Волейболните ни национали (тема 5) - Бавно, но славно!

• 15 107
  • 708
  •   1
Отговори
# 435
Вече спокойно мога да догледам мача Grinning
Благодаря на момчетата bg
сега да вземат и петия гейм

# 436
  • Някъде в търсене ............
Много приятно съм изненадана от Владо, за първи път си личи че е капитан Peace
Тошко играе много добре, няма да му извивате врата Crossing Arms

# 437
  • София
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Ще умра хораааааааааааааааааааа, ще пукна. ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, страхотни, страхотни. Пред инфаркт съм, мъжо ще ме изгони, ама не ми пукааааааааа, надвиквам тълпата  hahaha

# 438
ЧЕСТИТОООООООО!!!!!И моята глава ще се пръсне.

# 439
  • Някъде в търсене ............
Има настроение в отбора , ох ще се пукна по шевовете от кеффффффффффффффф  omm

Явно има нещо от два дни съм на хапчета и полза няма, а  сме в различни държави newsm78

# 440
Е, Тодор имаше много добри атаки и вчера, и днес. Просто тези номера с пуснатите топки не минават на отбори с подобна класа. Обаче, да не забравяме и "феноменалните" серии от пуснати топки на самия Владо Николов на световното. Мързел, му викам аз на това.
След поредните 2 пуснати ги успа и им заби една...това е тактика..и по добре да я прехварли така и да построят блок отколкото да я забие в средата на блока Peace

браво на момчетата...ще стават все по добри Peace

# 441
  • София
Айде да си взимат тайбрека и самолетчето и чао.
Вече не ми пука. В Полша сме.

# 442
Достойно играха нашите момчета !
Важното е, че сме на финалите в Полша  bg

# 443
Ами, аз не съм много "за" успиването на отбори като Русия, ама карай.

Сега чух от Радо за Андрей... Как ще я кара цяло лято, че и есен? А новият ни кондиционен треньор все си мислех, че работата му е да поддържа на шест именно физическото състояние.  Rolling Eyes

Днес мисля, че ще има дискотека.  Mr. Green

# 444
Браво български лъвове. Браво за героизма, който демонстрирахте въпреки всички трудности. Браво,  че въпреки смазващото превъзходство на Русия в дадени моменти не се предадохте, а останахте концентрирани и уверени в успешната мисия да се борим за победа.Отвратен съм от помията във форума на Спортал БГ и други такива форуми, които омаловажават мача твърдейки, че Русия ни е дала два гейма. Как се дават два гейма във волейбола на съперник, който може да те бие. Как Алекно ще даде нещо на Радо като има толкова да му връща и да го е яд на нашия треньор. Какъв народ сме щом не оценяваме играта на тези велики момчета. Не народ, а мърша. Само душевноболен би видял желание на Русия да ги победим отново.  В определени моменти и на мен ми се прокрадваше тази идея за даването, но бързо я прогонвах като виждах с каква ярост отиграват руснаците топка само за да ни я забодат в полето. Разберете няма логика точно в този спорт и точно в този двубой  да се подаряват някакви геймове.Звучи абсурдно. Ако трябва да сме честни отдавна сме охладнели като чувства към братушките и мога да потвърдя, че те го усещат и са в много по-добри отношения със сърбите.Каква е логиката да ни дават на нас нещо.

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 20:46 от dido1302

# 445
Е, те и тук се прокраднаха идеите за даването. Съжалявам, за което. Някога писахме, че публиката не заслужава отбора. Надявам се да не го пишем пак.  Peace

# 446
Аз се годея с отбора ни и ги подкрепям винаги - независимо дали падаме, или бием! Всичко останало са злобни подмятания на неуспели хора, затънали в посредственост! Два дни играхме като равни с един от най-добрите отбори в света! И съм убедена, че това е само началото на един много успешен период за националния ни отбор.
Много съм щастлива от това, че се класирахме, и най-вече че показахме страхотен волейбол и характер! Как ли ще се чувствам, когато станем европейски шампиони  Party

# 447
Нали? Аз замислям градинско парти по случай европейската титла.  Thinking И за тоалет съм се замислила вече, даже съм си харесала един.  Mr. Green Знайш каква тераса имаме, 20 квадрата.  Laughing Тамън ще ни събере.

# 448
Аз, аз ,аз писах, че братушките бутат гювеч. Съжалявам, ако съм ядосала някой, ама който ме познава , знае, че си умирам за нашите. Едно обаче при мене не подлежи на никакво съмнение. Имаме велик треньор, клубен треньор номер 1 в света, надявам се скоро да стане и треньор номер 1 на националите. Винаги съм го казвала, че надеждата ми е в него. Знам, че няма да е веднага, ама,,,,ще чакаме и ще подкрепяме. Иначе, нищо, че загубихме. На мене днешния мач ми хареса повече от вчерашния (колкото гледах от него де, че колко пъти ходих до тоалетна, направо опиках орталъка от зор).И сега да поздравя специално Дедо, защото той води преговорите с Алекно.И се справи блестящо! В момента ще пийна 4,5 уискита и после ще пиша пак, че ....

# 449
Честито на момчетата и няма значение загубата. Днес тя е победа. Бяга страхотни и на няколко пъти изтръпвах пред телевизора. Имам чувството, че си скъсих живота LaughingИздържах разбира се и съм много горда.  newsm08 на руснаците мога да им кажа само: smile3533 и  smile3501 newsm44 за нашите. Аз мисля, че не беше никак подарено или ей така дадени тези геймове. Сега само прочетох, че финалите са между 6 и 10 и дано ги дават по тв-то в програмата не пише , но предполагам няма и как щом до преди един час не беше ясно.Лека вечер от мен.

Общи условия

Активация на акаунт