Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 336
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • София...........
Преди няколко дни някой спомена, че си купува тази екскурзия до Истанбул. Трябваше да изтече след един ден, а преди малко си поднових страницата и се оказа, че са я удължили и остават още 5 дни. Дотук добре и дори е в наша полза да я удължат, но...... Абсолютно убедена съм, че ставаше въпрос за настаняване в хотели 3 звезди, а вече е в 2 звезди. Някой заглеждал ли се е? Сега съм благодарна на нерешителността си. Оставих за последния ден, за да поразмисля  Laughing. Който си е купил да си погледне добре офертата.

Аз гледах оня ден и беше за хотел 2* и поради тази причина още се чудя newsm78, но говоря за друга оферта - на Караджъ турс http://superdeal.bg/offer.php?id=150

# 451
  • София
На Караджъ турс са си 2 звездите и затова е намалена от 165 лв. на 99, а не от 240 на 120. И аз се чудех и даже питах в истанбулската тема дали някой е спал в 2 звезди. Дори тогава сравних наличните оферти, и споделих, че за 3 звезди е само с 20 лв. повече и май не си заслужава да се рискува. Tолкова пък да не съм видяла?  newsm78

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 03:21 от Тaня67

# 452
При мен напоследък е суша - почти никакви нови ваучери не съм купувала Wink Всъщност, излъгах - миналата седмица си купих един за 1 лв, 40 % намаление на джапанки Runners, другата седмица ще ида да си взема великите намалени джапанки от магазина в Младост Laughing
Иначе да дам отчет за снощното ни посещение на ресторант "Коза ностра" на ул. "Светослав Тертер" (пресечка на "Цар Иван Асен", близо до Орлов мост). Ами какво да кажа - беше страхотно преживяване Heart Eyes Храната е приготвена с много старание и поднесена красиво, обслужването е повече от добро (с внимание към клиента, дори в малко повече от необходимото, но предполагам, че опитът на персонала в Италия си оказва влияние, защото там традиционно клиента бива много глезен Wink), обстановката поне на мен страшно ми допадна (изчистено, приглушени тонове, диплещи се до пода завеси, свещи, красиви малки неща от типа на солница, прибори и т.н.), изобщо много е уютно и е разкошно заведение за празнуване на по-интимен тип повод, както беше в нашия случай (с възлюбения само си търсим поводи за празнуване и си отбелязахме 2 месеца от подписването Mr. Green). Иначе в ценово отношение е по-скъпо от традиционните италиански заведения, но това си е напълно в реда на нещата - в това заведение пици няма Laughing. залага се основно на месо, зеленчуци, прясна паста, така че това донякъде оправдава цените. Ние конкретно поръчахме две салати - на милото беше с непроизносимо име, с аншоа и риба тон и зеленчуци, а моята с зелена салата с горгондзола и круши, ммм. От основните поръчахме свинско със синапен крем и задушени зеленчуци и свинско с марсала и картофи соте. Виното беше италианско розе, което се оказа много сполучлив избор, а десертите крем брюле (само ме изненада, че беше мнооого миниатюрно парченцето, то че пазя линия, пазя, ама чак пък толкова...) и семифредо с плодове - и двата десерта ни оставиха много приятен вкус по небцата Grinning За всичко платихме 40 лв над 40-те във ваучера, но само виното беше 26 лв, така че това качи сметката ни основно. Без ваучер не знам дали бих отишла - по-скоро да, но по повод и по възможност в по-малка компания, за да се усети по-добре уюта на заведението Heart Eyes

# 453
  • София
И от мен малко офф, но някой знае ли какви са тези талони за отстъпка в петък, които ще има във вестник Стандарт? Да не би и те да предлагат колективно пазаруване  newsm78

# 454
Здравейте, момичета Simple Smile
Предполагам сте по-вещи от мен и да попитам за две оферти на групово.бг - тази и тази . В интернет не мога да намеря информация за тези спирали, появяват ми се някакви филипински сайтове. Да не би да са от стари колекции?

Момичета, не се подвеждайте - това според мен са долнопробни ментетата! И на двете кутии има безумни правописни/граматически грешки в надписите  Laughing

# 455
Някой да помогне с ценоразпис за услугите на BELIZE , освен фризьорските?
В сайта не е активно.. Simple Smile
Защото отзивите за салона са все положителни и в събота съм на фризьор и да оползотворя и отстъпката от ваучера:)

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 09:44 от radi86

# 456
  • в 1001-та нощ
Ragga, не съм съвсем съгласна с теб  Hug

Аз лично не съм имала никакъв ужасяващ опит с ваучери. Напротив, дори станах редовен клиент на едно студио и една пицария след промоциите им. Единственият ми не много приятен ваучер беше за серия от процедури в един салон (и ще го кажа смело, защото гледам много техни сделки - Андреа СПА - София), но в никакъв случай не съм получила там лошо отношение, дори и един лош поглед не са ми хвърлили  Laughing  Просто не бях сигурна в продуктите, които използваха и всеки път ми слагаха различни неща... импулсите им бяха слаби и пестеливи.
....

а от кои остана доволна?

Андреа СПА на Кестенова гора или друго?

Аз също имам фаворити след ваучерите, на които оставам вярна и без ваучери - Spirit SPA Studio и Beauty Boutique; поне в тези области нямат равни Peace не само като професионализъм, отношение, цена ...комплексно е - цялото преживяване, отвоювано доверие ... разбира се - сигурно ще има и несъгласни, но нали затова всеки намира своето място  Peace

# 457
  • Sofia
Някой да помогне с ценоразпис за услугите на BELIZE , освен фризьорските?
В сайта не е активно.. Simple Smile

и аз се интересувам. вчера си ползвах ваучер за фризьор и маникюр и съм много доволна  Hug Hug Hug

# 458
Привет и от мен. Вижте каква оферта получих в пощата от Колектива http://bg.kolektiva.net/sofia/2-noschuvki-za-dvama-2-zakuski-bez … era-za-hrana.html... Пише, че е изтекла, а часовете си вървят. Дали грешката е в тях или са това е някаква стара оферта, че ми изглежда много добре и ми се иска вече и аз да се възползвам от някое хотелче за една малка почивчица. newsm78
Но.....като гледам цени в сайта им, виждам, че нощувката в двойна стая е 80лв, т.е за 2 нощувки излиза по 160 лв. Аз ли бъркам някъде? http://radinasway.com/bg/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8.html

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 10:17 от darii_iv

# 459
  • о`майна лунна нощ е
Не мисля, че само аз съм го забелязала, но - прави ли ви впечатление, че при доста от офертите на Колектива има някакъв проблем. Греша ли?

Направих резервация в р-н Фино Пловдив за ползването на 2 ваучера /през Грабо/ за 2 средни пици с каничка айран. В събота ще дам отзиви.

# 460
  • София
Привет и от мен. Вижте каква оферта получих в пощата от Колектива http://bg.kolektiva.net/sofia/2-noschuvki-za-dvama-2-zakuski-bez … era-za-hrana.html... Пише, че е изтекла, а часовете си вървят. Дали грешката е в тях или са това е някаква стара оферта, че ми изглежда много добре и ми се иска вече и аз да се възползвам от някое хотелче за една малка почивчица. newsm78

От този текст в офертата:
Цитат
Ваучерът е валиден в рамките на 2 месеца, от 06.07.11 г. до 06.09.11 г.
си правя извод, че е такава, която предстои. Явно имат някакъв бъг на сайта, затова да я е пуснало предварително  newsm78

a.l.e.n.a, малко ми е неудобно вече, защото студиото така го прехвалих тук, че да не се получи неудобна ситуация с някого, знам ли... затова умишлено не споменах името отново. Но това е "Савана" в Борово.
А пицарията, при която станахме редовни е ТуканPeace Не, че не я знаех преди, но ваучерите ни напомниха за нея. Което на мен пък ми напомня, че те са добър пример на реклама чрез ваучери. Пуснаха промоция, сготвиха и обслужиха клиентите си с ваучери така, сякаш са редовни клиенти и ето, че клиентелата им се съживи.  Peace

# 461
Имам още едно питане. Гледам,ч е в лапни са пуснали оферта за постригване в Арлет Energy. http://www.lapni.bg/offer/467 Знам, че сте ги коментирали, но не си спомням какви бяха отзивите за тях: положителни или отрицателни? Rolling Eyes Embarassed

# 462
Имаше и негативни коментари преди за Арлет - че подстригвали стажанти и т.н. С предишната оферта отидох много притеснена - това ми беше първия ваучер купен през живота  Laughing

Не знам какво беше момичето, което ме подстригва, обаче останах много доволна. И салона ми хареса - чисто, красивичко...

Което не мога да кажа за съжаление за салон J`Adore - жената, при която се подстригвах беше много внимателна и нейната масичка с принадлежности беше чиста, но мястото като цяло е безумно! Има липсващи плоскости от тавана, стърчат кабели, по стените са залепени и надраскани всевъзможни неща, има едни странни пластмасови глави с перуки върху тях в средата на салона... Хайде да кажем, че това е въпрос на вкус. Обаче докато си изчаквах реда ми направи впечатление, че никой не мие четките за коса и гребените преди следващия си клиент, а масичката на която мъжът-фризьор си държи сешоарите и другите принадлежности е буквално потънала в прах.

# 463
здравейте, никога не съм пазарувала от тези сайтове и малко ми е притеснено, затова да попитам има ли някой който си взе фотоапарата да каже има ли повод за съмнение в тази оферта /или въобще някой който е ползвал талони за техника и да се е разочаровал, в смисъл да не е нова или да е повредена техниката/

# 464
  • софия
А пицарията, при която станахме редовни е ТуканPeace Не, че не я знаех преди, но ваучерите ни напомниха за нея. Което на мен пък ми напомня, че те са добър пример на реклама чрез ваучери. Пуснаха промоция, сготвиха и обслужиха клиентите си с ваучери така, сякаш са редовни клиенти и ето, че клиентелата им се съживи.  Peace
Абсолютно съм съгласна. Даже и по-миналата седмица ходихме: обслужиха ни мило, вкусно, отношението към децата беше все така хубаво. Т.е., когато беше промоцията не са се старали повече/по-малко. Нивото си е ниво. Като за такъв тип заведение 10!

Общи условия

Активация на акаунт