Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 37

• 40 147
  • 711
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Снимката, която сложих с хавлията на море - във фейса в дизито, пишат, че е сегашна и много благодарят за нея. А в другите фейсове на Енгин - вече е сложена...и там...Така, че нашето момче вече почива.....и събира сили.....за новия сезон...Дано го хванат още, ама и с кого почива....

# 466
  • Пловдив

Момичета, да разпуснем малко с този клип....много сериозни станахме.....

http://www.youtube.com/watch?v=a3cX_3JNdjY&feature=feedrec_grec_index

# 467
допълнение:

# 468
зимъзка...

# 469
  • Пловдив
bunco тази снимка е от филма Брак с чужденец..../ лятната/ - от последната серия....

# 470
"Ако бях облак"-4
Асия иска да убие Нарин, Мустафа се събужда, Асия казва че искала да я види, той я гони, но тя започва да крещи нарочно за да привлече внимание на семейството, Мустафа успокоява майка си че няма нищо лошо, да я отведе. Казва на Нарин където е той там ще е и тя, казва че сватбата е наказание за него, майка му го гони и го праща при жена му, той повишава тон иказва че не му е жена Асия, заплашва го с баща му. Мустафа има страх от баща си. Собственици са на хотел, бензиностанции и магазини на главната улици. Асия мрази Нарин, за да се махне и предлага торба със злато, но тя не приема. Много е страдала, обвиняват нея за всичко, удрят и шамари, тя затова мълчи и не говори.Аслан бей говорят за проект към училището. Асия се прехвърля да тормози майката на Нарин, винаги се измъква Асия, Хатун не говори от падането по стълбите, когато се опита да защити Нарин.
Сердар преглежда Нарин и я успокоява, Мустафа научава и полудява, майка му се опитва да го успокои, Мустафа започва да се дразни от Сердар. Яшар е човечен, сприятелява се със Сердар. Доктора ще води Нарин в Истамбул на прегледи. Говорят за бизнес, училище с 20 стаи, бензиностанция, искат да оправят стаи за Мустафа и Асия. Той пита къде отиват Нарин. Аслан отговаря на село. Мустафа не е доволен, отива да спи в хотела. Майката моли Яшар да говори с Мустафа, Асия го моли да я остави някъде с колата. След 3 дни Нарин има рожден ден, Сердар и говори за рож ден. Аслан е ядосан на Кадир заради бизнеса. Сердар обяснява на Кадир за болница в Инстанбул. Кадир е благодарен, Сердар обяснява че ще бъдат при майка му. Мустафа разбира за полета .

# 471
  • Пловдив
Венера...Събирам....Целувки....

# 472
# 473
Arkadaşlar; Engin Akyürek'in Sosyal Medya Ve Sosyal Ağlarda Sessiz Kalmayı Tercih Ediyor Olması Hakkında Yazılanları Takip Etmediği Anlamına Gelmiyor. Engin Akyürek Facebook Sayfasında Fanlarının Yazdığı Eleştiri Ve Görüşleri Vakti olduğu Her Fırsatta takip Etmektedir.Dizimiz Sezon Finaline Girmiş Olabilir Ama sizler Engin Akyürek'i Dizi Sezonlarında Takip eden Fanlar Olmadınız, Bu yüzden Öncelikli olarak Çok teşekkürler  Ayrıca Burası Engin Akyürek'in Official Facebook Sayfasıdır.Duvarımız Engin Akyürek'in Ziyaretçi Defteri Niteliğinde Kullanılmaktadır.Seviyeli Bir Şekilde Duvara Mesajlarınızı Bırakabilirsiniz. Her Zaman Takipteyiz

Това Нели го беше постнала преди няколко дни-дали някоя добра душица ще се намери да го преведе?

# 474

Да разпусне и с това

Като чета резюметата на този сериал  който сте започнали много драма има май пак  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 475

Ха, на море, ама кога....току що е сложена....и с кого..../това е малка фенка/.
Имам чувството, че е правена тези дни...по визията.....може и да се бъркам.....
пак е с черен потник - е много ги обича.....

Мацо , на опашка е вързан...!?  Peace Peace Peace

# 476

Венера !!! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001

# 477
Аз също гледам сериала Ако бях облак.Страхотен е - не очаквах,че толкова ще ми хареса.Великолепна игра на Енгин.

newsm10 newsm10 newsm10

# 478
  • Пловдив
Нели, ами трябва да я пази тази хубава коса....Само не разбрахме къде почива и с кого....
Май ще да е на някаква яхта - като гледам къде са го засекли, пристанище на яхти....

# 479
  • Пловдив
Гледам 16 серия на облака. Голям артист....направо съм ошашавена от играта му....

Общи условия

Активация на акаунт