Грижи за косата - 84 - място за всякакви въпроси

• 52 618
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
a.l.e.n.a, ще давам отчет!

Но очевидно, че и боята ще сменям!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 706
  • в 1001-та нощ
 Peace ако има алергия към някоя съставка - слабият оксидант няма да те спаси, но няма "да налива масло" в огъня

във всички случаи - при нова боя - тествай зад ушенцето - 2 дни преди боядисването - и после знаеш - предпазните мерки преди и след боята

# 707
a.l.e.n.a този път непременно.

Не ми се е случвало такова нещо, а се боядисвам сигурно 20 години вече, а и с Вела съм се боядисвала и в България, та въобще не предполагах.

bouquet  bouquet  bouquet

# 708
  • София
Някой ползвал ли е този шампоан на Тigi http://www.feelunique.com/p/TIGI-Bed-Head-Styleshots-Extreme-Str … ween-Duo-2x-750ml

Ще съм благодарна на мнение, както и за други серии на марката Wink

# 709
  • sofia
Някой ползвал ли е този шампоан на Тigi http://www.feelunique.com/p/TIGI-Bed-Head-Styleshots-Extreme-Str … ween-Duo-2x-750ml

Ползвала съм няколко от марката, точно този не. Най доволна останах от този за къдрици, тя мойта коса е къдрава всъщност  Simple Smile. От този сайт ги купувам и аз.

# 710
  • София

Точно този не съм,ползвала съм други и съм доволна а и миришат превъзходно,досега не съм срещнала други с такива аромати.

# 711
  • София
Ами аз се колебая коя серия да си избера да ми поръчаш Mr. Green

# 712
Дъщеря ми има мазна коса с пърхот.Тя е на 12 години и косата й стана мазна от 1 година. Мие се с шампоан Давинес, Здраве, Нивея. Все протипопърхутни, но ефект няма. Искам да попитам Алена какво ще ме посъветва. Има даже и нещо като ранички по кожата на главата.

# 713
Може би има себорея. Заведете детето на дерматолог.

# 714
  • София
Ами аз се колебая коя серия да си избера да ми поръчаш Mr. Green

Много са ни различни косите и не смея да ти препоръчвам това,което на мен ми е действало добре

# 715
  • в 1001-та нощ
Може би има себорея. Заведете детето на дерматолог.

+ 1 => мисля същото, а може да има и алергия към някоя от съставките  newsm78

до тогава ползвайте бебешки шампоани или такива без сулфати - а дерматолог - непременно трябва да види детенцето

това, което наричаме пърхут - може да са различни неща newsm78 и трябва лекар да си каже

общо-прилаганите противопърхутни шампоани - премиват и пресушават скалпа и вероятно задълбочават проблема - при нея  newsm78 Peace

Успех желая  Hug

# 716
Здравейте,искам да попитам ,да рискувам ли да се боядисам след месец с боя за коса ,след като преди 2-3 месеца съм ползвала къна .Омръзна ми от тая къна,даже фризьорката ми каза че е вредна и може много да изгори косата .Та дали ще хване на всякъде ,или само където ми е израстяла естествената коса?

# 717
cvetelina N ,защо според фризьорката ти къната е вредна? И защо  изгаря косата,по-точно кое в къната води до изгаряне на косата ?

# 718
Нямам представа ,предполагам съставките защото нали оригиналната къна се води някаква червена на цвят ,а моята беше черна .Даже една жена разказваше в салона как и била изгоряла косата и приличала на метла след това ... незнам ,доста отрицателни отзиви получих,да не говорим ако решиш да си правиш кичури на коса която има къна ,и то доста отдавна къносвана ,където има къна,не хваща,дори да е минало повече от година ...и някакви такива неща 

# 719
За първи път чувам , къна да изгаря косата ! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт