Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 41"Време е за кекс със стафидки"

• 25 184
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Може да съм много лоша, но така искам точно някоя актриса или манекенка да му влезне под кожата както се казва и да го питам тогава, пак ли толкова, ще е краен. Но така е, когато човек не е преживял нещо, не би могъл да знае, как ще реагира в дадената ситуация. Затова, е много вярна приказката-голям залък лапни, голяма дума не казвай.
Наде Hug Hug Hug
  sev-тези думи ги говорят с Джансу/доведената и дъщеря/,защото считат Фери за недостойна и на много по ниско социално стъпало от тях-високомерието им е в повече ooooh!
  а някой да е попадъл на снимки, от прощална вечер на сериала newsm78 newsm78 за сезона,обикновено при всички сериали ги има newsm78
Гледах фрагмана отново , Санем говори на Левент , не мисля че споделя всичко това с Джансу.
Знаете ли какво каза Зехра на Сехер  Laughing
" Една майка винаги плаче за детето си , но идва време когато разплаква за детето си "

# 541

Абсолютно вярно , но като цяло турският език е много богат и е трудно да се  намерят точните думи на български , затова и тежестта в изразите е различна.
Само да вметна че пропускаме много важен елемент във фрагмана , Санем ... и нейните думи за Фериха , които не са много приятни , затова ме навежда към мисълта че реакцията на Левент е много вероятно да е негативна . Все пак той познава Санем от много години ...
имам пр-ли които говорят отличен турски, и отличен български гледали сме заедно някой турски филми, та те точно това казват като теб- турският е мн богат на думи, и съответно голяма част от смисъла се губи в превода и не може точно да се опише.
Още повече се губи и когато минава през английски примерно  Confused

За Левент, и аз така разбрах че ще е негативен към Фериха, което мен ме учуди. За мен той е добър човек, както Лара. Може би в началото ще се скара на Фериха за лъжите, а и какво правеше тя на яхтата, че и с приятел там, не би трябвало, 1-во тр да го попита.
Но после си мисля че Левент ще потърси Фери в уч-щето/имахме снимки/ и ще и стане пр-л  Wink

Снежка  Hug и аз залагам че Левент ще промени отн-то си към Санем
а на нея как и светнаха очичките мин серия  Whistling когато той и каза че била различна Mr. Green

# 542
Хриси, отврат снимка на глиста. Само, като си помисля, че с тези кравешки очи може да погледне Фери, която е толкова сладка на тази снимка и ми идва да му избода и двете очи.

# 543
И аз така мисля, като Снежи. Като каква я познава Санем. Стари познати от едно време. Сега за него тя е поредната бройка и нищо повече, не виждам никакво специално отношение към Санем, поне аз така виждам нещата. Сигурно, ще иска Фери да продължи да чисти, а не да напуска.
Не е така , в предната серия и каза че всичко преживяно между тях е специално и не е просто поредната бройка  Rolling Eyes

# 544
мисля си,че Фери заинтригува Левент-нали и разгледа проекта,учи и работи newsm78Тя е по различна от мацките-виненки за една нощ,които са около него Mr. Green Mr. GreenИска ми се в негово лице Фери да намери приятел,има нещо в героя му-не мисля,че е повърхностен и ограничен ThinkingТой и към Зехра се отнесе човешки

# 545

Абсолютно вярно , но като цяло турският език е много богат и е трудно да се  намерят точните думи на български , затова и тежестта в изразите е различна.
Само да вметна че пропускаме много важен елемент във фрагмана , Санем ... и нейните думи за Фериха , които не са много приятни , затова ме навежда към мисълта че реакцията на Левент е много вероятно да е негативна . Все пак той познава Санем от много години ...
имам пр-ли които говорят отличен турски, и отличен български гледали сме заедно някой турски филми, та те точно това казват като теб- турският е мн богат на думи, и съответно голяма част от смисъла се губи в превода и не може точно да се опише.
Още повече се губи и когато минава през английски примерно  Confused

За Левент, и аз така разбрах че ще е негативен към Фериха, което мен ме учуди. За мен той е добър човек, както Лара. Може би в началото ще се скара на Фериха за лъжите, а и какво правеше тя на яхтата, че и с приятел там, не би трябвало, 1-во тр да го попита.
Но после си мисля че Левент ще потърси Фери в уч-щето/имахме снимки/ и ще и стане пр-л  Wink

Дано  Praynig
не искам да променям изграденото за него мнение

# 546
Май Фери приема предложението на Емир и това е края на сезона.

# 547
Севи, не знаех за разговора им, защото малко пренабрегваме такива диалози. Даже си мисля, че и разговорите между Джансу и Лара по принцип са значими. Кой знае какво се мъдри в главицата на розовата Пепеляшка. Просто момичетата, които превеждат се броят на пръсти и ние не искаме да ги натоварваме с много преводи, но това съвсем не означава, че другите диалози между различните герои са по-маловажни или незначими.

# 548
sev-във фрагмана са думи на Санем,но тези същите ги каза няколко серии напред и доведената и дъщетя.санем е ядосана,че е зависима точно от Фери-тя я видя да се целува с Левент,не и е приятно да споделя любовната си забежка с някого Mr. Green

# 549

http://www.youtube.com/watch?v=MAwKEokvCas&feature=player_embedded #Crazy тоя екземпляр, който е избягал от джунглата да не следва момичето на Емир Thinking

# 550
Меги това последна клюкичка ли е? Ако е така, наистина смешно, да кажеш-да, като си затънал в лъжи до ушите, просто не знам. Ако се съгласи, без да му разкаже всичко, просто няма как да стане. А не се знае, като му разкаже на Емир той как, ще реагира и дали няма да се откаже от Фери.

# 551
тойзи луд поглед на Халил ooooh! ooooh!да знеете,че нищо добро не предвещава newsm45 newsm45-до това може да ни доведе

# 552
  • Враца
Ако Урода направи нещо на Фери няма да го преживея  Cry . Но надеждата ми е , че Селин каза че няма да гледаме изнасилване  Peace

# 553
Дано да е така Ичи, че не ми се гледа историята на Фатмето и в нашият филм. Достатъчен ми е другият сериал, който поглеждам от време на време. Но тази вечер, ще съм на линия, щом ще е краят насезона на Фатмето.

# 554
Като стана дума за Селин  Mr. Green
изненадка имам

Joy

явно мн си харесва тази блузка, има ли някаква символика в нея която да не разбирам Thinking
]

още от кака Селин

BEST MODEL ORGANIZASYON   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт