За захарта -минус 1,5 -стрес му е майката,сега ме чака нова шопинг терапия че всички дрехи ми падат
И аз като Кокосчето се сдобих с мъж,но от емоции не мога да му обърна внимание
иначе голям кеф-сготви вечеря- от 3 бр жени нямаше кой 
И аз като Кокосчето се сдобих с мъж,но от емоции не мога да му обърна внимание
иначе голям кеф-сготви вечеря- от 3 бр жени нямаше кой 

. В работата се опитват да ме захранват, ама не им се получава. Всички дрехи, от както навремето бях 47 кг. ми стават , даже ми висят 
Да ви е жива и здрава, да е гордост и радост за мама и тати! Да ви е пълен дома с весел детски смях! На теб бързо възстановяване и много енергия! Силни прегръдки на двете кукли и тяхната героична мама

Ходи с желание, но още е само един ден в седмицата. Другите дни си се гледаме с него, по-често сме и навън, нали е едно пролетно и свежо.

Сега остава да се опазя да не мина в категорията на бременните скоро време с тези наши темпове
) и неправене на секс, щото това може и да е най-сигурния метод, ама не ми е оферта
Жива и здрава да е и да се радва само на обгрижване и любов от кака си (по-малко да я тормози

. Ама онзи ден му обясняваме кое е моето братче, кое е братчето на тати и Калоян изведнъж - мамо, а моето братче как казва се? Ми ти нямаш братче, мамо
. Накрая се успокои, чак като му казахме, че братчето му е Стич
. А го изпишквали преди сън... Аз отказах да им занеса памперси
. Не се търпи просто - постоянно хленчи/мрънка, това преминава в ревове, ама е някакъв кошмар и не ми издържат нервичките вече