Талисманът в АВГУСТовската дружина стана на ЕДНА ГОДИНА :)

• 32 431
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Деси, снимките са страхотни и ти изглеждаш супер! А най-очарователното нещо в тези снимки за мен е малкия, костюмиран сладур  Heart Eyes Страшен е!

Момичета, не си разваляйте настроението заради такива неща. В крайна сметка това е семеен празник - най-важни са мама и татко и разбира се детенцето. Другите ако искат да идват, ако искат да уважават празника, ако искат да подаряват подаръци и т.н. Понякога просто се случват и непредвидени обстоятелства, понякога пък хората не се усещат, че така нараняват отсрещната страна. Но аз лично вече съм си сложила пердето за подобни неща и за мен най-важно е малката и ние да се чувстваме добре, а другите - ами да правят каквото щат.

Аз от известно време ходя по 1-2 дни в седмицата в офиса и да ви кажа ми се отразява много добре. Поне имам малко разнообразие. Но честно казано скоро не възнамерявам да увеличавам дните, че ми е толкова хубаво със Софи вкъщи, хич и не си помислям за ясли и т.н. Поне с баба си си се гледат отлично и съм спокойна, а пък дори и учат номера  Joy Понякога малко се натъжавам, защото имам чувството, че като ме види вечер, когато съм я оставила, никак не ми се радва, но... съдба. За баща си умира, смее му се, пляска с ръце, а аз съм си по подразбиране. А днес и утре в най-големите жеги честно казано ще пропуснем разходките, стоим си завряни на хладинка.
Това е покрай нас.

Поздрави на всички  Hug И честито на рождениците, ако има такива  newsm59

# 361
Здравейте мами!!!
Отдавна не съм писала!
Каролина е толкова буйна,не се спира ,нон стоп пълзи играе или иска да върви/ все още не може/, напоследък в жегите спи малко по 1.30 ч. на ден, а друг път спи 2 пъти по толкова.По боди я слагам да спи ,отвита! От няколко дни ми отказа да стои в детската количка, изпъва си краката като струна и не мога да я залъжа с нещо,започва да плаче и не иска и не иска..Има ли бебета които още сучат, тя още суче при това доста често,събужда се през нощта,не знам как ще я отбивам, тя само така заспива,биберон не ползва от както се е родила..На море я водихме няколко пъти ,много и хареса

# 362
moli84  моята също е пристрастено сукалче, как ще се отучваме незнам  newsm78 нощем си суче, през деня също, опитвам се поне навън докато сме да й отбивам мераците  Crazy

Либи, много си го обичам Прасчо, ама муцунката на Софи ми беше по-симпатична  Wink

# 363
  • София
Вечер още се кърмим,преди малко се пробвах да залъжа с биберон,огледа го демонстративно,захвърли го и наду гайдата.Реши ли, че иска гърда ни спретва серенада и докато не я получи не мирясва.

# 364
И Калоян суче, но аз не целя и да го отбивам. Ще го мисля след време.

# 365
И ние сучем още. Според ситуацията между 2 и 20 пъти на ден. Основната му храна е тази от кухнята и нещо ако намаже от нас, но не пропуска да ми смъкне деколтето и да бърка в забранената зона. Само че съм много доволна, че нямаме вече нощно хранене. Той някак си сам се отказа да суче през ноща. Последно го кърмя е 21ч и после чак сутринта към 5-7ч и вече официално сме станали към 9ч. Поспаланко като майка си.
Днес като видя пъпеша дето бях нарязала за десерт и се почна такова викане.... но понеже беше студен от хладилника изяде една праскова и два банана. Не му дадох вечеря, понеже смятам, че това я компенсира достатъчно. На мама лакомията. Днес щяхме да ходим на консултация, но не се получи и ще ходим утре. Да видим вече с колко кила си товаря бицепсите. Вечер много ме болят ръцете. Изтръпват до лактите и нямам сила да си стисна юмрука. Понякога и не мога да спя даже от болка. Надявам се този месец да не сме качили пак 700гр и на горе. Поне не изглежда дебел, компенираме с ръст по последни данни 81см.

# 366

здравейте, момичета! Simple Smile

имаме си вкъщи едно малко християнче! направихме онзи ден чудесно кръщене в батошевския манастир и съм адски щастлива! толкова беше емоционално и хубаво, че не мога да се похвая..  Embarassed

ето една снимка на току-що кръстената госпожица с купела:

# 367
Ах, тази Антония, колко е красива!
jennie.to, хубаво е, че сте я кръстили, да ви е жива и здрава!

agnesana, аз имах страхотни проблеми с ръцете още от раждането. До лактите ми се схващаха и изтръпваха всяка нощ, после до обяд не можех да се оправя. Сега вече съм почти възстановена, но благодарение на това, че последните 2 седмици ходех на физиотерапия - магнити, вакуум и електростимулация.

# 368
Зсравейте и от мен!
Да се включа и аз за кърменето-вечер за заспиване и нощем от 2-5 пъти.Плюе бибероната и си иска цица човека/може би от зъбите бибероната го дразни/ Пробвах трети вид АМ и не ще.
Така чена есен ще го отбивам с кисело мляко/ него поне го харесва/
Относно болките аз имам проблем с колената все още-щракат, пукат и болят  Sad

Ами това засега! Честито на празнуващите и браво за Антония-прекрасна е!!!!!!

# 369
  • София
 Много е красива новата христинка.

# 370
И ние сме в отбора на активно сучещите...Само така се приспиваме вечер,не иска биба откакто се е родил...Иначе си хапва манджите от кухнята,плодове,попарка,но не отказва и на мама млякото...Идея си нямам как ще се отбиваме,ама като навърши годинка,тогава ще му мисля(то не че не е скоро)!
jennie.to,прекрасно християнче си имаш!Да ти е жива и здрава! Hug

# 371
Честито християнче на jennie.to! Мнооого е сладка малката госпожица.

# 372
  • София
Най-сетне Рё РЅРёРµ СЃРјРµ РЅР° РїСЉС‚ РєСЉРј морето! надявам СЃРµ ако РЅРµ РґР° СЃРё почина РїРѕРЅРµ РґР° СЃРµ разнообразя. 10 РґРЅРё СЃРјРµ РЅР° Синеморец, после РґРІРµ седмици РЅР° Лозенец.   Р”еси,чудесни СЃРЅРёРјРєРё,Р° ти СЃРё била прекрасна булка!   Р§РµСЃС‚ито християнче РЅР° jennie.to!    Миши също Рµ РѕС‚ сучещите, Р·Р° приспиване през деня Рё вечер, нощем 1-2 пъти. РђРєРѕ никнат Р·СЉР±Рё или нещо Р№ Рµ РєСЂРёРІРѕ суче РїРѕ-често. Мисля РґР° отбивам РЅР° есен, ама незнам дали ще СЃРµ получи.                      Ето една идея Р·Р° заглавие РЅР° следващата тема-Лятно слънце весело припича, августинче СЃ босички крачета тича.

# 373
  • в рaя
Здравейте и от нас!
Ние бяхме на почивка една седмица, беше страхотно, невероятно даже! Малката беше истински герой, изтърпя пътуване от 10 часа в едната посока, като през повечето време спеше. Още в началото успя да падне, опитвайки се да се изправи на една топка и си ожули нослето, че и доста се беше разранило. Малката беше навсякъде с нас, само в пещерите не я вкарахме. Единствено съжалявам, че тази една седмица почти не се занимавахме с изпишването и беше почти постоянно с памперс иии сега спря да дава знак, но се надявам отново да свикнем.
Искам да попитам тези, които са с цикъл вече - редовен ли ви е? На мен ми дойде за първи път на 19 май и от тогава пак нямам. Все още кърмя, но повече за залъгалка, отколкото за наяждане.
Честит рожден ден на всички пораснали дребосъци! Да са живи и здрави и да имат невероятно и прекрасно детство!
jennie.to честито християнче! Да ви е жива и здрава малката кукла!

# 374
Здравейте!
jennie.to, прекрасна малка християнка си имаш! Да е жива и здрава!

Честито и на всички навършили вече годинка дечица! Прекрасно детство им пожелавам и да станат добри и успешни възрастни - гордост на родителите си!

И ние сме от активно сучещите. Хапва и твърда храна, но и кърма не отказва. Приспиваме се на гърда с малки изключения, когато го гушвам и му пея песнички, но докато се укроти минава доста време. Вече почвам по-малко да отказвам кърма, когато мога поне през деня, че от септември, живот и здраве, Вики тръгва на ясла и там няма кой да го накърми. Само че е много трудно, започвам да чета за отбиването.  ooooh!

Тупурче, аз не мога да ти отговоря на въпроса. Аз още нямам цикъл и да попитам има ли още мами, които също нямат?

Общи условия

Активация на акаунт