Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 190
  • 935
  •   1
Отговори
# 225
Определено това са секси крака - къси и с голямо дупе, но всеки мускул си е на мястото

# 226
  • София
Сексито е комбинацията с тънка талия.
И дупето ако е насосано, просто идеално.

# 227
  • Варна
Определено това са секси крака - къси и с голямо дупе, но всеки мускул си е на мястото
Oсобено тези http://prikachi.com/users/the_third/8G.jpg Дай боже, всекиму такива "къси" крака.

# 228
Oсобено тези http://prikachi.com/users/the_third/8G.jpg Дай боже, всекиму такива "къси" крака.

е, аз предпочитам такива и  такива  (отляво, до "нормалните") но всеки с разбиранията си за "дълго"...

но стига вече, разбрахме се  да не спамим темата Peace

# 229
  • Варна
Въх, Несиха, ужасни са!  Grinning Толкова са кльощави, че чак изглеждат криви. Питай Третият дали един мъж би ги харесал. Отсега знам какъв би бил отговорът. Wink

Тези са перфектни: http://prikachi.com/users/the_third/8G.jpg

# 230
  • Galaxy 13197853088
отдавате твърде голямо значение на краката,
а те остават отзад.

# 231
  • София
отдавате твърде голямо значение на краката,
а те остават отзад.
Зависи.  Wink

# 232
  • Варна
Лабрадор, много точно и много на място Simple Smile

# 233
  • Варна
Labrador А за дупето какво? Simple Smile Или викаш, да не се разсейваме и да се съсредоточим върху бюста?

# 234
Има си и мъже - кракофили.

# 235
Много ясно, че всеки нормален мъж гледа жена и иска да види секс у нея, а не дали е достатъчно дълга закачалка за дрехите.

Примерите на Третия показват, че има различни варианти, които са все секси, а тези дето не са, не ги е включил.  Simple Smile

п.п. Добре, че се включиха и мъже в тази тема.

# 236
  • Galaxy 13197853088
коментирах само краката (при това в общия случай)
сексапила е комбинации с много вариации .

# 237
  • София
Във втората снимка на Несиха е олицетворението на мъжките и женските фаназии.
Мъжете си мечтаят за латино тип- насосани дупе, гърди и тънка талия, а жените за едни безкрайни крака и ръце и изобщо последният да затвори вратата.
Е, може и третият да я затвори, като единствената ни наличнист от мъжки пол.
О, имаме и Лабрадор.
Гледай какво става, когато се появят няколко дупета.

Аз си мислех, че мъжът ми харесва елегантни и дългокраки жени, когато се запознахме, наричаше ме "газелата на батко", "сърничката на батко", а малко по-късно изведнъж започна да се тревожи, че съм прекалено слаба.
Няма угодия.

# 238
Аззи, кво е това насосано дупе? Laughing Нещо не вдЕнах? Grinning
Ай ся пък кракофили...хахаха е, не.... то бяха цицомани, дупемани, сега и кракофили. Какви неща научавам тук - не е истина. Laughing
Чудех се има ли фоби или всички са фили? Joy
Трещи, разби ме. Grinning

# 239
  • Бургас
Nesiha, на втората ти снимка и на мен ми хареса повече мацката в ляво, но мъжете ще предпочетат тази в дясно, гаранция!
От диети нямам нужда, пропорциите ми са перфектни. Ако нещо се повреди в структурата, ще положа усилия да го върна в предишния вид главно заради себе си. Храним се с мъжа ми както искаме, но гледаме да сме заедно на масата вечер. Ако яденето ми се стори твърде тежко или пък на него твърде леко, хапваме нещо друго.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт