Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 043
  • 935
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Под тези гърди, нищо не видях.
Офф, много харесвам червенокоси.

# 556
важно е пропорциите да са на място и кожата да е стегната

Ей това ми е много важно. Как да стане.  Как смъкваш 30 кг., пък кожата - идеална.

# 557
мирама, имаш чудесен бюст  Simple Smile

# 558
  • София
важно е пропорциите да са на място и кожата да е стегната

Ей това ми е много важно. Как да стане.  Как смъкваш 30 кг., пък кожата - идеална.
АМи не ги смъкваш за два месеца, просто.
За 30 кила, около две години и малко е необходимо, за да не добиеш вид на изпран чувал.

# 559
Под тези гърди, нищо не видях.
Офф, много харесвам червенокоси.

Хахаха, те добре, че замаскират положението. )))))
Ама тъкмо като седна и шкембето ми ги подпира, че да не увисват.  Laughing

# 560
Трещи, ето това е 10 месеца след раждането на второто ми дете.
Свалих 30кг ( 84кг преди да родя!, 72кг се върнах в къщи) за това време. Да виждаш нещо да виси?  Wink
xxx

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 15:32 от Piny

# 561
Piny, изглеждаш страхотно.
Но това с висването на кожата си е и донякъде генетично. Имам предвид, че има хора с много малко колаген в кожата и дори отслабване от 5кг им се отразява зле. А при други като теб, няма провиснали истории.
Естествено съчетано със спорт, провисването също може до голяма степен да се ограничи.

# 562
Не, всичко е идеално.Но защо трябваше са качваш 30 кг.

# 563
спорт, спорт и само спорт е ключа към палатката и никакво гладуване

# 564
Не, всичко е идеално.Но защо трябваше са качваш 30 кг.
миличка, да не мислиш че съм искала да ги качвам?
Напротив, дори първите 4 месеца не бях качила нищо. Но после започнах да се подувам като балон.  Дебелеех не с дни, а с часове- ужасссссс Cry Cry

# 565
30 килограма  #Crazy #Crazy #Crazy
ужас.

аз сигурно щях да изпадна в дългосрочна депресия само при мисълта.

изглеждаш чудесно, предполагам компенсираш липсата на набръчкване на кожата защото си млада. до към 45г бива, след това такова драстично отслабване няма как да не остави следи от висяща кожа, която трябва да се прибира хирургично.

пини, не е до спорт само. аз правя само и единствено коремни преси и то не повече от 10, но мога за три дни да изгладя корема без никаква драма ако спра яденето.

# 566
надявам се да не ми се налага да изживявам този ад след 45та си година.
Amin!

# 567
  • София
Един обръч му е майката.
И малко преси, ще им помогнеш на коремните мускули така.
И носи рокли, бе, момиче, ти в дантели ми се привиждаш.

Пини, има разлика между 30 кила при бременност на една млада жена и напълняване с 30 кила без бременност.
Огромна.
При бременността има два пъти и половина нарастване на кръвната маса, хормоналните нива имат рязка промяна, задържането на течности неколкократно се повишава, изобщо едни 15 кила грубо си ги брой към бременността.
Останалите 15 са за твоя сметка.

# 568
Вярно е че има разлика, но ако нищо не се направи против тези килограми те си остават с години. От само себе си не се свалят

# 569
И аз съм много съгласна с това, че има огромна разлика м-у килограми натрупани по време на бременност и такива, които изключват такава.
Докато първите в една част са от теглото на плода, в друга от задържана вода....то първите са си в основни линии мазнини.
И във вторият случай се сваля и по-трудно...

Общи условия

Активация на акаунт