Какво стана с ....

• 93 108
  • 714
  •   1
Отговори
# 15
Ох, горката жена. Горкото й дете, дано получат помощ от някъде.
А темата е супер. Добре би било наистина като се подхване една тема, да се следи в развитие. Но май смисълът на новините е другаде - да те провокират с нещо силно, кратко и да те зашеметят. А това с продължението на една история, с ваденето на поуките за живота, е работа на филмите. Аз например много обичам такива по действителни случаи, защото животът се оказва по-изненадващ от "изненадващите" обрати на един съчинен сценарий. Не че не трябва да се съчиняват сценарии, но просто животът такъв, какъвто е, ми е наистина много интересен. Идеята за рубрика "След новините" е просто бисер - може да се направи профил във Фейсбук, да се събират запитвания като тези - "Ами какво стана с...." и да се работи конкретно, защото новините иначе са безброй, нали?

# 16
А смисълът на думите " Ще продължаваме да следим развитието на случаят и да ви запознаваме с това", какъв е  newsm78

# 17
  • София
...Най-големия?! Mr. Green
Иван Ангелов от Мюзик Айдъл hahaha

# 18
Имаше шоу "АРИА", доста добро, катастрофира с приятелката си, тя почина, а той мисля си е в Айтос.

# 19
КЛОНКА, как се сети за този образ?  Joy
Нямаше ли собствено предаване, след като го изгониха? Нещо такова ми се заформя като спомен.  Grinning

# 20
Да, имаше предаване, а сега обикаля по турнета. В групата съм му във фейсбук, та следя снимки и новини Simple Smile

# 21
А в Либия какво става, какви сили сега са там, кой се оттегли.. онзи ден четох, че Щатите се дистанцират ( паК), но не ми е много ясно какви са събитията, кой с кого се бие, бунтовници и т.н.
В Египет какво става, Северна Африка преживя някакви процеси тип падане на желязната завеса и сега какво се случва с тях

# 22
А, какво стана с Мис /каква беше силикон ли?/, дето беше "зверски пребита" от едно футболистче /не му помя името/? Бяха пощурили всички новини, шоу-програми и пр.

# 23
И мен ме интересува случаят Пепи, майката ли е убиецът  Confused

# 24
И мен ме интересува случаят Пепи, майката ли е убиецът  Confused
До колкото си спомням, тя беше. Лежа в клиника известно време (мисля, че беше шизофреничка), после я пуснаха. Скоро четох от А до Я случаят, цялата хронология, до настоящият момент на статията. Ако, я намеря ще пусна линк.  Peace

Какво се случи с убиеца на онова хубаво момиче във Варна (че не си спомням имена)? Той беше някакво адвокатско синче. Осъдиха ли го в крайна сметка?

# 25
Мен ме интересува как е Гого от "Тоника". Има ли подобрение в състоянието му?
За съжаление , не.Ако може да се вярва на жълтите вестници. newsm78

# 26

Какво се случи с убиеца на онова хубаво момиче във Варна (че не си спомням имена)? Той беше някакво адвокатско синче. Осъдиха ли го в крайна сметка?

http://www.moreto.net/novini.php?g=%F3%E1%E8%E9%F1%F2%E2%EE20090306

http://www.moreto.net/novini.php?n=117680
Получи доживотна присъда.

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 00:17 от sonq.

# 27
  • София
Имаше шоу "АРИА", доста добро, катастрофира с приятелката си, тя почина, а той мисля си е в Айтос.
Шоуто сигурно е било по някоя кабеларка, не съм го засичала.
Жалко за приятелката му.
В Айтос, мисля, си му е мястото на момчето, хубаво, че си е там.

# 28
...В Айтос, мисля, си му е мястото на момчето, хубаво, че си е там.

Мне, не е там:)В Испания е Wink

# 29
Аз пък, да попитам какво стана с Димитринка- онази с научните степени и деветте  деца. Дадоха ли и още един апартамент? Що ли стана ?

Общи условия

Активация на акаунт