Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 452
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Да кажа за джапанките на Колев и Колев, сега се връщам от мола. На външен вид не са нищо особенно изглеждат точно като на снимката само синьото е една идея по-светло, но са страшно удобни

# 226
  • Марс
Здравейте, видях тази интересна тема и искам да попитам дали някой е пробвал този ваучер - Почистване на зъбен камък с ултразвук и полиране с Air flow за 39лв! - сега го намирам www.dada.bg, преди време си спомням, че го имаше в гработо, но не посмях да си взема!
Някакви впечатления ако имате за зъболечението при д-р Лечев ще е супер Simple Smile
Мерси предварително Simple Smile

Хоп и аз тук, чакам отзиви и аз за това или за болница Токуда, но все пак там ената беше около 130лв.

# 227
  • София
Здравейте, ето и моите впечатления за ваучерите ми от последната седмица

BELIZE бях там на сешоар и маникюр. 10/10 и за двете процедури. Маникюристката се казва Стефи и е много готина, свърши си работата перфектно, дори получих и бонус - декорации  Hug . Сешоарът също беше на ниво. Някакво момче ми го направи, но действаше много бързо и професионално - със замах. Това е първият сешоар който ми държи толкова дълго (вече 4ти ден, косата ми е права, а по принцип е много чуплива). Много съм доволна.

Soupateria също много доволна, не си взех супа обаче, а сандвич със сьомга и си го изядох с кеф  Laughing след което си закупих още няколко ваучера, тъй като офертата не беше изтекла. И тук давам 10/10

# 228
  • Sofia
Много, много, много ме е яд, че изпуснах офертата за двете нощувки в Кемпински Гранд Арена в Банско.... !  Cry Мислите ли, че пак ще я пуснат в някой от сайтовете? Писах на хората от Колектива, но ми отговориха, че след като е изтекла офертата, нищо не могат да направят вече....

# 229
Много, много, много ме е яд, че изпуснах офертата за двете нощувки в Кемпински Гранд Арена в Банско.... !  Cry Мислите ли, че пак ще я пуснат в някой от сайтовете? Писах на хората от Колектива, но ми отговориха, че след като е изтекла офертата, нищо не могат да направят вече....
В Грабо съм я виждала 2 пъти - така че според мен има шанс.

# 230
  • София
Здравейте, видях тази интересна тема и искам да попитам дали някой е пробвал този ваучер - Почистване на зъбен камък с ултразвук и полиране с Air flow за 39лв! - сега го намирам www.dada.bg, преди време си спомням, че го имаше в гработо, но не посмях да си взема!
Някакви впечатления ако имате за зъболечението при д-р Лечев ще е супер Simple Smile

Хоп и аз тук, чакам отзиви и аз за това или за болница Токуда, но все пак там ената беше около 130лв.

ами аз подробно обясних вчера в поста си за посещението си в Токуда, така че ако искаш се върни 1, 2 стр. назад за поста ми...Или с две думи- В ТОКУДА процедурата за почистване на зъбен камък и полиране+ преглед е много добра, те винаги поддържат висок стандарт на обслужване, така че и друго не съм очаквало да бъде. Ще се радвам пак да пуснат по-натам (след 6 месеца надявам се Embarassed) оферта за зъбен камък от Токуда!

# 231

ами аз подробно обясних вчера в поста си за посещението си в Токуда, така че ако искаш се върни 1, 2 стр. назад за поста ми...Или с две думи- В ТОКУДА процедурата за почистване на зъбен камък и полиране+ преглед е много добра, те винаги поддържат висок стандарт на обслужване, така че и друго не съм очаквало да бъде. Ще се радвам пак да пуснат по-натам (след 6 месеца надявам се Embarassed) оферта за зъбен камък от Токуда!

Аз си купих това:

http://ofertomat.bg/offers/view/128.html

Надявам се да съм доволна.

# 232
Днес бях на гел лак в салон Силви в Хаджи Димитър. Наложи ми се да чакам 1 час, пак обърквания с часовете, нищо пих едно кафе. Момичето беше супер старателно и мило, направи ми отличен френски, сега да видим колко ще издържи.  Peace Доволна съм като цяло и бих си направила пак.  Peace

# 233
Днес си направих временна татуировка, готина е.  Peace Да видим и колко ще издържи. http://grabo.bg/sofia/vremenna-tatuirovka-s-kana-na-polovin-tzena-08smuf

Как точно я правят? Simple Smile

# 234
Имам ваучери за " Добро" . Ще ходим в неделя и ще кажа после. Peace
Нали е без резервация?
Взели сме две семейства по 2 ваучера,как мислите проблем ли ще е да ги използваме на веднъж?Така или иначе ще поръчваме и още,че мъжете са ящни,а пък сме си 8човека с децата
Ние сме 3 възр. и дете. Ще използвам 4 ваучера. За всеки случай направих резервация за утре, ще празнуваме р.ден и за по- сигурно. Цените ми се виждат височки и затова взех на човек по ваучер. Според мен салата, основно и питие даже си минава 20 лв.
anbibian , Добро на " Гоце Делчев". И аз гледах в менюто миди. Кои препоръчвате? Какво е количеството? Защо не може да се доберете? Незнам дали е валидна още офертата.
до сега не сме яли миди там, ходим вечер и винаги са свършили  Sad затова не мога да ти препоръчам
надявам се да имаш повече късмет и да споделиш после  Peace

# 235
 smile3534  newsm51 Момичета някой има ли отзиви за този салон и тази оферта : http://grabo.bg/plovdiv/plitka-frenski-vodopad-ili-plitka-po-izbor-za-290lv-043z9  мисля да си я купя  newsm78

# 236
Кратък коментар на последните ми ваучери: Simple Smile

Mamma Mia: + Точни до минутата, студена бира, топли пици, хубави, но не невероятни
Angel Face: + Много ми хареса салонът, и персоналът е вежлив и внимателен
Pixy Spa Center: - Не съм доволна от кола маската

# 237
Дами, някакви отзиви за този хотел http://91.196.126.166/offer.php?offer_id=280&aff_id=MTMwNDAyMzU1NDI5

# 238
  • София
djiziv, ти на каква процедура беше в Angel Face и дали си доволна, че тук имаше много недоволни от организацията и ме интересува услугата поне дали става...

# 239
  • в 1001-та нощ
аз съм ходила 2 пъти в салона  Лозенец за маска на бюста и не е имало проблем, всичко е било точно

Общи условия

Активация на акаунт