La Redoute.fr - 198 - В очакване на намаленията!

• 51 794
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Моята щерка второ лято ги носи. Нито са се усукали, нито пускат, нито са избелели.
Играе с тях в градинката, нищо, че не са маркови...

Може би има значение, че ги купих от "новата колекция", когато излязоха ... Mr. Green
и моята си ги носи - тънички са и тя ги предпочита. Не съм забелязала да са се осукали. Иначе деколтето им е широчко - да, но на нея така й е по-лесно да ги облича и съблича сама - сега има холям хъс да се облича сама  Peace

# 556
Аз пък да кажа, че не само ларедутските тениски се усукват. Една моя тениска- маркова, скоро купена също се усука, другите не съм ги следила, достатъчно ми беше една да видя за "тест". Така, че хич вече не им обръщам внимание, че се усукват.  Peace

# 557
  • Mediterraneo
Какво да пускат, те се перат направо с бялото пране. А и Джери говореше, че детето се маже с боички, не, че блузките цапат  Crazy

# 558
Какво да пускат, те се перат направо с бялото пране. А и Джери говореше, че детето се маже с боички, не, че блузките цапат  Crazy
А, аз най-малко имам интерес да лъжа, затова прекратявам с отзивите. Mr. Green

# 559
  • София
Peace

Ние имаме и от двата показани модела. Тия в тройката Laughing, ги бях взела бая големички, носи ги като туники, тая година като блузки, догодина като слим фит ще ги носи Joy Много съм доволна Peace

# 560
Туп и аз тук! Не съм изпуснала нищо, като гледам...
Тази чанта дали е с достатъчно дълга дръжка? Искам да я нося "пощальонската", някой ще хвърли ли един бобец да каже, м?  Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-sac-croute-de-cuir-cloute.aspx?pro … =1&pos=19_n_n
Засега такава ме чака на френски адрес, но точно така смятам да я нося "пощальонската" както обикновено. Мисля, че има такъв потенциал, сравнявайки дръжката със страните на чантата - 43Х34см или има поне половин обиколка  Hug
В отзивите масово се оплакват, че синият цвят не е като на снимката, изглеждал доста по-блед, избелял и не толкова ярко наситен Peace Също така някои споделят че чантата е по-малка от колкото изглежда и че не е достатъчно здрава, от мек велур и не се знае дръжката колко би и здържала Confused
Аз се чудя на бежовата Rolling Eyes

# 561
  • В La Redoute и по света
Моята щерка второ лято ги носи. Нито са се усукали, нито пускат, нито са избелели.
Играе с тях в градинката, нищо, че не са маркови...

Може би има значение, че ги купих от "новата колекция", когато излязоха ... Mr. Green
Подкрепям - имам ги и тези и другите цветове. Не са мръднали. Дори със сушилня пак не съм имала проблем.

Едит: Може би наистина има значение партидата, защото са от миналата година или зимата - вече не помня Sad

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 16:28 от Unicorn

# 562
Peace

Ние имаме и от двата показани модела. Тия в тройката Laughing, ги бях взела бая големички, носи ги като туники, тая година като блузки, догодина като слим фит ще ги носи Joy Много съм доволна Peace
И аз съм доволна от тройката едно като материя и друго,че стоят много хубаво.Само да отбележа,че  моята дъщеря носи размер 80см,а от тези 86см са и точно по мярка.

# 563
Имам момчешкият лот, дори в два цвята. Много съм доволна!!

# 564
  • София
Ами, Ева, аз пера само на 30 градуса. Мога да снимам и да покажа резултата. Плачевно е. Възможно е да са различни партиди, друго обяснение нямам.
А аз пера от 60 нагоре градуса, с ариел...

А, аз най-малко имам интерес да лъжа, затова прекратявам с отзивите. Mr. Green
А аз понеже имам интерес да ги рекламирам....моето мнение е под съмнение ли? newsm78

Аз пък да кажа, че не само ларедутските тениски се усукват. Една моя тениска- маркова, скоро купена също се усука, другите не съм ги следила, достатъчно ми беше една да видя за "тест". Така, че хич вече не им обръщам внимание, че се усукват.  Peace
Съгласна!  Peace
Потници от М&S се усукаха след първото пране... Носи си ги детето.  Laughing

# 565
Здравейте!
Тази марка отговаря ли си на номерата? Мъжът ми носи 41-42 от ризите да кажем на Аполон, тази много ми хареса, но има по- малкия номер и се колебая. Някой може ли да изкаже мнение..... Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-a-carreaux-manches-longues … =1&prodsize=0
И да добавя, че може би наистина има разлика в партидите на някои дрехи. Този пуловер http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-manches-longues.aspx?pr … mp;prodsize=00052го имам в 3 цвята, като са поръчвани в 2 различни намаления- различна е материята и качеството на всичките.

# 566
  • София
Здравейте!
Тази марка отговаря ли си на номерата? Мъжът ми носи 41-42 от ризите да кажем на Аполон, тази много ми хареса, но има по- малкия номер и се колебая. Някой може ли да изкаже мнение..... Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-a-carreaux-manches-longues … =1&prodsize=0
Да, отговарят си по принцип. добро им е качеството.
Но понеже не са с традиционните размери за ризи по обиколката на врата, а по тази на гърдите, сподели колко му е гръдната обиколка, за да те насочим правилно. Peace

# 567
Аз пък съм хвърлила око на това  smile3508
http://www.laredoute.fr/vente-veste-cintree.aspx?productid=32419 … amp;source=search
много ми харесва ...  Rolling Eyes

Здравейте!

Дрехите от тази марка са много добри и според мен си отговарят. Взимала съм за мъжът ми, и той носи ризи 41-42, тежи 76 кг и определено  М няма да му стане според мен

# 568
Момичета, бихте ли ми казали, за да ми даде кода за чувалчетата БД, трябва ли всички артикули да са от зеления сектор или е достатъчен само един. И кое всъщност е зелен сектор?

# 569
  • В La Redoute и по света

Съгласна!  Peace
Потници от М&S се усукаха след първото пране... Носи си ги детето.  Laughing

И бенетон се усукват, стига с тоя спор  Tired. Това е и до кроеж, не само до качество на трикото.

Евка, ти с тия 60 градуса вируси ли мориш или какво ?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт