Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 28 922
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
а пък моя каза задължително сокчета и всичко готово, да  не съм си помислила да правя аз, че нали нестле му носят брошурки и плакатчета и безплатни мострички  Naughty

careneer пробва ли от нормална чаша?

# 646
  • в Надежда-та
Бире, ето какво ми отговори Тутс миналия път като питах за с съхранението -

ViFresh за домашните пюрета
Замразяване на пюретата:
- Излейте пюрето в индивидуални форми за лед, покрийте формата с целофан.
- Поставете формата в най-студената част на фризера до следващия ден.
- Изваждайте бързо кубчетата от формата и ги изсипете в пликове или херметични съдове за замразяване.
- Надпишете плика или съда с кубчетата със съдържанието на кубчетата пюре и датата-лимит на съхранение.
Съхранение:
Пюрета от зеленчуци и плодове- 2-3 дни в хладилника или 6-8 месеца във фризера.
Месо, риба, яйца- 1-2 дни в хладилника или 1-2 месеца във фризера.
Смес от месо и зеленчуци- 1-2 дни в хладилника или 1-2 месеца във фризера.
Никога не размразявайте пюретата на стайна температура за да се избегне развитието на бактерии. Никога не замразявайте повторно пюре, което вече е било замразявано.

# 647
Алоха и от нас с Марти. Прибрахме се всеки с по нещо: тати с тен, мама с обострена слънчева алергия и 3 кг отгоре, а Марти видимо по- свеж от приятния троянски хлад. Много беше приятно и вече планирам следващото пътуване. Никога не бях правила такава дълга пауза- последно бяхме ходили на почивка август миналата година. После ми направиха серклажа и спряхме да пътуваме. Това ми беше единственото нещо, което ми тежеше по време на бременността.

Марти вчера го уредиха с 2 ваксини и цяла нощ имаше температура и беше кисел. Съответно и аз не съм спала. Днес ходя малко 6 за 5
С пюретата нямаме много напредък, криво ляво изяжда по 60-70 гр. Явно захранването ще е мъка.

Какво ново от мен newsm78 Уредих се с цикъл и нещо циклоподобно. В този ред на мисли- как стои въпросът с кърменето и цикъла, има ли конфликт между двете

Нещо още щях да казвам, но ми е толкова крива главата, че не помня
Не ми се стои в София, но мъжо не може да взима повече отпуск до края на август. Може да си организираме една седмица по женски с бебета някъде, има ли навити

# 648
Добрютроо,

за захранването и на мен педи ми каза по-добре готови, аз съм съгласна единствено поради факта, че в момента няма тикви и стари картофи примерно, но тиквички ще дам домашни от на татко градината  Wink

мацки, все исках да споделя за обръщането и " по-мързеливите" дечица, какво ми каза рехабилитаторката и все забравям. Просто повечето дечица не им се дава възможност от постоянното носене на ръце (какъвто е нашия случай) или от  факта, че децата се оставят все по гръб. Та съвета е оставяйте децата предимно по корем и им осигурявайте място за търкаляне  Wink. Аз наистина отчитам тези грешки при мен от постоянно носене, тя няма възможност да заяква! а със стоенето по корем заякват ръчичките, вратлето и гърбът, дори ме съветва рехаб. и в количката да я оставям по корем, което няма да направя де  Laughing

look at me
и аз от вчера съм с гости, няма проблем с кърменето.

# 649
  • София
Добро утро и от мен!

Не мога да не се похваля - моето дете прояде домашно пюре. Голям кеф! Даже смея да твърдя, че много й хареса. Ентусиазмът ми е толкова голям, че след малко ще пробвам данаправя и плодово.

# 650
  • В две тъмни очички
Адис , доки ми каза цял месец да сме на това количество. До другата консултация демек. И на мен ми се види малко,ама слушам и изпълнявам, макар все още да не сме стигнали количеството и не съм сигурна какво ще правя после  newsm78

careener
, от обсъжданията във форумите разбрах за съществуването на това растение  Blush

Ети   newsm18

# 651
 Елч, благодаря! И да ти кажа, че колкото и да нямах настроение вчера, искрено се смях на съня на твоя мъж  Simple Smile
 За пюретата и моята педиатърка ми каза в началото е по-добре да са готови. Готвенето, малко по натам.
 careener, много ти благодаря, много мило ми стана като прочетох поста ти. Преди време трудно бих направила компросите, които правя сега...сигурно е от възрастта...и все пак, вчера си мислех, че отразяват ли се отношенията ни по някакъв начин на децата, а те се отразяват за момента на Марти, не бих могла да приема още дълго време някои неща...макар и да ми бъде доста трудно, ако предприема някои стъпки...

# 652
Здравейте и от мен.Днес малката ми  принцеса става на 5 месеца,кога станаха 5 не усетих.Да се оплача миналата седмица Ава падна от дивана добре че и няма нищо, толкова много се върти че вече не мога да и сложа памперса като пумпал е станала, като я гушна само мърда и неможе да стои на едно място.Като я сложа да спи си се обръща на една страна сама придърпва си чаршафа и заспива.
Исках да ви попитам от кога мислите да слагате или кога сте сложили възглавница и каква.Аз мисля да и купя вече някаква ама се чудя каква.?
Тук при нас е малко студено днес и май ще пропуснем излизането за жалост  Cry Cry Cry  

# 653
 Бубе, благодаря! Май най-добре да се ръководя от нея, за мое учудване до момента хапва без изобщо да протестира.

# 654
Здравейте януарски мамчета!
В края на месеца моето коте ще направи 5 м.  Още сме на кърма, но с педиатъра говорихме да захранвам. Каза ми да започна със зеленчукови пюрета и безглутенова каша. Някой ще сподели ли каква безглутенова каша ползва. Въобще как започнахте захранването?

# 655
Здравейте януарски мамчета!
В края на месеца моето коте ще направи 5 м.  Още сме на кърма, но с педиатъра говорихме да захранвам. Каза ми да започна със зеленчукови пюрета и безглутенова каша. Някой ще сподели ли каква безглутенова каша ползва. Въобще как започнахте захранването?
Сега ще разбудиш духовете.
Аз захраних първо с плодово пюре на 3 месеца после на 4 месеца със зеленчуково и сега сигурно на консултацията ще ни каже месни да давам.

# 656
Inka, защо имате рехабилитатор? Не съм съгласна с него, че понеже лежали по гръб и затова не се обръщали. Нали точно като са по гръб се обръщат от гръб по корем, а някои бебета не обичат да лежат по корем.

Спим по потник и гащета, не завивам.
Вода не давам.
Аз спя от 00-01 до 11 на обед. Бебе яде към 7.00 и после спим пак.

Няма ли захранващи първо с плод? Мисля първо да е оризова каша или печена ябълка, или круша.

# 657
Явор нон стоп беше по корем но си вдигна главата на 4 месеца а на 5 се обърна за първи път, така че водете се по децата не по педиатрите  Stop

# 658
Явор нон стоп беше по корем но си вдигна главата на 4 месеца а на 5 се обърна за първи път, така че водете се по децата не по педиатрите  Stop
Напълно те подкрепям, и Ава беше така както Явор.

# 659
  • в Надежда-та
И аз не съм съгласна, до дете си е Peace
Мартин започна да се обръща преди месец, а 90% от времето когато е буден е в ръцете ми. И определено не обича да седи по корем, дори сега, когато сам се обръща - мах 10мин Naughty

Общи условия

Активация на акаунт