Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 500
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Момичета, айде да ви питам и аз един смешен въпрос  Laughing
Абе, ние така като се "оплешивяваме", хрумна ми нещо: епилацията действа ли върху мъжка брада? Струва ми се идеален вариант за моичкия, защото мнооого мрази да се бръсне, пък аз мразя да е набол  Laughing Но нещо не виждам такива предложения от студията - все се предлагат зони за тялото при мъжете, няма "горна устна" и тинтири-минтири   Laughing
Знае ли някой, би ли имало ефект?

Нищо смешно няма във въпроса ти - "на запад" (като аз съм запозната със Северна Америка) се предлага. Ефект има, все е косъм - стига да не е рус или бял, светлината ще протече и ще изпече коренчето както при нас. И ще имате и двамата мир и покой от 20 до 35 дни, до следващия сеанс.

Като куриоз ще ти кажа, че съм на път да взема решение кой вид домашен IPL апарат да си поръчам и това, че накрая взех да клоня към конкретен, а не да се лутам, са изпитанията, които един мъж провежда и описва с тия апарати в един форум. Върху брадата си и не само. Домашните като по-слабички повечето точно в брадата му се спъват, защото косъмът е много жилав, обаче професионалните машини са друга класа и той самият казваше, че далеч по-бързо се повлиява там (но не му е по джоба да го прави достатъчно пъти, за да постигне перманентно унищожаване).

# 151
ехе много бърза се изписват тези теми! за малко да ви изпудна:)

# 152
Някакви отзиви за студио МИКС на ул. Асен Златаров? МИсля да взема ваучер за СПА маникюр и педикюр за 19лв.
Също за 5,90 сешоар в кварталния салон, близко е, дано не ме оскубят само, а да се накефя като в АТИНА. Не съм била във въпросния- Елинор в Слатина, някой нещо да каже за него...

# 153

Момичета, айде да ви питам и аз един смешен въпрос  Laughing
Абе, ние така като се "оплешивяваме", хрумна ми нещо: епилацията действа ли върху мъжка брада? Струва ми се идеален вариант за моичкия, защото мнооого мрази да се бръсне, пък аз мразя да е набол  Laughing Но нещо не виждам такива предложения от студията - все се предлагат зони за тялото при мъжете, няма "горна устна" и тинтири-минтири   Laughing
Знае ли някой, би ли имало ефект?

Нищо смешно няма във въпроса ти - "на запад" (като аз съм запозната със Северна Америка) се предлага. Ефект има, все е косъм - стига да не е рус или бял, светлината ще протече и ще изпече коренчето както при нас. И ще имате и двамата мир и покой от 20 до 35 дни, до следващия сеанс.

Като куриоз ще ти кажа, че съм на път да взема решение кой вид домашен IPL апарат да си поръчам и това, че накрая взех да клоня към конкретен, а не да се лутам, са изпитанията, които един мъж провежда и описва с тия апарати в един форум. Върху брадата си и не само. Домашните като по-слабички повечето точно в брадата му се спъват, защото косъмът е много жилав, обаче професионалните машини са друга класа и той самият казваше, че далеч по-бързо се повлиява там (но не му е по джоба да го прави достатъчно пъти, за да постигне перманентно унищожаване).
можеш ли да дадеш линк? аз съм в същата дилема, ще ми се да си взема нещо за домашна употреба  newsm78

# 154
  • София
jijoya, Благодаря ти много за ценната информация!   bouquet

Ще се подготвяме тогава с благоверния за дълъг-дълъг период на процедури, ще следя офертите... ако излезе нещо за ок. 20-25 лв за нас абсолютно си струва, защото горе-долу толкова е разхода му на месец за бръснене. Вместо това тези пари могат да отидат месечно за по-трайно обезкосмяване. Дали 10 процедури ще са достатъчни?  newsm78 При положение, че той е с мнооого твърд косъм, но затова пък е черен-черен...

# 155
Здравейте,

намерих оферта за море http://www.lapni.bg/offer/411 и се чудя това реално ли е? 210 лв за двама за 7 дена ми звучи някак прекалено ниско. Някой има ли отзиви за този хотел? И какво мислите като цяло за офертата? Защото рядко има оферти за август, а точно тогава съм отпуска и това ми се струва прекалено примамливо.  Thinking

# 156
  • София
jijoya, Благодаря ти много за ценната информация!   bouquet

Ще се подготвяме тогава с благоверния за дълъг-дълъг период на процедури, ще следя офертите... ако излезе нещо за ок. 20-25 лв за нас абсолютно си струва, защото горе-долу толкова е разхода му на месец за бръснене. Вместо това тези пари могат да отидат месечно за по-трайно обезкосмяване. Дали 10 процедури ще са достатъчни?  newsm78 При положение, че той е с мнооого твърд косъм, но затова пък е черен-черен...

sunny6913, преди време, понеже вече не ми е нужна, затворих въпросната тема (при мен прозорци с разговорите, които следя, стоят отворени перманентно) и излиза, че не съм направила букмарк. Ще потърся пак темата обаче.

Sandalka, предвид факта, че с течение на времето (поне ако се съди по моя опит) ще ви се разредят сеансите, може да вдигнете малко цената. Опасявам се, че за две бузи, горна устна, брадичка и над-гушно пространство цена 20-25 лв никъде няма да откриете. Дано греша. Провери си личните, между другото - ще ти пиша.

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 17:45 от jijoya

# 157
  • София

Дали 10 процедури ще са достатъчни?  newsm78 При положение, че той е с мнооого твърд косъм, но затова пък е черен-черен...

Извинявам се, това съм го пропуснала.

Моят опит лично показа, че макар че фотоепилацията дава чудесни резултати, ПЕРМАНЕНТНО убиване на косъма не е възможно. Нито с нея, нито с лазер, нито с нищо. (От опит говоря.) Разреждат се гадовете, а оцелелите са вече доста по-фини, обаче дотам. Онзи младеж с експериментите да продължава да гони перманентен резултат - аз не очаквам да успее да го постигне на това ниво на науката.

10 процедури ще стигнат, за да се намали значително честотата на сеансите, тъй като от шок и ужас космите имат нужда от повече време, за да се събудят отново. Поне при мен 10 процедури това го постигнаха. Сега минават понякога 2, понякога 3-4 месеца, преди да се наложи пак да ходя, щото са се събрали достатъчно, за да си струва парите. Не очаквам обаче някога в живота си да мога да си позволя да спра.

# 158
Някакви отзиви за тази оферта и това местенце :на море в Криопиги - полуостров Касандра
http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D1%80%D0%B5.html

# 159

Имам негативни отзиви и от маникюр и педикюр с Шилак в студио Прогресив. Още докато се прибера вече бях без лак на единия пръст на крака, а на следващия ден ми се отлепи още на 4 пръста. Направиха ми корекция и за сега нямам оплакване. Днес обаче ми се обелиха 2 пръста и на ръцете наполовина, а е едва пети ден. Нали уж издържал по 2 седмици без проблем.

Това ми е първия неуспешен ваучер. Не ми харесва нито маникюра, нито педикюра, лака на 2 от пръстите ми е на 'бабунки' Ако се обели изобщо няма да се занимавам да ходя до там, не очаквам нещо различно. Това ми е 5ти-6ти шилак, за пръв път така кофти става. Другите пъти не ми е мърдал по 3 седмици.  Момичето работи ужасно бавно и неефективно, оплакваше се през цялото време, да не споменавам разговорите по телефона, говоренето на 'ти' и личните въпроси....

Ванеса, само да ти кажа, че вече съм само с три!!! лакирани нокти на ръцете. Наистина се оказа много несполучлива покупка този Шилак. Сега се чудя да се обаждам ли за корекция на ръцете, защото утре става седмица откакто ми е сложен. Нали уж пише поне 2 седмици.

# 160
  • София
Днес беше ден за използване на няколко ваучери от мен (и мъжа ми).
Доволни сме, давам отзиви:
 почистване на зъбен камък и полиране +преглед в Токуда- перфектни! Мило отношение, персонално внимание, търпение, професионализъм... и двамата с мъжа ми ходихме, и двамата сме много доволни от резултата. След 6 месеца ще се радваме на нова оферта от Токуда! Моля...

визитки от Бисс- 120 бр. -много бързо, коректно и прецизно отношение и изработка. Малко е тъничък картона, но не пречи.

ресторант БОН БО- - поръчах за вкъщи и минах само да си взема поръчката, че нямаше време там да хапнем. Приготвено беше в уговорения час, много вкусно беше всичко и топло. Обаче ме накараха да се почувствам в неловка ситуация, защото цените се разминаваха с тези в менюто от сайта им. Естетсвено на място се оказаха по-високи. Та, вместо моята сметка да е 28.80лв. ( ваучера включва консумация на храни до 27 лв.) , ми съобщиха че дължа 36 лв.(или разлика в менюто от сайта с около 9лв. отгоре). Това не ми стана приятно, но...сервитьорката беше мила и усмихната, не знаеше са това разминаване, а и не е проблема в сумата толкова, колкото до "тарикатлъка".  
Все пак бих повторила с или без ваучер, защото обстановката е много приятна, тихо е, няма коли около, градината е хубава и чиста, персонала беше любезен и усмихнат- което всъщност смекчи и моя тон.

Така, че и на 4-те ваучера, слагам оценка 10/10.

# 161
  • Sofia
Охх..аз ще си имам проблеми с ваучера от Колектива за SpotPen. Днес звънях да питам във фирмата къде точно се получава в 1 от адресите и те ми обясниха. Днес ходих - не са го получавали маркера от много време и не знаят нищо за ваучери.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 18:48 от vaflichka

# 162
  • София
да похваля италианския сладолед в МОЛ Сердика.
Посрещнаха ме любезно, сервитьора обясни видовете сладолед, кои се комбинират като вкусове.
Беше много вкусно, топките бяха видимо  еднакви с тези от другите маси.
Дано пак пуснат оферта някъде.

# 163
Здравейте, дами   Flutter
Аз си поръчах басейнче и гледам, че са пуснали 3 оферти, но в София на басейн никога не съм била и се чудя кой ваучер да си взема, така че ще съм много благодарна, ако някой има отзиви за някое от тези:
http://niesme.bg/
http://selecto.bg/sofia/oferta-za-basein-kompleks-cherna-kotka-za-5-lv/43
http://tupkanica.com/offers/Haide-na-basein
  bouquet

# 164
Охх..аз ще си имам проблеми с ваучера от Колектива за SpotPen. Днес звънях да питам във фирмата къде точно се получава в 1 от адресите и те ми обясниха. Днес ходих - не са го получавали маркера от много време и не знаят нищо за ваучери.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

#Cussing out
Ееееее нееее!! Тези просто вече ме изумяват! може ли такова нещо!? Аз на твое място бих им се обадила пак да им обясня, че там, където са ми казали да ида, дори не са ги чували!
Пфууу, толкова разправии с тези ваучери понякога Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт