Професионални серии за коса - 20

• 48 495
  • 664
  •   1
Отговори
# 210
  • в 1001-та нощ
от колко време усещаш омазняването  newsm78

при по-рядката коса е по-осезаемо, слакпът произвежда едно количесто себум, но той плъзва по по-малко косми  newsm78

колко дни след измиване го усещаш?

# 211
пп Някой има ли желание да се разделим запечатката за плътна коса Rolling Eyes?
Мацка, аз искам обаче моята коса е тънка.  ooooh!
Все пак ако някой има желание да пише ЛС.

# 212
Алена, благодаря за включването. Косата ми е толкова рядка, че се налага да я мия всеки ден, в противен случай изглежда ужасно.

# 213
  • София
Аз бих направила партия с някой за запечатката  за тънка и фина коса и най-добре с обща поръчка дори.Аз искам да поръчам и серума и маската от серията. Вчера се обаждах точно до няколко салона,които предлагат услугата ботокс за коса, защото много исках да си направя терапията, но малко ме издразниха с това, че задължително трябвало да си взема и маската от тях и че било хубаво да се направи и сешоар след това. И се отказах..Sad  Иначе само терапията е 20лв. и се прави на 10 измивания на косата..Много скъпо ми излиза цялата серия и ако някоя от вас желае да си поделим запечатката и доставката, съм за .Simple Smile   
Искам още да попитам, какъв шампоан бихте ми препоръчали за къдрава, изтъняла особено по краищата коса, която е боядисвана? Някакъв уплътняващ ли, знам ли.. newsm78  Гледах на Лореал Абсолюта, но не знам дали ще е подходящ за моя случай. Confused

# 214
Каква е разликата между термичния крем и термичния цимент на Керастаз? Мисълта ми е, ако притежавам второто, заслужава ли си да взимам и първото?

# 215
  • в 1001-та нощ
bobkas  Hug при положение, че я миеш всеки ден - по-добре ползвай по-леки шампоани  Peace

вс есе каня да споделя и не стигам до там - взех пълната серия за обем на лакме - шампоан, маска и пяна

шампоанът - изненада ме, че пари обем - дори само той, но има едно странно усешане  Peace ; прави умерено пяна, приятен аромат

маската - ползвала съм я само с шампоана и пяната - след ня има леко скърцащ ефект - за мое учудване  newsm78

пяната - само пяна не ми направи чудо, от доста време пяни не ползвам, но сега реших да видя цялата серия

трите продукта заедно - обаче - направиха чудо - много обем, никакво кофти усещане (преди пяната ползвах и малко от спрея на джойко, коприна и термопротектор - колкото за ритуала и малко блаженство)

според мен е най-добре трите продукта да се ползват в комплекс

bobkas - не знам ка си стилизираш косата и колко е дълга, но ако ползваш сешоар - ще ти бъдат добре  Peace

# 216
a.l.e.n.a , ще ти се доверя. Сега последен тормоз.  Embarassed Може ли да ми пуснеш някакъв линк да видя как изглеждат, за да не сбъркам... и могат ли да се купят извън мрежата?

# 217
  • в 1001-та нощ
не, не ме тормозиш  Peace

това са шампоана и маската http://www.lakme.bg/index.php?m=320&lang=1&category=1020&pc=1020

а пяната е това http://www.lakme.bg/index.php?m=320&lang=1&category=978& … 78&prodid=918

ти можеш и други продукти да си избереш, но шампоанът за мазна коса - оюе повече ще пресушава скалпа и той още повече ще се опитва да се омазни - ще произвежда още повече секрет  newsm78

не съм пробвала серията за обем на лореал - може също да е добра - но все още нямам отзиви  newsm78

колко дълга е косата ти и как я стилизираш?  newsm78

сега какви продукти ползваш?

# 218
понеже 4ета ,4е има много дами ползвали ботокса за коса Фибро..на лореал,искам да попитам за постигане на по -плътен косъм,за много тънка коса,кое е по-добре ботокса или на редкен протеина за коса ,които е в рибката на цена 36 лв???

# 219
  • София
kiticat е намерила с кого да подели запечатката за тънка коса, тъй че....ако има друго момиче, което иска да си я поделим, нека ми пише на лични. Много искам да се снабдя с това "чудо".  Hug

# 220
  • в 1001-та нощ
браво на Вас  Hug  Peace

ще чакаме отзиви после  Peace

shokoladena_bg  Peace мислех да не вземам отношение по въпроса  newsm78 , но да се включа все пак  Hug

двете терапии са доста различни, фиберсютик запълва косъма отвътре, а протеинът се трупа повече отвън - зависи ка го ползваш  Peace

най-добре би било - ако имаш възможност да ги комбинираш  Peace

на мен ми е трудно да кажа - от кое повече - различни са и ефектът е различен, но и двете са важни - особено за третирани коси  Peace

# 221
Купувам продуктите от фризьорката си -  маска Baxter - с плодови киселини. Както и протектор Alfaparf - отново от нея. Периодично слагам ампули на Виши. Само шампоанът ми е Орзен. Косата ми под раменете. Чуплива.

# 222
  • в 1001-та нощ
не бях сигурна дали е уместно да питам - но понеже спомена за Виши  newsm78 има ли яснота защо е рядка косата  newsm78 заболяване, което води до оредяване  newsm78

ще погледна маската  newsm78

под протектор  - предполагам имаш предвид термопротектор? и друго за финиш не ползваш?
само тази маска, този шампоан и протектора  newsm78

ако е така - то Лакме за обем ще ти е супер - ако ползваш и сешоар  Peace шампоана, маската и пяната, като ползваш протектора преди пяната  Peace

# 223
Не, просто е рядка, с такава коса съм и от снимките в 7 клас Wink Здрава, не пада, не цъфти, ноооо...рядка. За ампулите ... Притеснява те, защото са против косопад, предполагам. Ползвам ги, защото след употреда, косата ми изглежда добре. Просто до сега не съм се интересувала много. Приемам предложения за нещо по-добро. Peace

Да, точно за термопротектор говоря.

Ти не ми отговори... Продуктите на Лакме мога ли да си ги купя от парфюмерия, къде да ги търся?

# 224
  • в 1001-та нощ
не, Виши не ме притеснява никак - по-скоро имах предвид дали има проблем, с който да се съобразяваме, а реално за растежа - може много да се направи, но се искат грижи разбира се  Peace

лакме - има го в магазини за козметика, в супермаркети предполагам не

в магазинчето на Алабин 40 би трябвало да го има, има едно магазинче до Билла на бул.България - там също има, предполагам и на други места, където има такъв тип козметика  Peace

Общи условия

Активация на акаунт