Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 226
  • 935
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Варна
Несиха, а Джемма Уорд? http://www.supermodels.nl/gemmaward
А Наталия Водянова? Жизел и тя ли е със стара слава? http://www.supermodels.nl/giselebundchen
Първо Жизел си отива към 30-те и е супермодел а не изгряваща, към които се прилагат драконови мерки.

Второ Воднянова - ми че бюста и е 81, 9 см до 90, извинявай но това е на ръба на анорексията....т.е. идеална е за модел.
Така де, като казвате на авторката на темата че хапвате каквото душа ви иска, пък сте с манекенски мерки, това не е вярно, не оставяйте жената с погрешно впечатление  Peace

http://www.supermodels.nl/nataliavodianova

# 122
  • София
Кейт Мос колко беше висока?
Кейт е една на 10 000, не я замесвайте, тя е изключение и е модел заради изключителна харизма и сексапил.
Питам колко е висока.
А ако знаеш и колко кила е, ще съм ти безкрайно благодарна.

# 123
Я пак ми припомнете какво общо имат моделите с теми4ката,4е ми загубих края? newsm78
Жената трябва да е жена-визия,поведение,обноски,говор.
Дори и разгневена и сложна трябва да е жена.
А кг са само цифри служещи на с4етоводителите.
Ако един мъж те оби4а би те оби4ал при промяна ,както и обратното е вярно.
Та семейните отношения страдат не от режимите,кг и манекенките9 (има и такива слу4аи),а от отношението и динамиката на една връзка.

# 124

Това е к-у-л-т-У-в-о!  Laughing

# 125
Познавам толкова грозни слаби жени, както и толкова чаровни закръглени- не знам кое е по-добре. Не съм нито от едните, нито от другите, не съм пристрастна  Laughing
Всъщност, доста жени, в стремежа си да са съвършени, заприличват на мъже- факт  Laughing

# 126
Какво ги зачепкахте тея манекенки и развихте метъра, мисля, е няма мъж, който да се оплаче срещу Моника Белучи, която си пие кафето сутрин с него  Mr. Green
И една от фаворитките ми- Бриджит Бардо
А какво за кажем за зайчето на Хю Хефнър през 1970  Wink

# 127
  • Варна
Несиха се заяде за метафората "манекенска фигура". И взе да ни обяснява какво именно е ТОВА.

# 128
Кейт е една на 10 000, не я замесвайте, тя е изключение и е модел заради изключителна харизма и сексапил.
Питам колко е висока.
потърси си сама

богиня - стига вече с тези стари топмодели. пробиеш ли веднъж (най-вероятно с 70/50/70  Laughing), после спокойно можеш да стигнеш огромния размер от 90/60/90  Wink

tanyatais мисля че добре закри темата с моделите, аз вече обясних защо се намесих с тях. Обяснявам, защото някой без да иска каза, че имал тези мерки  Wink надявам се сега ме разбра.

# 129
Какво ги зачепкахте тея манекенки и развихте метъра, мисля, е няма мъж, който да се оплаче срещу Моника Белучи, която си пие кафето сутрин с него  Mr. Green
И една от фаворитките ми- Бриджит Бардо
Така де- къде ще сравниш Моника Белучи с Кейт Мос, или Жизел, която е абсолютен травестит  Crazy

# 130

Но всъщност темата е, дали си пият кафето сутрин с удоволствие със собствените си жени Simple Smile

# 131

Това е к-у-л-т-У-в-о!  Laughing
Мерси  Wink
А не са ли?
Аз 70-75 кг се харесвам ,и няма мъж ,който не се  обърнал след мен ,но тука направо ще ме разпердушинят каква дунда съм с тези кг.
Важното е да изглеждаш женствено и мъжът ти все така да се обръща след теб след N: брой години....пък колко ядеш ,защо го ядеш и колко кг си са....подробности.

# 132
Авторката, само ти можеш да разбереш наистина, ама наистина от какво е недоволен мъжът ти.
Може да не прекарвате достатъчно време заедно.
Може той да е сто кила и твоята слабост да го дразни.
Може да му липсват моментите на лежерен разговор и отпускане.
Може да си мисли, че освен от "режима", от малко други неща се интересуваш.

А може и да не е така.
Вместо да гадаем, посмисли си ти. Особено ако имате деца, защото те попиват отношението ти към храната. Което може и да отива към вманиачаване (но ние не знаем).

# 133

Но всъщност темата е, дали си пият кафето сутрин с удоволствие със собствените си жени Simple Smile

Уммм да, щото могат да си го пият и с чужди....къде по-слаби, къде по-дебели...) всеки му според вкуса...)

# 134
  • София
Питам колко е висока.
потърси си сама

богиня - стига вече с тези стари топмодели. пробиеш ли веднъж (най-вероятно с 70/50/70  Laughing), после спокойно можеш да стигнеш огромния размер от 90/60/90  Wink

tanyatais мисля че добре закри темата с моделите, аз вече обясних защо се намесих с тях. Обяснявам, защото някой без да иска каза, че имал тези мерки  Wink надявам се сега ме разбра.

Защо. Ти си тази, която смята, че трябва да чете лекции по този въпрос.
Аз знам колко е и мисля, че е идеална.
И поради факта, че е с височина, доста по-близка до тази на нормална жена, която може да бъде определена като "висока", спокойно може да се вземе за сравнение като съотношение височина-килограми.

Общи условия

Активация на акаунт