Януарчета 2009...лятна тема...

• 31 950
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Ловеч
Аууу колко дамиии,Родосчо направо ни раздвижи Wink
За захарта -минус 1,5 -стрес му е майката,сега ме чака нова шопинг терапия че всички дрехи ми падат ooooh!И аз като Кокосчето се сдобих с мъж,но от емоции не мога да му обърна внимание Thinking иначе голям кеф-сготви вечеря- от 3 бр жени нямаше кой Mr. Green и сега се приспиват , а аз се алкохолизирам тук !

# 676
  • София
Ма що твойта захар на мен се лепИ?!? Като кюфте се чувствам Sad И аз съм на е...и стреса, ма на  Sick

# 677
Малиииииииииииииии, ми за тия, дето се на***ат и гърне не признават, кво' ... нерви кат' корабни въжета ли? Mr. Green

Аз се наздрависах!

# 678
  • Варна.....
БРяяя, колко много знаци в тия ваш`те  постове  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дони как успяваш в 9 да раздадеш пижамите? Ей сега чак се кротнаха моите диваци.
В Замунда има Смърфовете. Голяяяям смях.

# 679
лелееееееееееее, две страници изписано...

Радостчо, честитоооооооооооо Simple Smile да ти е здрава и щастлива малката Изабела или Рафаела...

# 680
Брех! С дни никой не пише, обаче всичките дебнете - ей, я новината и не мога да си публикувам отговора... Joy
smile3521
И моят синковец не признава /отново!!!/ гърнето... Тъкмо се бяхме понаучили и с тъпите изследвания за градина като му се накачулвахме и двамата с баща му /два дни подред  Embarassed / да се изпишка, та да се изпишка /и другото де../, синковеца се светна "че има нещо гнило в Дания" и пак отказа гърнето  Crazy
Добре, че в нашата градина не правят проблем за памперса  Rolling Eyes
Аз вече не знам колко - кг. захар съм. Не се и меря, щото ме е страх  Sad . В работата се опитват да ме захранват, ама не им се получава. Всички дрехи, от както навремето бях 47 кг. ми стават , даже ми висят Confused Кокаляци от всякъде стърчат, грозна работа  Confused Днес се тъпках насилствено с дюнери и пици - утре продължавам - искам си 53-те кг., които на моите 1.70 са ми екстра  Sunglasses
П.П. Що не пиете?!? Таз мома колко време я чакахме дружно... Наздраве!!!

# 681
Ейй, Радостчо, Честита пухкавелка и от мен!    newsm51 newsm51 newsm51 Да ви е жива и здрава, да е гордост и радост за мама и тати! Да ви е пълен дома с весел детски смях! На теб бързо възстановяване и много енергия! Силни прегръдки на двете кукли и тяхната героична мама Hug Hug Hug

Сладурки, не съм ви забравила, чета ви често и се радвам с вас на радостите ви.  Hug

Дани е добре, днес е на ясла, та затова успях да намина при вас.  bowuu Ходи с желание, но още е само един ден в седмицата. Другите дни си се гледаме с него, по-често сме и навън, нали е едно пролетно и свежо.

Ха наздраве за новото попълнение  и за всички вас cheers

# 682
Йеееееее ! Честита ви рожбичка  , Радост!!! Много щастие  и радост да имате в къщи !!! newsm51 newsm51 newsm51

# 683
Кокос, завърна се мъжа значи Wink smile3501 luvbed

Ооо дааа завърна се и се подхвнахме от вратата, айде от банята  hahaha Сега остава да се опазя да не мина в категорията на бременните скоро време с тези наши темпове  Laughing Затова давайте идеи за предпазване различни от хормонални препарати (ей такова чудо хич не одобрявам), презервативи (защото пък са против концепцията "където и както се сварим"  hahaha ) и неправене на секс, щото това може и да е най-сигурния метод, ама не ми е оферта  Mr. Green

# 684
Ехеее, ха честита рожба, Радостчо!!!  Heart Eyes Жива и здрава да е и да се радва само на обгрижване и любов от кака си (по-малко да я тормози  Rolling Eyes  LaughingHug   bouquet

И като казах "тормоз" - леле, хора, това нашето куче колко търпи  Shocked  Rolling Eyes. Калоян какво ли не му прави напоследък, то милото си стои, дръпнало ушите назад и гледа уплашено  Rolling Eyes. И няма "Кало, недей така, причиняваш му болка, виж колко е уплашен" - нъцки, нищо не се възприема  ooooh!.  Ама онзи ден му обясняваме кое е моето братче, кое е братчето на тати и Калоян изведнъж - мамо, а моето братче как казва се? Ми ти нямаш братче, мамо  Rolling Eyes. Ей като ревна това дете  Shocked. Ама се дра като прасе на заколение  Crazy. Накрая се успокои, чак като му казахме, че братчето му е Стич  Rolling Eyes  Laughing

От време на време Калоян също има по няколко дни (поредни), в които се напикава в яслата докато спи. Много ме учудваше в началото, точно защото и през нощта става да си каже, че му се пишка, пък там...  newsm78. А го изпишквали преди сън... Аз отказах да им занеса памперси  Rolling Eyes. Сега го изпишквали както си спи  Rolling Eyes. Ама ето - намериха начин да не перат чаршафите постоянно и да не връщаме детето към памперса. Верно не е прекрасен, ама... пък и хич не го разбуждат, та...  Rolling Eyes

И да ви се оплача - от известно време е толкова ревлив, ама толкова  ooooh!. Не се търпи просто - постоянно хленчи/мрънка, това преминава в ревове, ама е някакъв кошмар и не ми издържат нервичките вече  #Cussing out

Бубс, ще си ги върнеш 53-те кг - просто ти е нужно малко време още  Hug

# 685
Радосто, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА!!!!!Да ви е жива и здрава принцесата! На вас бърза адаптация и с каката много да се обичат и да си играят!
И като писах принцеса се сетих за една случка, на която много се смяхме. Една вечер гледаме Андрей легнал на дивана с един замечтан поглед, взел един телефон и се прави, че говори много на сериозно. Приближавам се да чуя какво говори и чувам "Алоо, принцесоооо, здравей"  ама с интонация на Джоуи "Как сии"  Mr. Green
За напикаването аз исках памперс да им занеса, ама им било забранено да слагат памперси казали на Киро и казали да купим "подлоганки" или нещо подобно за леглото. И сутрин става с желание за градина, отива без да мрънка и там преди да влезе реееев.

# 686
  • София
Еееее, най-накрая прекрасната новина!
Радостчо- Честито, да ви е жива и здрава принцесата, да имате прекрасни мигове заедно, да сте много щастливи и всичко най-прекрасно ви желая от сърце  bouquet Hug  bouquet

За памперса- и ЙоЙо се напишква докато спи, по-рядко е следобяд, но през нощта пишка много, памперса си тежи доста на сутринта, но аз го отдавам донякъде и на по-хладното време на село- все пак там е с до 4-5 градуса по ниска температурата. Поредполагам, че с времето и това ще се регулира. Засега нямам намерение да й го махам, и без това казуса- детска градиназ а нея не важи на този етап.
Кокосче- честит завърнал ти се мъж
Патилина- радвам се, че се разписа, липсваше
Усмихнато- това за тормоза на домашните любимци от детето съм го чувала от доста мои познати с куче Mr. Green
Дони- прегъдки от мен:hug:
Бубс- искам да ти кажа, че тайничко ти се възхищавам на силата, която поне от постовете ти тук лъха Hug

# 687
Ехееее добрата новина дойде и се изписаха куп странички....

Радостче честито ти дъщеричка.Да е жива и здрава момата и много много послушна. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И аз като си го забирама дребчо винаги има напишкани гащи.Кога като спи кога като бил на гърнето и така.Ами да сменят лелките нали са затова.

# 688
Моето пък никога няма да се доближи до куче,котка или каквото и да е животно, пък камо ли да ги тормози. Страх го е от всичко. Отдалеч вика бау бау, мяу , мяу, но как се приближи веднага иска да го гушна. Не знам откъде и идва този страх... newsm78
Не ни се случва да се напишква, но преди да тръгне на ДГ се заредихме с 18 чифта гащички + тези, които имаше... Mr. Green 2 чифта има винаги в раницата, но така си седят, досега не се е случвало.
Иначе специално тук не са длъжни да ти го сменят. За да тръгне детето на ДГ трябва да е напълно самостоятелно (да яде само, да ходи до тоалетна само...). Много ясно ако се случи няма да ти го оставят напишкано, но това по принцип не им влиза в работата. Още миналата година като ми дадоха списъка с изискванията им си пишеше никакъв памперс,биба и тем подобни. Криси си е чист късмет, че го взеха преди 3 годишна възраст, но той отговаряше на изискванията им. Има деца, които и на 3 год. и половина са още с памперс и съответно не ходят на ДГ. Гърнета изобщо нямат в ДГ.

# 689
За детската градина е така без памперс без биби без бебешорските му истории но нали е на ясла та затуй казвам че трябва да го научат там.Между другото като си е в къщи му обяснявам че трябва да си нагласи пилето в кукуто като пикае в противен случай ще стане мокър и той го прави,но там май не се сеща и лелите не го подсещат абе незнам всеки ден има мокри дрешки това е ....

Общи условия

Активация на акаунт