Maлко деликатен в-с за дом. помощница..

• 19 592
  • 229
  •   1
Отговори
# 150
Според мен и радиовълна не й минава през ума за моето клето бижу.
Казва си " тая е толкова разхвърляна, че няма как да ме обвини плс, нали утре ще го върна, кво толкоз". Изобщо не мисли, че Лени тука се гърчи в екзистенциални разсъждения 'за и против" доверието  цяла седмица:)

# 151
Офф топик: Абе тази реклама горе в дясно на НАЙ-ГРАНДИОЗНОТО ШОУ...не ви ли стряска?
Ама, че гадост с тия реклами.

# 152
  • I want it all and I want it now.
Офф топик: Абе тази реклама горе в дясно на НАЙ-ГРАНДИОЗНОТО ШОУ...не ви ли стряска?
Спри си звука. Стряска ме .

# 153
  • София
Спри си звука. Стряска ме .
Какво шоу? Какъв звук?
Нямам аз такива работи Grinning

Кой говори тук за кражба? Каква лоша дума!!!
Женицата се е самонадарила. По приятелска линия, а и за да спести излишните думи.
Лени сама каза, че ако й го била поискала, щяла да й го даде. Че то на нея т'ва й е ясно. Laughing
Ето така разсъждава крадеца. Laughing
Мога и още да ви открехна, ма ще вземе да ви хареса, пък не ща конкуренция в тая криза. Grinning

Лени, тя за да не мисли по въпроса, трябва да си е изпечена крадла, бе. Прави са някои, които изразиха съмнение, че бижуто ти е първото сред много други нещица, което просто си имала неблагоразумието да разпознаеш Mr. Green

# 154
Ама страшни сте значи. Добре я подковахте Лени.

# 155
Не можела днес да дойде ! Сигурно утре!
действието се отлага , но напрежението нараства  Laughing

Тя да не чете в бг-мамма? Може да се е уплашила от толкова много разгневени жени, които само мислят как да я санкционират.

# 156
действието се отлага , но напрежението нараства  Laughing

Тя да не чете в бг-мамма? Може да се е уплашила от толкова много разгневени жени, които само мислят как да я санкционират.
Да, тя всъщност не е никаква румънка! А някоя от многобройните потребителки, сразени от Лени в някоя тема и намерила начин фино да си отмъсти! Twisted Evil

Шегата настрана. Мисля, че наистина взехме да драматизираме прекалено. Може и нищо да няма зад цялата тази работа. Може утре да излезе с някое съвсем невинно и логично обяснение пред Лени, а ние тук да си останем разочаровани.

# 157
Знаех си аз, че има нещо съмнително и май не е никаква румънка.

Извод - подхвърли каквато и да е тема в СО и гарантирано ще получиш сценарий за сапунен сериал.

# 158
аз не вярвам да го е откраднала и да си го носи свободно на врата, ако ще краде ще е нещо скъпо според мен е

# 159
действието се отлага , но напрежението нараства  Laughing

Да, тя всъщност не е никаква румънка! А някоя от многобройните потребителки, сразени от Лени в някоя тема и намерила начин фино да си отмъсти! Twisted Evil

Шегата настрана. Мисля, че наистина взехме да драматизираме прекалено. Може и нищо да няма зад цялата тази работа. Може утре да излезе с някое съвсем невинно и логично обяснение пред Лени, а ние тук да си останем разочаровани.
Не виждам как може да има логично обяснение да носиш чужда вещ, без разрешение. Кражба си е и точка.

# 160
  • София
аз не вярвам да го е откраднала и да си го носи свободно на врата, ако ще краде ще е нещо скъпо според мен е
Аз го вярвам. В главата на крадеца това е демонстрация на невинност.
Но жената може да не е крадла рецидивистка. Кой знае какво е станало. Ние нямаме и поглед да преценим колко е съвестна в работата си в действителност. Това звънене и отлагане на мен не би ми харесало и без кражбата.

# 161
Цяла седмица чакам да се стигне до развръзката, а тя се отложила за утре  Tired

# 162
  • I want it all and I want it now.
Какво стана днес?

# 163
така, ъпдейт на събитията от днес:)

Дойде жената и си тръгна,аз търсих - няма го.  Confused
Бях 100 процента сигурна, че ще  го върне, но уви. Няма го.
Помислих помислих, т.е къде помислих, къде не, звъннах й по телефона й и казах "Вече втора седмица не намирам това което каза, че го имаш същото, а ми е подарък от колегите и съм много чувствителна за това нещо..." ( нещо такова смацафрацах, не помня точно, защото бях притеснена), а тя спокойно и неизненадано каза "Не се притеснявай Лени, др. седмица като дойда ще го намерим!" и след това няколко пъти повтори да не се притеснявам. Аз в общи линии казах "добре, искам да се намери"  и после тя пак каза, да не се притеснявам и затворихме.
Тя сигурно е решила, че съм го уцелила на някое тукашно селско стрелбище това герданче, и че изобщо няма да обърна внимание... Аз съм решена да се разделяме. Само да ми върне колието. Нали се сещате, че в момента това ми е най-ценното нещо, така съм се навила:) Как не съм го оставила на врата й.

# 164
 Голям майтап ще стане, ако се окаже, че тя чете тук  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт