Страшен е!Момичета, не си разваляйте настроението заради такива неща. В крайна сметка това е семеен празник - най-важни са мама и татко и разбира се детенцето. Другите ако искат да идват, ако искат да уважават празника, ако искат да подаряват подаръци и т.н. Понякога просто се случват и непредвидени обстоятелства, понякога пък хората не се усещат, че така нараняват отсрещната страна. Но аз лично вече съм си сложила пердето за подобни неща и за мен най-важно е малката и ние да се чувстваме добре, а другите - ами да правят каквото щат.
Аз от известно време ходя по 1-2 дни в седмицата в офиса и да ви кажа ми се отразява много добре. Поне имам малко разнообразие. Но честно казано скоро не възнамерявам да увеличавам дните, че ми е толкова хубаво със Софи вкъщи, хич и не си помислям за ясли и т.н. Поне с баба си си се гледат отлично и съм спокойна, а пък дори и учат номера
Понякога малко се натъжавам, защото имам чувството, че като ме види вечер, когато съм я оставила, никак не ми се радва, но... съдба. За баща си умира, смее му се, пляска с ръце, а аз съм си по подразбиране. А днес и утре в най-големите жеги честно казано ще пропуснем разходките, стоим си завряни на хладинка. Това е покрай нас.
Поздрави на всички
И честито на рождениците, ако има такива
нощем си суче, през деня също, опитвам се поне навън докато сме да й отбивам мераците