La Redoute.fr - 198 - В очакване на намаленията!

• 51 794
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
За нормално тежащи деца, си отговарят. Маме, извинявай Simple Smile. Ако има коремче, твърдо по-голям. Ние сме по 84-5см, 11 кг и 86 са ни добре долу, за горе си позволявам и 92 от някои неща.

# 271
  • Пловдив
Имам приятелка от Германия,която си поръчва от френския Ларедут,в списъка на държавите Германия е Allemagne,доставката е същата.

# 272
За нормално тежащи деца, си отговарят. Маме, извинявай Simple Smile. Ако има коремче, твърдо по-голям. Ние сме по 84-5см, 11 кг и 86 са ни добре долу, за горе си позволявам и 92 от някои неща.

Всичко е до структура.....

# 273
Момичета, Hug
Моля за оразмеряване! За мъж с талия 91 и ханш 106, кой номер бермуди и панталони трябва да се поръча?
благодаря предварително!  bouquet

# 274
  • Бургас

Всичко е до структура.....

Така си е, много си зависи от детето.
Синчето е ... последно беше 84см, 12кг и половина. Няма коремче. Даже ги пристягам доста панталончетата.
Според мен си отговарят на ръста.

# 275
Момичета, Hug
Моля за оразмеряване! За мъж с талия 91 и ханш 106, кой номер бермуди и панталони трябва да се поръча?

Аз залагам на 44, но може и в 42 да се напъха, знам ли  Thinking Кой номер дънки носи?

# 276
Аз пак да попитам кой размер бански трябва да взема,ако за блузи взимам 46/48/стоят ми леко свободно/,а на долу 42-44?Става въпрос за цял бански

# 277
Момичета, Hug

Аз залагам на 44, но може и в 42 да се напъха, знам ли  Thinking Кой номер дънки носи?
носи 36 номер

# 278
Дай и аз попитам преди намаление - для мъж с дънки 30 какъв номер да взимам?

# 279
  • София
А дънките по коя номерация са? По българската, украинската или френската?  Laughing

Наистина ли очаквате някой да гадае и предполага как да отговори на подобен въпрос??

Темата е за взаимопомощ, да... но като гледам напоследък само се търсят отзиви и размери.
Как да има отзиви и размери, като много малко хора си правят труда да споделят  отзивите си, пък за снимки вече е и нахално да се надяваме... ooooh!
А след няма и 2 дни пък съвсем ще е мазало...
А в сайта артикулите си имат отзиви, повечето даже имат стотици отзиви, които според мен са доста по-обективни от тези тук. Моето лично мнение, че отзивите тук са субективни и за мен са безполезни и безсмислени. Хубаво би било, ако имаше начин да споделяме изгодни  линкове и полезна информация, но е мисия невъзможна.  Confused

# 280
много ви моля, припомнете ми елоският гащеризон уголемен ли  беше,благодаря

# 281
  • Sofia
А дънките по коя номерация са? По българската, украинската или френската?  Laughing

Наистина ли очаквате някой да гадае и предполага как да отговори на подобен въпрос??

Мдаа, а и какъв номер от кое - дънки, панталони, гащи?

Направо се ужасявам на какво ще заприлича темата след ден  ooooh!
Ева, напълно си права  Peace

# 282
много ви моля, припомнете ми елоският гащеризон уголемен ли  беше,благодаря
Не е уголемен, според мен си отговаря. Виж в постовете ми по-назад, бях пуснала размери за 38 номер. Дано са ти от полза Peace

# 283
  • Пловдив
получих си продуктите - много съм доволна от всичко и много им се радвам Grinning
ако някой смята да поръчва от тях, не се колебайте, хубави материи са, особено детските  Mr. Green

Ref : 3819795
Ref : 4658787
Ref : 7444079
Ref : 4616901
Ref : 4012275

bouquet

# 284
Момичета, Hug

носи 36 номер
значи 42 ще му е малко Peace
моят мъж е със същите размери, взимам 44 и са му точно, но тук носи 34, а не 36...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт