Какво стана с ....

• 93 104
  • 714
  •   1
Отговори
# 330
Според откривателя му съществува.
Според мен - пълна измишльотина Simple Smile

# 331
Покрай мача Англия-България и обвиненията на английски футболни фенове към българските такива в расизъм,се сетих за Майкъл Шийлдс.Какво ли стана с този изрод и дали сега спи спокойно,след като го помилваха?

# 332
  • sofia
Да, верно! Какво ли стана и смомчето, което пострада. Помня, че беше доста зле. Казваха, че никога вече няма да е напълно здрав, да работи и живее нормално...

# 333
  • София
Покрай мача Англия-България и обвиненията на английски футболни фенове към българските такива в расизъм,се сетих за Майкъл Шийлдс.Какво ли стана с този изрод и дали сега спи спокойно,след като го помилваха?

Последната информация за него е от септември 2010 г. Намерил си работа в компания за недвижими имоти и още чакал извинение от България.
Ама иначе би се върнал у нас, защото си има приятел от затвора. Българин на име Иван, осъден за убийство. Ама и него го били пуснали "за щастие", цитирам.

За бармана Мартин последната информация е отпреди 2 години - живее във Варна и работи в магазин за електроуреди.

# 334
Преди няколко години имаше голяма новина как ще вкарат миниатюрна камера в една от пирамидите в Египет, така и не разбрах откриха ли нещо, а доста се шумеше около това събитие.

# 335
  • Варна
Преди няколко години имаше голяма новина как ще вкарат миниатюрна камера в една от пирамидите в Египет, така и не разбрах откриха ли нещо, а доста се шумеше около това събитие.

Вкараха я, стигна до някаква преграда/ пластина (предполагаха че може да е метална) и спря.
После не знам дали са предприели друго.

# 336
Благодаря, този момент съм го изпуснала и тогава  веднага мозъкът ми почна да мисли конспирации Laughing

# 337
Какво стана с брата и сестрата убили родителите си? Децата тогава погрешно насочваха полицията, към търговците около хотел Хемус като казваха, че бащата подготвял някакъв журналистически материал и вероятно те са ги убили, но по-късно сами се бяха издали.

# 338
  • София
Да и аз прочетох тази версия описана в книгата на един португалски полицай, който е работил по случая. Много странни неща се описват там за родителите.  Дали са виновни родителите....ами не знам, но са странни и сума ти пари изкарват от случая.
Коя е книгата? И дали може да се намери някъде из торентите на английски?

# 339
Чудя се какво стана с проучването в местността Царичина?

# 340
Имаше филм за това по БТВ, серия от БТВ Документите. Изводът беше, че е дупка на глупостта.

# 341
Всичко ли е измислица? Тогава извънземен разум беше диктувал на Логинова странни неща със странна писменност и тази тетрадка по-късно беше изчезнала... Бяха ходили и при Ванга

# 342
  • София
    Ванга нали ги била питала, за какво им е тази жълта маймуна, ни мАж, ни жена!  Нали уж щели да намерят първия човек на земята?

# 343
  • sofia
    Ванга нали ги била питала, за какво им е тази жълта маймуна, ни мАж, ни жена!  Нали уж щели да намерят първия човек на земята?
Хи хи, спомням си. Имаше и рисунка, на въпросното същество и, че било ХЕРМАФРОДИТ. Което обстоятелство адски ме беше впечатлило. hahaha

# 344
Намериха ли обирджията от Ботевград? 3 дни само това слушахме - в какви гори се криел, жена му го моли да се върне...и после нищо.

Общи условия

Активация на акаунт