преди да ми ги изсветлят.Нямам снимка.
Когато ги изсветляваха фризьорката каза,че за моя тип коса бързо е станало обезцветяването.

# 655
  • в 1001-та нощ
т.е. цялата коса - без кичурите е боядисана тъмен кестен, а кичурите са обезцветени и после боядисани червено  newsm78

# 656
т.е. цялата коса - без кичурите е боядисана тъмен кестен, а кичурите са обезцветени и после боядисани червено  newsm78
да Grinning

# 657
Здравейте,и аз да се включа в чудесната темичка.Моята коса е средна дължина,с тънък косъм и не много гъста.По принцип кестенява,в момента на руси кичури,НО искам да в боядисам в цвят лешник,незнам дали ще се получи добре и каква боя да ползвам,ще се радвам да получа насоки и съвети тук,благодаря

# 658
Здравейте и от мен. )
Отдавна не съм се вясвала, но утре ще се боядисвам, та ще покажа снимки. )
Този път взех на Шварцкопф, Пърфект мус, 800. ) Ще видим какво ще стане с него.
Но нещо взе да ми поомръзва боядисването и вероятно следващият път ще се върна на 7ца на Лореал. С нея косата ми почти се доближава до естествения ми цвят и ще пробвам да я оставя да израсте.

пухи-пухи, в домашни условия ме съмнява да успееш да покриеш червените кичури. Но може да пробваш поне.
Показаният от теб цвят според мен е 6-7ца някъде.

# 659
Такаааа....боядисах се и резултата е.....уау....)
Нищо общо с русото, или поне не с 8та на Лореал. )
Така че дами, ако очаквате рус цвят от Шварцкопф мус...просто забравете.
Снимки, по-късно....още преживявам разликата. )

Общи условия

Активация на акаунт