Какво стана с ....

• 93 094
  • 714
  •   1
Отговори
# 255
Не съм чувала за такова убийство, кога е станало?

12.09.2010

http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=7719939

# 256
Леле,двете убийства (ако удавянето е такова) са станали през няколко дни...Не съм чувала за този случай.

# 257
 Мисля, че можехме да се обадим някъде...Защото ние , персоналът, се чакахме на определено място ( работата ни беше извън града) и от това място в определен час хващаме такси. Тя винаги беше там преди всички и това, че я нямаше на спирката в онзи ден, че закъснява беше странно. А то се е случило, докато тя е идвала за работа. Следователят каза, че и да сме звъннали никой е нямало да ни вземе на сериозно, че някаква жена закъснява и не е типично за нея.
  А този изрод е на свобода сега...

# 258
  • Tам през Атлантическия океан
Столичанин застреля младеж, заради спор за място на плажа в местността „Иракли”
55-годишен софиянец застреля 21-годишен младеж, след възникнал скандал за място на плажа в местността Иракли.

http://bulphoto.com/events/17691/

Какво стана с този нелеп случай 2009  Tired четох че е осъден убиеца , дали ги лежи   Rolling Eyes интересно защо не е осъден до живот Thinking

# 259
Здравейте,четох четох много интересна тема браво:)
За докторите от Горна Оряховица знам че има дело срещу тях ,но те си работят и всичко си е по старо му.

Shocked
А майката на починалото бебе е бременна отново.....

Това онези изроди с ....хладилната камера ли? За този случай ли става въпрос?

# 260
На мен ми е интересно какво се случва с бебенцето на 62 годишната родилка.

Много си е добре бабето, комшийка е на майка ми Simple Smile  разхожда си детето, добре облечено, грижи се за него, и мисля, че и на детска кухня ходи, защото все в района на кухнята я засичам.

# 261
Жал ми е за това детенце, че още много малко и ще остане сираче. Дай Боже дълъг живот на тази жена!

# 262
  • Ямбол
Тази тема е полезна за хора като мен,които не гледат новини и не четат вестници

# 263
Жал ми е за това детенце, че още много малко и ще остане сираче. Дай Боже дълъг живот на тази жена!
   А вие откъде сте сигруна в това ?
   Имате ясновидски способности , що ли ?  ooooh!
   За преселване в отвъдното ред няма , един само решава кой и кога .
   Не се знае тази жена дали пък няма да доживее до 100 години .
   Понякога такива глупости се пишат из форума , че думи нямам  ooooh!

# 264

Не е нужно да имам ясновидски способности при родилка на 62г. А грубиянският ти тон... всъщност, все ми е тая.

# 265

Не е нужно да имам ясновидски способности при родилка на 62г. А грубиянският ти тон... всъщност, все ми е тая.
  Изобщо не е груб тонът ми .
  Напротив , вашите  постове са груби спрямо жената и детето и .
  И какво като е родила на 62 , това автоматично я прави скорошен смъртник така ли ?
 Че вие погребвате тази жена приживе и оставяте детето и сираче , без да знаете дали и кога ще се случи това .
Пак повтарям ,за смъртта ред няма госпожо . Мислете преди да пишете . Още повече пък като обвинявате някого в грубост , защото е дръзнал да ви каже истината .

# 266
 shams u amar хайде спри се .
Няма нужда нито ясновидски способности нито от кой знай какво мислене за извода ,че разликата от 30 или 40 до 60 години е голяма във физическото и здравословно състояние.

# 267
shams u amar хайде спри се .
Няма нужда нито ясновидски способности нито от кой знай какво мислене за извода ,че разликата от 30 или 40 до 60 години е голяма във физическото и здравословно състояние.

Iliana дори и да има разлика във физическото и здравословното състояние , това не критерийй , някой да определя колко години и остават на тази жена .
има хора които години наред изкарват живи , дори и на легло .
И не ми казвай да се спирам , както вие имате право да пишете , така и аз имам същото право .
Не говоря лъжи или глупости , че да ми правиш забележки всеки път когато мнението ти не съвпада с моето  Stop

# 268

Не говоря лъжи или глупости , че да ми правиш забележки всеки път когато мнението ти не съвпада с моето  Stop
Важи и обратното .
Да човек може и до 100г да изкара и дълго да живее прикован за леглото ,кой ти го оспорва това .
Само ,че е едно да родиш на 40 и на 70г . да разчиташ на помощ от порасналото си дете ,и друго е това да се наложи на 10 годишно ,нали ?

# 269
Какво стана с родилката и бебчето, които изхвърчаха от линейката?

А със стриптизьорката, която се нацепи в тях?

Общи условия

Активация на акаунт